MusicSurvivor 5.Sezon 2.Hafta Oylama Başladı

Tutuştu mu eteklerin denir yakan değil.:A
Yok ben bu hafta elenmem zaten 2 şarkım var zayıf onun dışında hep tam puanlık şarkılar.:Z
sen kiz olmadigin icin etek tabirini kullanmak istemedim. lafin öyle oldugunu biliyorum. dun @Çiğdem- e etekleri tutustu yazmistim zaten :F

Öyle bir itiraf varmıydı. Varsa ben o zaman bu konuyu kapatayım.:D Ben itiraf yapmıyorum çünkü sunucu ihanetine uğradık dün dediğim gibi.:A
yanliz eger ihaneti hakkinda yapilan itirafi yayinlamaksa haksizssin
ona gelenleri yayinlamak zorunda. mevzu baskaysa citlak bakalim

evet çok kötü değil :)

@Çiğdem- turkuazz da gönderdiğine göre hemen recep abiyi hazırla sıcağı sıcağına değerlendirelim zaman geçtikçe şarkıların değeri düşüyor daha şarkılar sıcaklığını kaybetmeden puan vermek lazım :)

@MEnes oylarını yolladınmı ?:)

Kıskanç :A Sana da sevdireceğim Gökhan'ı merak etme :A

her hafta diyoruz @Bully bunu seçtiğine göre demekki bilmediğimiz ne numaralar var türbüşonda?:) haftayı bekleyelim diyoruzda? her hafta aynı fiyasko karşımıza çıkıyor :)
o dediğin zor gibi yinede şansını bıkmadan usanmadan dene bence :)

@Çiğdem- turkuazz da gönderdiğine göre hemen recep abiyi hazırla sıcağı sıcağına değerlendirelim zaman geçtikçe şarkıların değeri düşüyor daha şarkılar sıcaklığını kaybetmeden puan vermek lazım :)

her hafta diyoruz @Bully bunu seçtiğine göre demekki bilmediğimiz ne numaralar var türbüşonda?:) haftayı bekleyelim diyoruzda? her hafta aynı fiyasko karşımıza çıkıyor :)
Benim Albümüm'de finale boşuna çıkmadık güven sen bana çok sağlam şarkılarım var çıtayı her hafta yükselteceğim :A

Bu haftaki şarkımın ismi de "Dene" bu arada, sen de iyi puan vermeyi deneyebilisin :A

Benim Albümüm'de finale boşuna çıkmadık güven sen bana çok sağlam şarkılarım var çıtayı her hafta yükselteceğim :A

Bu haftaki şarkımın ismi de "Dene" bu arada, sen de iyi puan vermeyi deneyebilisin :A
dene yi olumluya yormamak lazım :)
uzak durmayı dene?
sıfırı bas birde öyle dene?

şarkı ismi çeşit çeşit çağrışımlar yapıyor bizde:))

Ariana Grande American Music Awards tarafından yılın sanatçısı seçildi. Duymayan kalmasın.:bhr:

unnamed (1).jpg
unnamed.jpg

La dur daha yeni başladı oylama millet şarkısını yeni yolladı. :A Ama yollarım bugün bi ara, evdeyim dışarı çıkmayacağım gibi duruyor. :A

La dur daha yeni başladı oylama millet şarkısını yeni yolladı. :A Ama yollarım bugün bi ara, evdeyim dışarı çıkmayacağım gibi duruyor. :A

Haktan biri olarak Halkın yılın sanatçısı dediği Arianaya 10+ vermeni bekliyorum. Doğru olanı yaparsın umarım.:Z