MusicSurvivor 5.Sezon 2.Hafta Oylama Başladı

inanilmaz zorlaniyorum en altta kimlerin olmasi konusunda.
@vadikızı malesef listemde sert bir dususe gectin. Zerrin olsaydi en yuksek belliydi. Irem derici buyuk bir yukselis yakaladi listemde cok begendigim guclu isimlere malesef dusuk vermek zorundayim. kendilerinin elenmeyecegini dusundugum icin böyle bir uygulamada yapacagim.
tekrar dinleyecegim emin olmak icin

Ariana düştü kesin.s.s

Ariana düştü kesin.s.s
suan daha duzenlemeyle ugrasiyorum. önce kagida not etmistim simdi bilgisayarda yaziyorum. seninki nedense bilgisayarda 1 basamak yukseldi :D bir tanesi var kagitta yuksekti bilgisayara yazarken siralamada 4 sira dustu. kagitta iki kisiye ayni puan verince biraz dusundum sonra böyle sonuclandi

suan daha duzenlemeyle ugrasiyorum. önce kagida not etmistim simdi bilgisayarda yaziyorum. seninki nedense bilgisayarda 1 basamak yukseldi :D bir tanesi var kagitta yuksekti bilgisayara yazarken siralamada 4 sira dustu. kagitta iki kisiye ayni puan verince biraz dusundum sonra böyle sonuclandi

İlk 2 rakamdan oluşuyor sonuç sanırım.:A

sonuc aciklaninca sana birsey anlatacam. bir fikra gibi bizim mesele cunku

@Çiğdem- oylarını hala bana yollamadın bir an önce gönder yoksa ismini şikeciye çıkarırım :)

bu hafta en düşük 6 puan verebiliyorum sanırım her hafta bir puan aşağıya düşüyor otomatikman :)

sonuçta tüm şarkıları topluca dinlemek dha etkili oluyor mesela tekrar izledim daha önce iyi dediklerim berbat geldi kulağıma birde gece dinleyeyim son kararım öyle şekillenir :)
evet. iki kere dinleyip kiyasladim. haklisin öyle oldu

yalnız bazıları varki toplucada izlesem dağınıkta sabahta izlesem akşamda en ufak bir değişiklik yok :) mesela @Bully nin türbüşonu istersen amuda kalkıp öyle izle pek bişey farketmiyor malzeme kusurlu :))
onunkine ben sabit bir puan dusunmustum degismedi.
birde ilk 5im, sarkilar aciklaninca sekillendi. bugunde degismedi.