MusicSurvivor 5.Sezon 2.Hafta Oylama Başladı

sonuc aciklaninca sana birsey anlatacam. bir fikra gibi bizim mesele cunku

Kime anlatacan dosicim :D

efenim oylarımı gönderdim zorlandığım çok düşünerek verdiğim bir oylama oldu
yüksek vereceğim dediğim sanatçılara yüksek verdim herkese başarılar:D

listemdeki ilk siradaki sarki inanilmaz sirin geldi bana. klibide cok tatliydi sarkida guzel. en dusuk verdigim malesef icime sine sine vermedim :(
bir arkadasimiz sok yasayacak ama aslinda ben kendisine o puani verecegimi söylemistim. belki saka yaptim sanmistir ama verdim o puani. zaten guclu bir ses. kolay kolay elenmez

şarkına hogathanın eli değmiş klipte bir değişim var ama hogathaa seni kurtaramayacak gibi :)

calvinle oynaşırkende şampiyon olacağını hayal ediyordu leğen arkadaşımız:) ama sonuç fiyasko tabi bırakalım hayal kursun başka türlü yaşanmaz bu dünyada :)
Ben LM diyorum sen nediyorsun :D neyse sonuçlar açıklandığında görüşürüz :D

şarkına hogathanın eli değmiş klipte bir değişim var ama hogathaa seni kurtaramayacak gibi :)

calvinle oynaşırkende şampiyon olacağını hayal ediyordu leğen arkadaşımız:) ama sonuç fiyasko tabi bırakalım hayal kursun başka türlü yaşanmaz bu dünyada :)
ben ona haftalar öncesindede dedim ortalara kadar gider ama finali göremez diye. Ferdiyi severim. önceki yarismada hep ilk ikide yer aldi ama yani bu forumda arabeskin is yapmayacagini bu kisa zamanda ben bile anladim :D

o olmamisi kafanda parcalayacam senin 😡
etki tepkiyi dogurur 😉

ben ona haftalar öncesindede dedim ortalara kadar gider ama finali göremez diye. Ferdiyi severim. önceki yarismada hep ilk ikide yer aldi ama yani bu forumda arabeskin is yapmayacagini bu kisa zamanda ben bile anladim :D

ben arabeskten nefret ederim ama tek istisna ferdidir mesela orhan gencebay müslüm gürses le katılsa her hafta otomatikman en düşük puanı verirdim hiç şarkıyı dinlemeden :) allahtan ferdiyle yarışıyorda ufak bir şansı var iki üç hafta :)

neyse ben susayım aynı yere dönüp duruyoruz nasıl olsa :D

Şaşırmadım :D

konuştukça batırdın zaten ben bu hafta 14 puan vermeyi düşünüyordum her yazdığın mesajda bir puan düştüm şimdi kalmış 7 puan :) bence onlarıda tüketme :)

ben arabeskten nefret ederim ama tek istisna ferdidir mesela orhan gencebay müslüm gürses le katılsa her hafta otomatikman en düşük puanı verirdim hiç şarkıyı dinlemeden :) allahtan ferdiyle yarışıyorda ufak bir şansı var iki üç hafta :)
bendede ferdi o saydiklarindan bir tik ötede. Ibrahim tatlisesi severim

konuştukça batırdın zaten ben bu hafta 14 puan vermeyi düşünüyordum her yazdığın mesajda bir puan düştüm şimdi kalmış 7 puan :) bence onlarıda tüketme :)
Hadi tüketelim :D 6 oldu :D

neyse ben simdi cocuklara ders ögretecegim.
meslegimi icra etme zamani (gerci bu gönullu, parasiz yardim :D). görusuruz sonra

Forum İstatistikleri

Konular
172,998
Üyeler
8,481
Son Üye
Tufan