herkesede mavi boncuk dagitiyon. ona yuksek buna yuksek. peki sen kime dusuk verecenAynen ben düşük vermem bu şarkıya hem gülbenden hemde fettah candan
severek dinlerim bu şarkıyı
herkesede mavi boncuk dagitiyon. ona yuksek buna yuksek. peki sen kime dusuk verecenAynen ben düşük vermem bu şarkıya hem gülbenden hemde fettah candan
severek dinlerim bu şarkıyı
herkesede mavi boncuk dagitiyon. ona yuksek buna yuksek. peki sen kime dusuk verecen
Simdi mi izlesem yoksa sabah mi izlesem kararsizimBitti canım bu saate dizi mi kalır Dışarı çıkıp rahatça izleyebilirsin
yarin dinleyip yorumlarim. gece acmiyorum muzigiBu Haftada son zamanlarda dillerden düşmeyen şarkı ile karşınızdayım
'' Şu Kanlı Zalimin Ettiği İşler ''
Ahmet Aslan Farkı ile
(Değerli Yorumlarınızı eksik etmeyin)
@dreamy @destere @masacre- @Bully @Harunnn60 @Billy Kane @cevaa @vadikızı @Ahmad @EFE UYSAL @MayısKralı @Tolstoyevski @OzaN @Doğu @MEnes @mrt-06 @Forumdash @Tzira @S.G.A.T. @tolgab @soo @turkuazz @eskici @Maskeli Fedai @cookies @emree-29 @xemrexxx @denizz19 @Mr.At @dosimosi @gözlemci @mrt-06 @Aserat @DarkLeqenD @sokak sanati @Sherlock @umuttanyel @ozmoturk @FaJi @GunesinOglu @batuhankaralar @BesaleT @Çiğdem-
TURKCELL T70 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sen nasil buldun sarkimiherkesede mavi boncuk dagitiyon. ona yuksek buna yuksek. peki sen kime dusuk verecen
Zorlama bence, ben haklıyım. Yine de belli bir ölçütte eleştiri olmalı bu yorumlarını sana yakıştıramadım.türkçe hocanı atlar kovalasın ne diyim )
müsiki eserin kulağımıza tecavüz ediyorsa berbat deme hakkımızda elbet bulunmalı bence
Ne halin varsa gör bana neSimdi mi izlesem yoksa sabah mi izlesem kararsizim
Zorlama bence ben haklıyım. Yine de belli bir ölçütte eleştiri olmalı bu yorumlarını sana yakıştıramadım.
daha görmedim. suan baska konularda aktifim. sarkini yarin dinlerimSen nasil buldun sarkimi
konunuzun icinde ben varmiyim yoksa yanlismi anliyorum ??türkçe hocanı atlar kovalasın ne diyim )
müsiki eserin kulağımıza tecavüz ediyorsa berbat deme hakkımızda elbet bulunmalı bence
daha görmedim. suan baska konularda aktifim. sarkini yarin dinlerim
konunuzun icinde ben varmiyim yoksa yanlismi anliyorum ??
Begenecegini düsünüyorum ve güzel puanlarini bekliyorumdaha görmedim. suan baska konularda aktifim. sarkini yarin dinlerim
konunuzun icinde ben varmiyim yoksa yanlismi anliyorum ??
turkce ögretmeniyimdealakayı ben çözemedim nasıl böyle bir kanıya vardınki ?
turkce ögretmeniyimde
bide kendim hakkimda itirafda bulundum
Bransim sinif ögretmenligi (isvecce, ingilizce, matematik ve resim ) ama suan turk ögrencilere turkce ögretmenligi yapiyorum.
Bu hafta ki şarkım...
Umarım beğenirsiniz.
@Çiğdem- @DarkLeqenD @sokak sanati @MasacRE- @Billy Kane @OzaN @Bully
@eskici @MEnes @dosimosi @MayısKralı @cookies @FaJi @Tolstoyevski @batuhankaralar @destere @vadikızı @turkuazz @denizz19 @Forumdash @Ahmad
@dreamy @xemrexxx @ozmoturk @Mr.At @sürgünüm @yigit_00 @Felon @mrt-06
Bu hafta ki şarkım...
Umarım beğenirsiniz.
@Çiğdem- @DarkLeqenD @sokak sanati @MasacRE- @Billy Kane @OzaN @Bully
@eskici @MEnes @dosimosi @MayısKralı @cookies @FaJi @Tolstoyevski @batuhankaralar @destere @vadikızı @turkuazz @denizz19 @Forumdash @Ahmad
@dreamy @xemrexxx @ozmoturk @Mr.At @sürgünüm @yigit_00 @Felon @mrt-06
Bransim sinif ögretmenligi (isvecce, ingilizce, matematik ve resim ) ama suan turk ögrencilere turkce ögretmenligi yapiyorum.
benim turkcemde cok guzel diyemem cunku turkiyede bulundum ama orda okula pek gidemedim. babam orali. burda turkce sinavlarina girip tam puan aldigim icin turkce ögretmenligi olarak is bulmak zor olmadi cunku turkce bilipte ögretmenlik okuyan cok yok kaldigim sehirde. senin konuda turkce ögretmenine laf gidince bende detayli yazilara bakmayinca acaba dedim
benle alakali bir durum olmadigina sevindim
benim turkcemde cok guzel diyemem cunku turkiyede bulundum ama orda okula pek gidemedim. babam orali. burda turkce sinavlarina girip tam puan aldigim icin turkce ögretmenligi olarak is bulmak zor olmadi cunku turkce bilipte ögretmenlik okuyan cok yok kaldigim sehirde. senin konuda turkce ögretmenine laf gidince bende detayli yazilara bakmayinca acaba dedim
benle alakali bir durum olmadigina sevindim
hayretki ilkkez duyuyorsun. itirafimda melez oldugumu okuyupta ögretmen oldugum kismi atlaman tuhafgüzelmiş şarkı beğendim ben
ay dosim sen öğretmenmiydin ne güzel