MusicSurvivor 5.Sezon 2.Hafta Oylama Başladı

Bu Haftada son zamanlarda dillerden düşmeyen şarkı ile karşınızdayım
'' Şu Kanlı Zalimin Ettiği İşler ''
Ahmet Aslan Farkı ile
(Değerli Yorumlarınızı eksik etmeyin)

@dreamy @destere @masacre- @Bully @Harunnn60 @Billy Kane @cevaa @vadikızı @Ahmad @EFE UYSAL @MayısKralı @Tolstoyevski @OzaN @Doğu @MEnes @mrt-06 @Forumdash @Tzira @S.G.A.T. @tolgab @soo @turkuazz @eskici @Maskeli Fedai @cookies @emree-29 @xemrexxx @denizz19 @Mr.At @dosimosi @gözlemci @mrt-06 @Aserat @DarkLeqenD @sokak sanati @Sherlock @umuttanyel @ozmoturk @FaJi @GunesinOglu @batuhankaralar @BesaleT @Çiğdem-

TURKCELL T70 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
yarin dinleyip yorumlarim. gece acmiyorum muzigi :)

Zorlama bence ben haklıyım. :) Yine de belli bir ölçütte eleştiri olmalı bu yorumlarını sana yakıştıramadım. :)

zorlamama gerek yok zaten ünlü düşünür türbüşon ne demiş :) ( bunun @Bully nin türbüşonuyla alakası yok :) ) şey demiş ''hakikat birdir ama kimin biridir allah bilir '' :)

yani senin yalanın benim doğrumu benim doğrumda senin yalanını etkilemiyorsa fazla zorlamamak lazım :))

turkce ögretmeniyimde :)
bide kendim hakkimda itirafda bulundum :)

türkçe hocası olduğunu bilmiyordum
genelde @mrt-06 @xemrexxx ve @Çiğdem- gibi türkçeyi katleden arkadaşlara verdiğim cevapta hep beddularım türkçe hocasına gider:)

itiraflar daha doğrusu iftiralar konusundaki mesajlarada pek ayrıntılı bakamadım :)

türkçe hocası olduğunu bilmiyordum
genelde @mrt-06 @xemrexxx ve @Çiğdem- gibi türkçeyi katleden arkadaşlara verdiğim cevapta hep beddularım türkçe hocasına gider:)

itiraflar daha doğrusu iftiralar konusundaki mesajlarada pek ayrıntılı bakamadım :)
Bransim sinif ögretmenligi (isvecce, ingilizce, matematik ve resim ) ama suan turk ögrencilere turkce ögretmenligi yapiyorum.
benim turkcemde cok guzel diyemem cunku turkiyede bulundum ama orda okula pek gidemedim. babam orali. burda turkce sinavlarina girip tam puan aldigim icin turkce ögretmenligi olarak is bulmak zor olmadi cunku turkce bilipte ögretmenlik okuyan cok yok kaldigim sehirde. senin konuda turkce ögretmenine laf gidince bende detayli yazilara bakmayinca acaba dedim :)
benle alakali bir durum olmadigina sevindim

@mrt-06 le anlaştınızmı bu hafta? şarkılara bir keltoş koyalımda millet çile çeksin hayattan bezsin diye ortak karar aldınız sanırım :)

Son düzenleme:

güzelmiş şarkı beğendim ben :D

Bransim sinif ögretmenligi (isvecce, ingilizce, matematik ve resim ) ama suan turk ögrencilere turkce ögretmenligi yapiyorum.
benim turkcemde cok guzel diyemem cunku turkiyede bulundum ama orda okula pek gidemedim. babam orali. burda turkce sinavlarina girip tam puan aldigim icin turkce ögretmenligi olarak is bulmak zor olmadi cunku turkce bilipte ögretmenlik okuyan cok yok kaldigim sehirde. senin konuda turkce ögretmenine laf gidince bende detayli yazilara bakmayinca acaba dedim :)

ay dosim sen öğretmenmiydin ne güzel:D

benim türkçe uzmanlık alanım değil bundan sonra türkçeyle ilgili anlaşmazlığa düşersek arkadaşlarla adres belli.. sana başvuracağız mecburen :)

Forum İstatistikleri

Konular
172,998
Üyeler
8,481
Son Üye
Tufan