MusicSurvivor 5.Sezon 2.Hafta Oylama Başladı

Bu Haftada son zamanlarda dillerden düşmeyen şarkı ile karşınızdayım
'' Şu Kanlı Zalimin Ettiği İşler ''
Ahmet Aslan Farkı ile
(Değerli Yorumlarınızı eksik etmeyin)

@dreamy @destere @masacre- @Bully @Harunnn60 @Billy Kane @cevaa @vadikızı @Ahmad @EFE UYSAL @MayısKralı @Tolstoyevski @OzaN @Doğu @MEnes @mrt-06 @Forumdash @Tzira @S.G.A.T. @tolgab @soo @turkuazz @eskici @Maskeli Fedai @cookies @emree-29 @xemrexxx @denizz19 @Mr.At @dosimosi @gözlemci @mrt-06 @Aserat @DarkLeqenD @sokak sanati @Sherlock @umuttanyel @ozmoturk @FaJi @GunesinOglu @batuhankaralar @BesaleT @Çiğdem

TURKCELL T70 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ben bunu dündü sanırım dinledim çok beğendim bu türküyü bunu kullanacakmı diye
düşünüyordum bnde:D

ben bunu dündü sanırım dinledim çok beğendim bu türküyü bunu kullanacakmı diye
düşünüyordum bnde:D
Abla bunun gibi o kadar güzel parçalar var ki önce popülerleri öne sürüyorum ki halkımız tanısın sevsin sonra zaten hepsi inşallah elenmez isek Ahmet Aslan Fanı olacaktır :F

Nakarat iyi şimdilik 10+ alırsın gibi görünüyor. :A Bakalım geçen haftaya göre ne kadar düşeceksin, elenmezsin umarım. :A
Senin puanin düsecek diye herkes de düsürecek degil ya illa ki arttiranlar olacaktir :A Fettah Can'dan dinlemeye alisik olmasalarda bu sarkiyi bilmyen yoktur diye düsünüyorum :A
Sen benim şarkıyı nasıl değerlendiriyorsun. Bu hafta riskli o yüzden Benim Albümümde verdiğim desteğin bonusunu ve geçen hafta fazladan aldığın 3 puanın karşılığı görmek istiyorum.:bhr:

@eskici bence şarkın güzel yine aynı kıvamda veririm puanını. Sende bende riskteyiz belki dahada yüksek veririm.:Z
Biz senle her türlü anlasiriz kankam sen bana biraz daha fazla verirsin ben de sana biraz daha fazla veririm :A

@soo bu hafta 1 vermezsen sevinirim.s.s Rolling in the deep yani bu şarkı. Hadise bile söyleyince güzel oluyor.:A

Abla bunun gibi o kadar güzel parçalar var ki önce popülerleri öne sürüyorum ki halkımız tanısın sevsin sonra zaten hepsi inşallah elenmez isek Ahmet Aslan Fanı olacaktır :F

İnşallah ablacım ben sesini gerçekten çok beğendim:D

Senin puanin düsecek diye herkes de düsürecek degil ya illa ki arttiranlar olacaktir :A Fettah Can'dan dinlemeye alisik olmasalarda bu sarkiyi bilmyen yoktur diye düsünüyorum :A

Biz senle her türlü anlasiriz kankam sen bana biraz daha fazla verirsin ben de sana biraz daha fazla veririm :A

Tamam anlaştık.:A 11 mi vermiştim bu hafta zaten süper gelmişsin 15 rahat alırsın.:Z

Mandalinaya bin basar bence :A

Baslarina bakma sen orasini ben de pek begenmedim ama sözleri ve özellikle nakarati efsane ve sakin bu sarkiyi önceden dinlemedim deme :A :A

O zaman tam puanini bekliyirum vermezsen darilirim haberin olsun abla :A

O begenmez baskalari begenir ne olmus yani :F
evet başlarını ve ortalarını vede sonunu dikkate almazsak şarkın fena sayılmaz :))

Benim puanım zaten düşmek zorunda geçen hafta tam verdiydim :A Bilindik bir şarkı evet ama insanlardaki Fettah Can nefreti iyi puan vermelerine engel olabilir. :A

itira
İtiraflar canını sıktı sanırım nefretini kusa kusa bitiremedim. :A
itiraf değil o :)
birincisi başlıkla içerik uyumsuz :)
itiraf insanın kendisi hakkında bilinmeyen bir şeyi söylemesi ortaya çıkarmasıdır
başkası hakkında yapılan şey ise iddiadır
iddialarda ikiye ayrılır şahitli ispatlı delillerle kanıtlanmış şeylere doğru iddialar, kanıtlanmamış iddialara ise iftira denir :))
hah şimdi konuya tekrar dönelim :) şarkın berbat :)

Tamam anlaştık.:A 11 mi vermiştim bu hafta zaten süper gelmişsin 15 rahat alırsın.:Z
Aynen ben de sana 11 vermistim ve
bu hafta sen de cok iyi gelmissin 15-16 falan alirsin :Z :A
evet başlarını ve ortalarını vede sonunu dikkate almazsak şarkın fena sayılmaz :))
Abartma be sarki gayet güzel ayrica önceden hic mi dinlemedin bu sarkiyi :A
Benim puanım zaten düşmek zorunda geçen hafta tam verdiydim :A Bilindik bir şarkı evet ama insanlardaki Fettah Can nefreti iyi puan vermelerine engel olabilir. :A
Fettah Can nefreti niye olsun ki insanlarda ne yapmis bu adam :A

itira

itiraf değil o :)
birincisi başlıkla içerik uyumsuz :)
itiraf insanın kendisi hakkında bilinmeyen bir şeyi söylemesi ortaya çıkarmasıdır
başkası hakkında yapılan şey ise iddiadır
iddialarda ikiye ayrılır şahitli ispatlı delillerle kanıtlanmış şeylere doğru iddilara kanıtlamnmamış iddialara ise iftira denir :))
hah şimdi konuya tekrar dönelim :) şarkın berbat :)
Hayır yanlış lanse ediyorsun bir kişi hakkında içinde olan düşünceni dile getirmek de bir itiraftır. İddia ise bir kişi hakkında varsayımda bulunmaktır bu ikisi benzer ama söyleyemediğin bir düşünceyi dile getirdiğin durumda bu itirafa girer. Arada bir çizgi var yani başlıkla içerik uyumlu. :)

Bir musiki esere berbat demeni de yakıştıramadım. :A

Aynen ben de sana 11 vermistim ve
bu hafta sen de cok iyi gelmissin 15-16 falan alirsin :Z :A

Abartma be sarki gayet güzel ayrica önceden hic mi dinlemedin bu sarkiyi :A

Fettah Can nefreti niye olsun ki insanlarda ne yapmis bu adam :A
Mandalinalar'ın düşük sonuç alması beni öyle düşünmeye sevk etti. :A Ya da ben şarkıyı çok seviyormuşum, bakalım bu hafta neler olacak :D

Mandalinalar'ın düşük sonuç alması beni öyle düşünmeye sevk etti. :A Ya da ben şarkıyı çok seviyormuşum, bakalım bu hafta neler olacak :D
Bence sen cok seviyormussun ben de pek sevmemistim zaten o sarkiyi o yüzden ilk hafta kullandim :A İcerde bitti mi :A

Hayır yanlış lanse ediyorsun bir kişi hakkında içinde olan düşünceni dile getirmek de bir itiraftır. İddia ise bir kişi hakkında varsayımda bulunmaktır bu ikisi benzer ama söyleyemediğin bir düşünceyi dile getirdiğin durumda bu itirafa girer. Arada bir çizgi var yani başlıkla içerik uyumlu. :)

Bir musiki esere berbat demeni de yakıştıramadım. :A

türkçe hocanı atlar kovalasın ne diyim :))

müsiki eserin kulağımıza tecavüz ediyorsa berbat deme hakkımızda elbet bulunmalı bence :)

Forum İstatistikleri

Konular
172,998
Üyeler
8,481
Son Üye
Tufan