böyle kötü yorumlar karşısında başkanın jürileri görevden alma yetkisi olmalı bence )
olmasınnnnnnnnn olursa yarışmada yarışmacı kalmaz valla
böyle kötü yorumlar karşısında başkanın jürileri görevden alma yetkisi olmalı bence )
Beğenmedim demedim ki şarkıyı fazla arayıp aramadığını sordum
Beğenmedim demedim ki şarkıyı fazla arayıp aramadığını sordum
Ama mandalinalar daha iyiydi tabii bu hafta işi zor
Zaten olay da o Gülben'den dinlemek varken Fettoş'tan niye dinleyeyimKaan sen bu şarkıyı gülbenden hiç dinlemedinmi yahu
Zaten olay da o Gülben'den dinlemek varken Fettoş'tan niye dinleyeyim
Mandalinaya bin basar benceÇok mu aradın bu şarkıyı
Baslarina bakma sen orasini ben de pek begenmedim ama sözleri ve özellikle nakarati efsane ve sakin bu sarkiyi önceden dinlemedim demedarararam daririayyt dantarazom rom dirindirin ..
dur daha yoruma geçmedim üstteki cümle yoruma giriş için ısınma sözcükleriydi şarkındaki gibi )
O zaman tam puanini bekliyirum vermezsen darilirim haberin olsun ablaYusufffffffffff muhteşem bir şarkı buuuuu bayılırım ben bu şarkıyaa yaaa
O begenmez baskalari begenir ne olmus yani
Mandalinaya bin basar bence
Baslarina bakma sen orasini ben de pek begenmedim ama sözleri ve özellikle nakarati efsane ve sakin bu sarkiyi önceden dinlemedim deme
O zaman tam puanini bekliyirum vermezsen darilirim haberin olsun abla
Mandalinaya bin basar bence
Baslarina bakma sen orasini ben de pek begenmedim ama sözleri ve özellikle nakarati efsane ve sakin bu sarkiyi önceden dinlemedim deme
O zaman tam puanini bekliyirum vermezsen darilirim haberin olsun abla
ayoll 1.hafta @Bully dısında puan veren olmamıstı sana şimdi oda yok diyorumBeğenmedim demedim ki şarkıyı fazla arayıp aramadığını sordum
Ama mandalinalar daha iyiydi tabii bu hafta işi zor
Sarkiyi gercek sahibinden dinlemek gerekir cünküZaten olay da o Gülben'den dinlemek varken Fettoş'tan niye dinleyeyim
Evet öyle olmuştu ama kıymet bilmez @eskici gitti bana 4 puan verdi, şimdi intikam zamanı.ayoll 1.hafta @Bully dısında puan veren olmamıstı sana şimdi oda yok diyorum
Fettah çakallık yapıp başkalarına verdiği şarkıları seslendirmiş ilk etkiyi yaratması mümkün değil puanıma yansıyacaktır elbet bu durum.Sarkiyi gercek sahibinden dinlemek gerekir cünkü
Simdi de @vadikızı var sen varsin bu efsane sarkiya düsük vermeyeceksin herhalde
İntikamlik bir durum yok bundan sonra benden hep yüksek puanlar alacaksin zate onu unut gitsin ayrica ne demek ilk etkiyi yaratmaz ya sarkinin gercek sahibi diyorum kolay bir sey mi sarki yazmakEvet öyle olmuştu ama kıymet bilmez @eskici gitti bana 4 puan verdi, şimdi intikam zamanı.
Fettah çakallık yapıp başkalarına verdiği şarkıları seslendirmiş ilk etkiyi yaratması mümkün değil puanıma yansıyacaktır elbet bu durum.
Nakarat iyi şimdilik 10+ alırsın gibi görünüyor. Bakalım geçen haftaya göre ne kadar düşeceksin, elenmezsin umarım.İntikamlik bir durum yok bundan sonra benden hep yüksek puanlar alacaksin zate onu unut gitsin ayrica ne demek ilk etkiyi yaratmaz ya sarkinin gercek sahibi diyorum kolay bir sey mi sarki yazmak
Nakarat iyi şimdilik 10+ alırsın gibi görünüyor. Bakalım geçen haftaya göre ne kadar düşeceksin, elenmezsin umarım.
Ben zaten geçen hafta torpilli oyladım seni boşuna duygu sömürüsü yapma.Sen benim şarkıyı nasıl değerlendiriyorsun. Bu hafta riskli o yüzden Benim Albümümde verdiğim desteğin bonusunu ve geçen hafta fazladan aldığın 3 puanın karşılığı görmek istiyorum.
@eskici bence şarkın güzel yine aynı kıvamda veririm puanını. Sende bende riskteyiz belki dahada yüksek veririm.
Ben zaten geçen hafta torpilli oyladım seni boşuna duygu sömürüsü yapma.
Bu haftaki şarkını bildiğim için biraz artış yaşaman muhtemel.