MusicSurvivor 5.Sezon 2.Hafta Oylama Başladı

lanet olsun istemeden @eskici ye yine katkım olacak bu hafta :)
o kadar yüklendik şimdi @eskici mağdurumda mağdurum diye diye oy toplayacak

Çok mu aradın bu şarkıyı :A
Mandalinaya bin basar bence :A
darararam daririayyt dantarazom rom dirindirin ..

dur daha yoruma geçmedim:) üstteki cümle yoruma giriş için ısınma sözcükleriydi şarkındaki gibi :))
Baslarina bakma sen orasini ben de pek begenmedim ama sözleri ve özellikle nakarati efsane ve sakin bu sarkiyi önceden dinlemedim deme :A :A
Yusufffffffffff muhteşem bir şarkı buuuuu bayılırım ben bu şarkıyaa yaaa :love1:
O zaman tam puanini bekliyirum vermezsen darilirim haberin olsun abla :A
hahaha aa @Bully bile beğenmemiş ayoll bu hafta yolcu ediyoruz @eskici yi :F
O begenmez baskalari begenir ne olmus yani :F

Baslarina bakma sen orasini ben de pek begenmedim ama sözleri ve özellikle nakarati efsane ve sakin bu sarkiyi önceden dinlemedim deme :A :A

valla yüksek olacak puanım:D:D

Beğenmedim demedim ki şarkıyı fazla arayıp aramadığını sordum :A

Ama mandalinalar daha iyiydi tabii bu hafta işi zor :A
ayoll 1.hafta @Bully dısında puan veren olmamıstı sana şimdi oda yok diyorum :A :A :A

Evet öyle olmuştu ama kıymet bilmez @eskici gitti bana 4 puan verdi, şimdi intikam zamanı. :A

Fettah çakallık yapıp başkalarına verdiği şarkıları seslendirmiş ilk etkiyi yaratması mümkün değil puanıma yansıyacaktır elbet bu durum. :A
İntikamlik bir durum yok bundan sonra benden hep yüksek puanlar alacaksin zate onu unut gitsin :A ayrica ne demek ilk etkiyi yaratmaz ya sarkinin gercek sahibi diyorum kolay bir sey mi sarki yazmak :A

İntikamlik bir durum yok bundan sonra benden hep yüksek puanlar alacaksin zate onu unut gitsin :A ayrica ne demek ilk etkiyi yaratmaz ya sarkinin gercek sahibi diyorum kolay bir sey mi sarki yazmak :A
Nakarat iyi şimdilik 10+ alırsın gibi görünüyor. :A Bakalım geçen haftaya göre ne kadar düşeceksin, elenmezsin umarım. :A

Nakarat iyi şimdilik 10+ alırsın gibi görünüyor. :A Bakalım geçen haftaya göre ne kadar düşeceksin, elenmezsin umarım. :A

Sen benim şarkıyı nasıl değerlendiriyorsun. Bu hafta riskli o yüzden Benim Albümümde verdiğim desteğin bonusunu ve geçen hafta fazladan aldığın 3 puanın karşılığı görmek istiyorum.:bhr:

@eskici bence şarkın güzel yine aynı kıvamda veririm puanını. Sende bende riskteyiz belki dahada yüksek veririm.:Z

Sen benim şarkıyı nasıl değerlendiriyorsun. Bu hafta riskli o yüzden Benim Albümümde verdiğim desteğin bonusunu ve geçen hafta fazladan aldığın 3 puanın karşılığı görmek istiyorum.:bhr:

@eskici bence şarkın güzel yine aynı kıvamda veririm puanını. Sende bende riskteyiz belki dahada yüksek veririm.:Z
Ben zaten geçen hafta torpilli oyladım seni boşuna duygu sömürüsü yapma. :A

Bu haftaki şarkını bildiğim için biraz artış yaşaman muhtemel. :)

Bu Haftada son zamanlarda dillerden düşmeyen şarkı ile karşınızdayım
'' Şu Kanlı Zalimin Ettiği İşler ''
Ahmet Aslan Farkı ile
(Değerli Yorumlarınızı eksik etmeyin)

@dreamy @destere @masacre- @Bully @Harunnn60 @Billy Kane @cevaa @vadikızı @Ahmad @EFE UYSAL @MayısKralı @Tolstoyevski @OzaN @Doğu @MEnes @mrt-06 @Forumdash @Tzira @S.G.A.T. @tolgab @soo @turkuazz @eskici @Maskeli Fedai @cookies @emree-29 @xemrexxx @denizz19 @Mr.At @dosimosi @gözlemci @mrt-06 @Aserat @DarkLeqenD @sokak sanati @Sherlock @umuttanyel @ozmoturk @FaJi @GunesinOglu @batuhankaralar @BesaleT @Çiğdem-

TURKCELL T70 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi