MusicSurvivor 5.Sezon 2.Hafta Oylama Başladı

Fenerbahçe tehlikeli geliyor ama bizim aradan çıkmamız yine de her türlü işinize gelmiştir. :A Gerçi söylentiler vardı Terim gelirse eğer yine de umudum olacaktır. :)
Bizim fikstür çok zor 3 günde 1 maç oynayacağız. Tüm zorlukta burdan kaynaklanıyor. Yoksa Bencifa, Başakşehir ve Fenerbahçe yenilmeyecek takım değil. Bir de sakatlar var tabii, her maç gol atan Talisca ve takımı yarı sahaya taşıyan Caner'in olmayışı bizim için büyük kayıp.

Bizim fikstür çok zor 3 günde 1 maç oynayacağız. Tüm zorlukta burdan kaynaklanıyor. Yoksa Bencifa, Başakşehir ve Fenerbahçe yenilmeyecek takım değil. Bir de sakatlar var tabii, her maç gol atan Talisca ve takımı yarı sahaya taşıyan Caner'in olmayışı bizim için büyük kayıp.
Şu fikstürden sağlam çıkarsanız ilk yarı lider olmanız yüksek ihtimal zaten. Ama sos veriyor biraz takım. O maçlar da zor olacaktır. Bakalım nasıl kalkacaksınız bu işin altından.

Şu fikstürden sağlam çıkarsanız ilk yarı lider olmanız yüksek ihtimal zaten. Ama sos veriyor biraz takım. O maçlar da zor olacaktır. Bakalım nasıl kalkacaksınız bu işin altından.
Takımı bozan Cenk Tosun, Adriano Avrupa maçlarında sol önde oynayınca sıkıntı ortadan kalkıyor. Orta saha ve defansta da çok eksiklerimiz vardı onlar iyileşti çok şükür.

Sofraniz toplandimi ? :A
hadi git uyu artik. okulda dinc ol

Takımı bozan Cenk Tosun, Adriano Avrupa maçlarında sol önde oynayınca sıkıntı ortadan kalkıyor. Orta saha ve defansta da çok eksiklerimiz vardı onlar iyileşti çok şükür.
Geçen maçı izlemiştim bi 60 dakika. Cenk beni bile verem etti. Kanatta olmuyor olmaz da. Aklıma Hamza'nın Umut'u kanat oynatması geldi bir ürktüm doğrusu. :A Ama şuan Oğuzhan formunu yakaladı maestro görevine döndü Tolgay'da fena değil. En azından o yönden bir sorun yok gibi. Defansta sol bek sıkıntı olsa da en azından stoperle sağ bek rahat yani.

Sofraniz toplandimi ? :A
hadi git uyu artik. okulda dinc ol
Sofra mı kalır çay bitince halletmiş ev ahalisi. :A :A Zaten çıkacağım şimdi 7 de uyanmakla kim uğraşacaksa artık. :A Hadi iyi geceler diliyorum sizlere. :)

Geçen maçı izlemiştim bi 60 dakika. Cenk beni bile verem etti. Kanatta olmuyor olmaz da. Aklıma Hamza'nın Umut'u kanat oynatması geldi bir ürktüm doğrusu. :A Ama şuan Oğuzhan formunu yakaladı maestro görevine döndü Tolgay'da fena değil. En azından o yönden bir sorun yok gibi. Defansta sol bek sıkıntı olsa da en azından stoperle sağ bek rahat yani.

Sofra mı kalır çay bitince halletmiş ev ahalisi. :A :A Zaten çıkacağım şimdi 7 de uyanmakla kim uğraşacaksa artık. :A Hadi iyi geceler diliyorum sizlere. :)
Beck sol bek oynuyor savunmasında hiçbir problem yok. Alman Milli takımında bile sol bek oynamışlığı var. İlerdeki işi de Adriano yapacak zaten. Caner'in yaptığı bindirmeleri yapamaz orası ayrı...

Devre arası kanat oyuncu transferi yapılacak inşallah Şu adam olur. Sene sonu sözleşmesi biteceği için belki 7-8'e alınır.

Ben Arfa da gelirse Beşiktaş bambaşka bir takım olur. Talisca'nın sakatlığı da bitecek.

@sürgünüm den söz edecegini biliyordum. o bu forumdaki ilk yazistigim kisi. degerli biri lakin ben onun kriterlerine uymuyorum :A

Sizin kaybetmeniz bizim işimize yaramıyor, beraberlik istiyordum ben. Çünkü Fenerbahçe gerilerden tehlikeli geliyor. :)

Üzümün çöpü, armudun sapı derken evde kalmayız inşallah. :D
işte tecrübe farklı bişi ilk adımı bekleyip @Çiğdem- ve @destere gibi ortada kalmamışlar:F

Şarkımı yarın yollamayı düşünüyorum umarım beğenirsiniz

TURKCELL T70 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ama eline ne geçmişki sonradan bırakacaksa adımı hızlı atmanın ne manası var :)

biz @Çiğdem- le bir yastıkta 80 yıl küflenme planları yaptığımız için işi ağırdan alıyoruz:))
SİBEL CANIN şarkısını yorumla atacan bekliyor ayoll :F :F :F

hem şarkı berbat hemde sibelin yanına keltoşun birini yerleştirmişler bu hafta benden umudu kesebilirsin @mrt-06 :)

SİBEL CANIN şarkısını yorumla atacan bekliyor ayoll :F :F :F
yorum yapacak bişey kalmadı bana ilk defa bu kadar berbat gelmiş :)

şarkıda kötü sadece kelin etkisi olmadı şarkıda berbat :)
neyse ya ben konuştukça yarışmacıların hevesi kırılıyor niye yorumluyorumki? varsınlar güzel bir şarkıyla yarıştıklarını sansınlar :)
yarın 16:00 son süre @Harunnn60 şarkısını paylaşmadı daha ayoll -ceza yiyecek böyle giderse yarışmaylada ilgilenmiyor zaten şutlanabilir :A :A :A