MusicSurvivor 5.Sezon 2.Hafta Oylama Başladı

elindekilerle yetin kız hem evet yarışmacılar sana elenene kadar iyi davranır iyi puan Verecem de kahveni çayını falan yaptır @sokak sanati na @eskici ye @MasacRE- falan
:A :A :A

ayyyy sana kısaca sunucunun kuralları neyse doğrusu odur diyeyim ayoll :A :A :A
Sunucuyu mini etek giydiği için kovmak gerek :F (böyle bi olay olmuştu :F ) ama seni göremiyoruz nasıl sunuyorsun :F

elindekilerle yetin kız hem evet yarışmacılar sana elenene kadar iyi davranır iyi puan Verecem de kahveni çayını falan yaptır @sokak sanati na @eskici ye @MasacRE- falan
:A :A :A

ayyyy sana kısaca sunucunun kuralları neyse doğrusu odur diyeyim ayoll :A :A :A
kimin ne amacla yaklastiginin farkindayimda caktirmiyorum :A

seni tez vakitte @Çiğdem- E kuma olarak @destere ile evericem daha büyülk ceza mı olur:A
@destere ile artik aramiz limoni gibi birsey. 3000 binlik konuya kuru kuru tebrikler yazmis. bizde sagol dedik laf attik yorumu tek begenmekle gecistirmis. eski @destere öyle degildi ama böylesi iyi :A
sen baska ceza bul

Sonra yuzune bakmazlar haberin olsun :F Yarişsaydın ve elenseydin her verdiğin kötü puanda sana derlerdi "kendisi elendiği için rahat puan veriyor" diye suclamayla atak yaparlardı :F
farkindayim :A

kimin ne amacla yaklastiginin farkindayimda caktirmiyorum :A

@destere ile artik aramiz limoni gibi birsey. 3000 binlik konuya kuru kuru tebrikler yazmis. bizde sagol dedik laf attik yorumu tek begenmekle gecistirmis. eski @destere öyle degildi ama böylesi iyi :A
sen baska ceza bul
ayol çocuk çiğdemin oklavasından korkuyor hele bir sana iltifat etsin çikinella çiğdem oklavasını destereye uygun şekilde monte eder:F

@MasacRE- sonra sarkini dinleyecegim. gec oldu diye muzik sesini acmiyorum. yarin yorumlarim

yok kriterlerime uymadi. yastan kaybetti :A
30 yas alti olmaz :F
destere olmadıysa elimizde @sürgünüm var 34 yaşında olması lazım destere gibi işsiz de değil :F

Bırak sen atlama her şeye. :A Sevenlerin veya seveceklerin arasına girilmez bilmiyor musun a aa. :A
yani şimdi @Çiğdem- le @destere nin sevdiği şey aynı o yüzden aralarını yapıyom :F

La gidecem uyicam ama ortalık karışmış bu konuda hiç uğramamışım. :A Yine neler karıştırıyon sen milleti everiyon falan. :A
destere olmadıysa elimizde @sürgünüm var 34 yaşında olması lazım destere gibi işsiz de değil :F

yani şimdi @Çiğdem- le @destere nin sevdiği şey aynı o yüzden aralarını yapıyom :F
aaaa 3 yıldır @destere ile benim arkamdan prim topluyor işte yer cücesi
:F :F :F

Abi sen tabi biz kaybedince mutlu oldun bi de baş göz edilince iyice mutlu olursun daha ne. :A :A
Sizin kaybetmeniz bizim işimize yaramıyor, beraberlik istiyordum ben. Çünkü Fenerbahçe gerilerden tehlikeli geliyor. :)

@sürgünüm den söz edecegini biliyordum. o bu forumdaki ilk yazistigim kisi. degerli biri lakin ben onun kriterlerine uymuyorum :A
Üzümün çöpü, armudun sapı derken evde kalmayız inşallah. :D