İtiraf 3'ü yapan kişi ismini açıklasın en azından o yürek olmalı arkadaşta
Çok yakın dostunum falan demiste iyi sallamış gibi. Benim en yakın dostlarım bana bu kadar hakaret edecek kadar ileriye gitmez kaldi ki beni tanıyamadığı için sallaması normal
Geçmişini silmişmiş. Biz hic bir zaman geçmişimizi unutmayız arkadaşım sadece ilk 2 yıl olan gereksiz agrasifliği azalttım ve geyik yapıyoruz bunda ne gibi bir anormallik var anlamadım gidip millete küfür mü atalım kabadıyılık mı taslayalım burası sanal ortam insan haliyle eğlence ve trollüğe vuracak arkadaşa batan ne anlamadım
Gelelim DiCaprio'nun filminin izledi diye böyle oldu saçmalığına bu harbiden saçmalık ötesi
Eskiden beri film izlemeyi çok severim kaldı ki izledim izledim eee sanane benim derdim seni mi gerdi
Ne saçma konuşan insan var bu forumda arkadaş
Vadiye ve Necati Şaşmaz hakkında karalama haberleri açıyormuşum ya bi git
15 temmuz darbe girişiminin 2 ay öncesinden gidip isim alan bir dizi hakkında medyada çikan haberleri elbet açacağim. Bunun altina şakasina mesajlarımı gerçeğe almışsan bu senin sorunun
Ben hiçbir zaman ben padişahım demedim zaten böyle davranışlardan kacinirim her zaman. Maskeli şaklabanmış anca hakaret edersiniz zaten başka bir hayat felsefeniz yok sıkışınca hemen hakaret demek ki kendini öyle hissediyorsun ki baskalarini da öyle görüyorsun.
Kıskanmaya devam edebilirsin @Doğu gibi