1 tane yeterdi 2 fazlaBeni böyle rezalet bir esprimsiyle muhattap ettiğin için attım.![]()
1 tane yeterdi 2 fazlaBeni böyle rezalet bir esprimsiyle muhattap ettiğin için attım.![]()
Bir de haftanin en cok güldüren mesajlari konusuna girersem o zaman tam olur iste
@Aserat bu konuda niye olmamis attin ki burasi olmamis atma yeri degil espriyi yaptigim konuda atmissin zaten olmamisi![]()
Birazdan etiketlerim onu daDur sana bir tüyo daha vereyimYakamoz-Asi'yi de etiketle ondan da güldürdün gelir 6 tane alırsın. İlk baştaki sen ve Burak'ın rekor kıran esprilerine bile güldürdün demiş kendisi
Bu arada sen 15 Burak 16 olmamış almış, forumun kötü espri şampiyonu Burak olmuş![]()
Ben ilginç bir şekilde güldüm bu sefer bu yüzden istesen de diss atmamDogu esprisi rekora kosuyor burda da paylasalim da konu yeniden canlanmis olsun bari
https://fav10.net/forum/threads/en-favori-Üye-2016-Çeyrek-final-mrt-06-vs-sürgünüm.262464/#post-2873070
@Bully @Doğu @MasacRE- @denizz19 @DarkLeqenD @Aserat @mrt-06 @Çiğdem- @xemrexxx @Billy Kane @sokak sanati @vadikızı
Neden ciddi bir sey söylememi bekledin kiBen ilginç bir şekilde güldüm bu sefer bu yüzden istesen de diss atmamCiddi bir şey söylemeni beklerken o berbat espriyi görünce istemsizce gülesim geldi
![]()
Bence diss yemek gizliden hoşuna gidiyor senin itiraf etNeden ciddi bir sey söylememi bekledin kiayrica diss atma zaten konuyu canlandiralim diye burda paylastim sen atacagini atmissin degistirmene gerek yok
![]()
![]()
Eglenceli oluyor tabi arada disslesmek ama güldürdün alsak daha iyi olur tabiBence diss yemek gizliden hoşuna gidiyor senin itiraf et![]()
Ekli dosyayı görüntüle 52504
Yılın kapağı.@denizz19
@mrt-06 @Bully @Billy Kane @xemrexxx @Çiğdem- gibi Icerde sevenler cevabı bekliyoruz.![]()
Bu yorumu sanırım @destere yapmıştır cevabı ben vereyim Cemre'nin kör olması fiziksel değil psikolojik bir durum bir nevi travma sonucu oluşmuş bir şey.![]()
Karnından vurulunca psikolojisi mi bozuldu.![]()
Yaşadıkları sonucu travma geçiriyor işte geçici bir körlük oldu yani şimdide gözleri açıldı![]()
AynenSuya düşmesi psikolojisini düzeltti, vurulması bozdu yani.![]()
Dizi sizide psikolojik etkilemiş bence.![]()
@MayısKralı arkadasimiz kötü espri sampiyonluguna ben de adayim dedi lütfen onu kirmayip olmamislarimizi atalim
https://fav10.net/forum/threads/harunnn60-ve-adımutlulukk-abidik-gubidik-3-bölüm.249584/page-3#post-2873596
@Bully @Aserat @xemrexxx @mrt-06 @Çiğdem- @sokak sanati @Billy Kane @OzaN @Doğu @tolgab @MasacRE- @DarkLeqenD
Hakikaten bu neselerinin kaynagi nedir ben de anlamadimAl işte @mrt-06 o mesaja da güldürdün demiş. @DarkLeqenD olmamış teame kesinlikle alınmayacak üyeler belli oldu. mrt-06 @Çiğdem- ve @Yakamoz-Asi . Bu üçlüye istediğin kadar kötü espri yap yine gülüyorlar![]()
Komik olduğu için gülüyoruz herhalde.Al işte @mrt-06 o mesaja da güldürdün demiş. @DarkLeqenD olmamış teame kesinlikle alınmayacak üyeler belli oldu. mrt-06 @Çiğdem- ve @Yakamoz-Asi . Bu üçlüye istediğin kadar kötü espri yap yine gülüyorlar![]()
Kötü esprileri ben de severim de @MayısKralı nin son esprisi beni de astiKomik olduğu için gülüyoruz herhalde.Ben her zaman kötü esprileri desteklerim helal olsun size @eskici @MayısKralı.
Bu gülenlere @Billy Kane de eklenebilir eskiden o da kötü espri severdi şimdi çok bozdu hasba. .ss