Sen yarışmacı seç bence. Yoksa elencen.bak bak işine geldi demi seni uyanık seni
Sen yarışmacı seç bence. Yoksa elencen.bak bak işine geldi demi seni uyanık seni
Yarışmacımı belirleyip bende yarışırım çok iddalı yarışmacılar olacak bu sezondatamam @tolgab teşekkürler 😉
aaa bakın size birşeyi hatırlatmak istiyorum @Harunnn60 @Forumdash ben burcu güneş ile finalde survivorda hande yenere kaybetmiştim intikam alınması için harunu desteklicem sunucu arkasında
@turkuazz çok teşekkürler senide yine görmek isteriz 😉
tamam cnm sen yazıyorum albümü yarın geceye kadar bildirirsen sevinirim bir araştır bakalımNeşet Ertaş yaz, albümü belirleyemezsem yarışmaya başlayana kadar elersin beni @Çiğdem-
Çiğdem'ime laf yok.Acun bile böyle şike yapmıyor yahu
Neyse rakamlar konuşuyor vallaÇiğdem'ime laf yok.
Neyse rakamlar konuşuyor valla
kırmızı şarkısını almış finalde bana fark atmıştı şimdi aklıma geldi burcu hande kapışması yeniden alevlenecekÇiğdem'ime laf yok.
ferdiyi çok severim varmı şöyle güzel albümüKız @Çiğdem- Ferdi babayla katılayım mı
Kırmızıyla hangi şarkı?kırmızı şarkısını almış finalde bana fark atmıştı şimdi aklıma geldi burcu hande kapışması yeniden alevlenecek
ben sahilde ile finale çıkmıştım final için ne var ne yok kullanmıştım çıkmaz sokaklar forumda büyük ilgi gördü yarı finalde onu kullanıp finale çıkmıştım serdarı eleyip finale çıkmaz sokakalrı taşıyabilsem şansım olurduKırmızıyla hangi şarkı?
Ferdi ne lan askerlik arkadaşın mı o senin terbiyesiz Baba de bey de bişey de vardır la kötü albümü mü vardır onunkırmızı şarkısını almış finalde bana fark atmıştı şimdi aklıma geldi burcu hande kapışması yeniden alevlenecek
ferdiyi çok severim varmı şöyle güzel albümü
Sen yarışmacı seç bence. Yoksa elencen.
@Çiğdem- niye güldün cok mu komik albümü sectim özelden mi söyleyecez buraya mi yazayim
aman ferdi baba işte zten beni askere almazlar sen bir albüm araştır ozaman @DarkLeqenDFerdi ne lan askerlik arkadaşın mı o senin terbiyesiz Baba de bey de bişey de vardır la kötü albümü mü vardır onun
Başladı yine.
dikkat bundan sonra hitap şekline Şuan 1 tane var aklımda ama bakayım bi yine deaman ferdi baba işte zten beni askere almazlar sen bir albüm araştır ozaman @DarkLeqenD
@eskici özelden söyleyeceksin ben açıklamadan açıklayamazsınız yasak
aa bu arada kenanla birisi daha deneyecek şansını bu sezon yarışmacısı ve albümü gizli kalsın şuan açıklayınca görürsün artıkBenim albümüm belli oldu.
Umarım Katy Perry ile yakaladığımız başarının bir benzerini benim çok sevdiğim bu albümle de yakalayabiliriz.
Sen şaka yapar mıydın.başlarımm ne yapacan canımm şaka yapıyorum ben ya
Güliz Ayla'yı al @Çiğdem- İlk öpücük benden olsun şarkısını da sayar bence al sana 10 şarkı misöylede hemen elenmek istemiyorum ama ya hemen elenirsem