Çık aradan.Hayır üstünkörü dinledinbir de tam dinle
Neden imiş o![]()
Hayır üstünkörü dinledinbir de tam dinle
Neden imiş o![]()
@Forumdash olmamış ama çıkar onu.![]()
elenebilirsinde ozaman sen düşün bir cnm @vadikızıöylede hemen elenmek istemiyorum ama ya hemen elenirsem
elenebilirsinde ozaman sen düşün bir cnm @vadikızı
bu yarışmada dinleriz işte @Forumdashçok zorlu bir sezon olucak gibi görünüyor @Harunnn60 şimdiden çekinmeye başladı
![]()
herhangi bir şarkıcının albümünü seçip bana bildirmen yeterli en az 10 şarkısı olucak yani 10 şarkı gerekicek sizlere yarışmada sadece albümden kullanabiliyorısunuzBasvurmak istiyorum![]()
@Çiğdem- jüri olcam yaz beni.![]()
tamam @tolgab teşekkürler 😉Bak @Çiğdem- ne diyor sana çekinik kalıyormuşsun![]()
tamam @tolgab teşekkürler 😉
aaa bakın size birşeyi hatırlatmak istiyorum @Harunnn60 @Forumdash ben burcu güneş ile finalde survivorda hande yenere kaybetmiştim intikam alınması için harunu desteklicem sunucu arkasında
@turkuazz çok teşekkürler senide yine görmek isteriz 😉
Tamam bildirecem birazdanherhangi bir şarkıcının albümünü seçip bana bildirmen yeterli en az 10 şarkısı olucak yani 10 şarkı gerekicek sizlere yarışmada sadece albümden kullanabiliyorısunuz![]()
intikam soğuk yeilen bir yemektir ayollama çiğdem haksızlık olur yaptığın![]()
intikam soğuk yeilen bir yemektir ayoll![]()
![]()
![]()
@Forumdash duy duytamam @tolgab teşekkürler 😉
aaa bakın size birşeyi hatırlatmak istiyorum @Harunnn60 @Forumdash ben burcu güneş ile finalde survivorda hande yenere kaybetmiştim intikam alınması için harunu desteklicem sunucu arkasında
Gaga ile yarışıyormuşsun diye bir duyum aldık.Benim albümüm belli oldu.
Umarım Katy Perry ile yakaladığımız başarının bir benzerini benim çok sevdiğim bu albümle de yakalayabiliriz.![]()
Yanlış bilgi, yarışmayı bırak dinlemişliğim yoktur herhangi bir albümünü.Gaga ile yarışıyormuşsun diye bir duyum aldık.![]()
![]()
tamam @tolgab teşekkürler 😉
Acun bile böyle şike yapmıyor yahu