Sen şaka yapar mıydın.
ben şaka yapamazmıyım beee aa aşk olsunn
Sen şaka yapar mıydın.
ben kaç demişimki düzeltirim şimdi ne dediğimi hatırlamıyorum bile bir bakayımBu arada benim albümümün ismi No:6 @Çiğdem- az dikkat
3 demişsin biz apartman yandayızben kaç demişimki düzeltirim şimdi ne dediğimi hatırlamıyorum bile bir bakayım
hahah aa tamam düzelttim @Tolstoyevski albümüne no 3 mü desek forumda diyorduda oradan aklıma takılmış sana no 3 demişim neyse 6.katı verdik size güle güle oturun3 demişsin biz apartman yandayız
ohh yap reklamını gaza getirçok zorlu bir sezon geliyor 1.sezon inanılmaz zor olmuş 2.sezon daha dengede bir sezondu ama 3.sezonda herkes hırs yapmış sanırım zayıf albüm henüz çıkmadı ben şampiyon olucam diyen biri bile 1.haftadan elenebilir herkes iddialı çünkü
hahahah aa elenirseniz protestoyu kabul etmiyorum juriden devamohh yap reklamını gaza getir
Calvin bey olayı yaşanırsa oy moy yok sana Lan sakın jüri başkanını destere yapma sakınhahahah aa elenirseniz protestoyu kabul etmiyorum juriden devam
aaa o nerede acabaCalvin bey olayı yaşanırsa oy moy yok sana Lan sakın jüri başkanını destere yapma sakın
Ziynet Sali - No 6 albümü çok özel bir albüm öncelikle onu belirteyim. Şarkılar büyük emek verilmiş sözlerle dolu. Albümde boş şarkı yok hepsi de birbirinden güzel. Beğeneceğinizi düşünüyorum ve No 6'yı en iyi şekilde sunacağımı da söylemek istiyorum.
haha hayırr @destere juri başkanı ve etrafında @MasacRE- @MEnes @Doğu 3 yardımcısı toplanır benim olmazsa olmaz 4lü jurim@Doğu olsun jüri başkanı onda tam Ferdi babacı tipi var şaka bir yana o olsun
Dağınık yatak tam puan ı hazır etZiynet Sali - No 6 albümü çok özel bir albüm öncelikle onu belirteyim. Şarkılar büyük emek verilmiş sözlerle dolu. Albümde boş şarkı yok hepsi de birbirinden güzel. Beğeneceğinizi düşünüyorum ve No 6'yı en iyi şekilde sunacağımı da söylemek istiyorum.
Kliplenmeyen diğer 5 şarkı da çok güzel dinlememişsindir muhtemelen dinleyince seversin. Albümde gerçekten boş şarkı yok çünkü toplam 11 şarkısının 9 tanesinin söz müziği Sıla'ya ait
Şalgam kafalı önce yarışma başlasın sonra puanlama yap Çeyrek Gönül ve Başrol 1 puanı hak eden şarkılar mı hiç alın şunu karşımdan :ssDağınık yatak tam puan ı hazır et
Mevsimsizim 1-2-3-4-5 verebilirim
Çeyrek gönül ve Başrol e 1 veririm
BAL ya da tam puan yada 1-2 puan eksik veririm
diğer şarkılarını bilmiyorum
Dağınık Yatak bu albümün tamamına bedel be off ne iltifat ettim beeeŞalgam kafalı önce yarışma başlasın sonra puanlama yap Çeyrek Gönül ve Başrol 1 puanı hak eden şarkılar mı hiç alın şunu karşımdan :ss
hhaha aa doğru onlar seni sevmiyordu değilmi @DarkLeqenDKliplenmeyen diğer 5 şarkı da çok güzel dinlememişsindir muhtemelen dinleyince seversin. Albümde gerçekten boş şarkı yok çünkü toplam 11 şarkısının 9 tanesinin söz müziği Sıla'ya ait