Benim Albümüm / 3.Sezon Başvuruları Başladı

Dağınık Yatak bu albümün tamamına bedel be :A off ne iltifat ettim beee :A
Bilmediğin 5 şarkım daha var ve bence beğenecen :A Hadi Başrolü bir nebze anlarım da Çeyrek Gönül kadar harika sözlere sahip şarkı mı var :ss

hhaha aa doğru onlar seni sevmiyordu değilmi @DarkLeqenD :A :A :A

@denizz19 yok diğerlerini pek bilmiyorum ilk albüm çıktığında dinlemiş genelini beğenmiştim ama şimdi aklımda kalmadı tabi :F ama şu çıkış parçsına sinir oluyorum adını unuttum karışık bir şarkıydı 1.haftadan kullan :A
Mevsimsizim :A Bence gayet enerjik sen ne anlarsın :A

hhaha aa doğru onlar seni sevmiyordu değilmi @DarkLeqenD :A :A :A

@denizz19 yok diğerlerini pek bilmiyorum ilk albüm çıktığında dinlemiş genelini beğenmiştim ama şimdi aklımda kalmadı tabi :F ama şu çıkış parçsına sinir oluyorum adını unuttum karışık bir şarkıydı 1.haftadan kullan :A
Ama bu yarışmada önemli olan sanatçıyı sevmek :D o yüzden herkesden bir adım öndeyim : Ferdi Baba yani kim sevmez ki ? :A Adam bildiğin sigara yaktırıyor ya :A

Bilmediğin 5 şarkım daha var ve bence beğenecen :A Hadi Başrolü bir nebze anlarım da Çeyrek Gönül kadar harika sözlere sahip şarkı mı var :ss

ayy bu arada sılayı engelledik ama bu seferde onun çakmalarıyla geliyorsunuz ziynet ve güliz ayla :A :A :A

Sen demeden önce aklıma geldi : Çeyrek Gönül de bi düşünürüm ortalama bişey veririm :A

@Çiğdem- yarışman çok keyifli oldu ilk iki sezonu bu sezonda çok heyecanlı olacaktır..yarışmanın 3.sezonu hayırlı olsun.yarışmacı olarak yarışacağım kişiyi sabah açıklamayı planlıyorum.şimdiden yarışan yarışmacılara başarılar:)

Çakmamı sıla da güliz aylada iyi sanatçılar ben ziynet saliyi çok seviyorum
@denizz19 puanlarım yüksek valla şimdiden söyleyeyim:D
@Çiğdem- yarışman çok keyifli oldu ilk iki sezonu bu sezonda çok heyecanlı olacaktır..yarışmanın 3.sezonu hayırlı olsun.yarışmacı olarak yarışacağım kişiyi sabah açıklamayı planlıyorum.şimdiden yarışan yarışmacılara başarılar:)
çakma derken 2 albümünde şarkıları sıla oluşturdu oyüzden :A

@turkuazz çok teşekkürler elimden geleni yapıyorum güzel 2 sezon geçirdik inş bu sezonda güzel olucak zaten bu sezondan sonra all star yapacaz :Z

Bunu da anlamış değilim : Başkasına güzel şarkı yazıyor kendisine kötü sözlü şarkıları seçiyor :D
Kıskanma sipirmen :A Çekemeyen anten taksın kazulet kafalarına :A

Bunu da anlamış değilim : Başkasına güzel şarkı yazıyor kendisine kötü sözlü şarkıları seçiyor :D

.s.s düşük vereyim de gör :A @vadikızı ablam da kenardan kenardan gülmüş , gün gelecek devran dönecek !
İşin düşer bir gün bana :A