Tzira
Emekli
- Reaksiyon puanı
- 2,718
- Puanı
- 280
Sezen Aksu, Gökhan Türkmen, Erkin Koray ve Model favori isimlerim. Geçen sezondaki kadar güzel albümler yok ama genel olarak.
amannn forumda şaka yapılmayacak tek kişidir çok dikkatli olTakılıyorum ya alınma Benim dememle olmaz zaten bak diğer arkadaşlar seviyormuş Murat Dalkılıç'ı
Ne alakası var Melek gayet şaka kaldırabilen biriamannn forumda şaka yapılmayacak tek kişidir çok dikkatli ol
çevrendende tnıdığın melek varmış sanırımZiynet Sali dinlerim ya da sevebilirim diyenler beğene tık
Ne alakası var Melek gayet şaka kaldırabilen biri
Valla benimle gayet şakalaşan iyi geçinen biri sizin gibi gudubetleri sevmiyor o yüzden kabullenmiyor esprileriniziçevrendende tnıdığın melek varmış sanırım
10 hafta 40 gün civrında bitiyor ekimin son haftası biter gibi cnm ama malesef yer doldu normal kişi sayısı 11 ama 3 en fazla kişi alıyoruz 14 en fazla yapıyoruz 3 tane 2 eleme yapıyoruz 14 sayıyla senide forumda olduğun sürece değerli oylarını bekleriz cnmBaşarılar hepinize Ben de katılmak isterdim ama sanırım yarışmacı sayısı dolmuş, bir de yakın zamanda foruma veda edeceğim ve programın ne kadar sürede biteceğini bilmediğim için katılamadım
Bana yine jüri yolları göründü.ss Son anda gelen bir katılma isteğiydi bu ama napalım10 hafta 40 gün civrında bitiyor ekimin son haftası biter gibi cnm ama malesef yer doldu normal kişi sayısı 11 ama 3 en fazla kişi alıyoruz 14 en fazla yapıyoruz 3 tane 2 eleme yapıyoruz 14 sayıyla senide forumda olduğun sürece değerli oylarını bekleriz cnm
@EFE UYSAL hiç katkısı olmuyor morgülüyle birlikte onlara bir tekmemi atsak acabaBana yine jüri yolları göründü.ss Son anda gelen bir katılma isteğiydi bu ama napalım
Hahahaha zaten Yılmaz Morgül ilk haftadan elenir kız boşver Efe'yi beni al@EFE UYSAL hiç katkısı olmuyor morgülüyle birlikte onlara bir tekmemi atsak acaba
bir sorarız kendisine senin seçeceğin albüm bellimikiHahahaha zaten Yılmaz Morgül ilk haftadan elenir kız boşver Efe'yi beni al
Belli belli Kız çıkarma kimseyi 15 yarışmacı olsun işte bir seferlik Forumdan gitmeden yer alayım bu yarışmadabir sorarız kendisine senin seçeceğin albüm bellimiki
yok o işin şakası zaten tekme atılırmı yarışmacıyaBelli belli Kız çıkarma kimseyi 15 yarışmacı olsun işte bir seferlik Forumdan gitmeden yer alayım bu yarışmada
yok o işin şakası zaten tekme atılırmı yarışmacıya
sen özelden bir albümünü söyle de birşeyler düşünürüz
Ben güzel şarkıları yapıştırı yapıştırıvercem Foruma güvenmiyorum Ferdi Baba dinlemez 1i yapıştırır bu zevksizlervalla ablanın kafayı pek yerinde değil sanırım stratrejik giderim sanırım bilmiyom ya
Ayy zaten favorin olsam şaşardımSezen Aksu, Gökhan Türkmen, Erkin Koray ve Model favori isimlerim. Geçen sezondaki kadar güzel albümler yok ama genel olarak.
Ayy zaten favorin olsam şaşardımSezen Aksu, Gökhan Türkmen, Erkin Koray ve Model favori isimlerim. Geçen sezondaki kadar güzel albümler yok ama genel olarak.
Tamam olur ama her zaman oy kullanamayabilirimsenide juri kadrosuna yazıyorum @hayret bi şey müzik bilginle vericeğin oylar önemli bence
ben hatırlatıyorum sık sık kullanabildiğin zaman kullanırsınTamam olur ama her zaman oy kullanamayabilirim