siz @destere ile murat bozu sevmiyordunuz değilmi @MayısKralı yine muratı seçmiş size 1 puan için zorlanmayın diyeBu sezondaki yarışmacıları pek sevmedim ben Erkin Koray her hafta tam puan alır benden gerisi kendi arasında kapışır 1puan için de çok aday var bakalım nasıl karar vercem
Adaşını da sevmiyorum Onu da @vadikızı almış zaten gördüğüm her yarışmada ilk haftadan eleniyor ilk hafta Murat Dalkılıç'a bir operasyon yapıp aradan çıkarırız onu belkisiz @destere ile murat bozu sevmiyordunuz değilmi @MayısKralı yine muratı seçmiş size 1 puan için zorlanmayın diye
ayrıca morgül efeye destek @Bully @EFE UYSAL
@MasacRE- Ziynet Sali'nin bu albümünün konsepti tamamen farklı. Çünkü sözlerin çoğunluğu SILA imzalı. O sebeple seveceğini düşünüyorum
Evet biliyorum o şarkıları iyi puanlar alırsın
Evet biliyorum o şarkıları iyi puanlar alırsın
Gün Ağardı - Temelli - Janti - Can Havli bu 4'ünü net biliyorum diğerleri aklımda değil.Gün Ağardı,Üzüm falanda seversin
Niçin bırakıyorsun?Başarılar hepinize Ben de katılmak isterdim ama sanırım yarışmacı sayısı dolmuş, bir de yakın zamanda foruma veda edeceğim ve programın ne kadar sürede biteceğini bilmediğim için katılamadım
Anladım o konuda aslında haklısın tabiki birşey diyemem ama tamamıylada bırakma arada sırada da olsa bir uğra özletmeYGS LYS hazırlığı
Zaten ayda bir falan girerim dayanamamAnladım o konuda aslında haklısın tabiki birşey diyemem ama tamamıylada bırakma arada sırada da olsa bir uğra özletme
Sınav önemli sonuçta olsun toptan bırakmada o sorun değil öncelik sınavın olsunZaten ayda bir falan girerim dayanamam