siz @destere ile murat bozu sevmiyordunuz değilmi @MayısKralı yine muratı seçmiş size 1 puan için zorlanmayın diyeBu sezondaki yarışmacıları pek sevmedim ben Erkin Koray her hafta tam puan alır benden gerisi kendi arasında kapışır1puan için de çok aday var bakalım nasıl karar vercem
![]()
Adaşını da sevmiyorumsiz @destere ile murat bozu sevmiyordunuz değilmi @MayısKralı yine muratı seçmiş size 1 puan için zorlanmayın diye![]()
ayrıca morgül efeye destek @Bully![]()
![]()
@EFE UYSAL
![]()
@MasacRE- Ziynet Sali'nin bu albümünün konsepti tamamen farklı. Çünkü sözlerin çoğunluğu SILA imzalı.O sebeple seveceğini düşünüyorum
![]()
Evet biliyorum o şarkıları iyi puanlar alırsın
Evet biliyorum o şarkıları iyi puanlar alırsın![]()
Gün Ağardı - Temelli - Janti - Can Havli bu 4'ünü net biliyorum diğerleri aklımda değil.Gün Ağardı,Üzüm falanda seversin![]()
Niçin bırakıyorsun?Başarılar hepinizeBen de katılmak isterdim ama sanırım yarışmacı sayısı dolmuş, bir de yakın zamanda foruma veda edeceğim ve programın ne kadar sürede biteceğini bilmediğim için katılamadım
![]()
Anladım o konuda aslında haklısın tabiki birşey diyemem ama tamamıylada bırakma arada sırada da olsa bir uğra özletmeYGS LYS hazırlığı![]()
Zaten ayda bir falan girerim dayanamamAnladım o konuda aslında haklısın tabiki birşey diyemem ama tamamıylada bırakma arada sırada da olsa bir uğra özletme![]()
Sınav önemli sonuçta olsun toptan bırakmada o sorun değil öncelik sınavın olsunZaten ayda bir falan girerim dayanamam![]()