Benim Albümüm / 3.Sezon Başvuruları Başladı

Çiğdem

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
126,470
Puanı
1,060
images
musicyerli349.jpg

Evet 1 aylık aranın ardından tekrar buluşuyoruz belirlenen 5 kişiyi konuda açıklıyorum kalan 9 kişilik yer için özelden başvurular gelebilir :Z

1.Sezonun şampiyonu @denizz19 ve Sıla - Konuşmadığımız Şeylar Var Albümü
2.Sezonun Şampiyonu @xemrexxx ve Barış Akarsu - Ayrılık Zamansız Gelir Albümü

Bilmeyenler için hatırlatalım formatımızı şarkıcıların en az 10 şarkılık albümleriyle yaşıyoruz ve 10 hafta sürüyor yarışmamız . Önceden seçilmiş şarkıcının farklı albümüyle yeni sezona katılabiliyorsunuz . örneğin 2.sezon Murat boz Şans albümüyle katılan MayısKralı bu sezonda şansını Janti ile deneyecek
:A

14 yarışmacımız oluyor normalde şimdi belirlenen 5 yarışmacımızı açıklayacam ve geriye kalan 9 koltuk için başvuruları bana özelden bildirebilirsiniz :Z

1.Yarışmacımız @Harunnn60 - Burcu Güneş - Gül Kokusu Albümü
1361189069-409.jpg

2.Yarışmacımız @denizz19 - Ziynet Sali - No 6 Albümü
ziynet-sali-no-6-indir11-300x270.png

3.Yarışmacımız @Forumdash - Hande Yener - Hepsi Hit vol 1 Albümü
images

4.Yarışmacımız @MayısKralı - Murat Boz - Janti Albümü
3f9c5883b-1.jpg

5.Yarışmacımız @Tolstoyevski - Erkin Koray - 1976 Albümü
Erkin-Koray-Fesupanallah-Seksenler.jpg

@destere @MasacRE- @gözlemci @Bully @Harunnn60 @Billy Kane @GunesinOglu @cevaa @vadikızı @Ahmad @EFE UYSAL @MayısKralı @Tolstoyevski @EnveR @OzaN @yigit_00 @BesaleT @destere @Doğu @MEnes @Felon @Titanium @Forumdash @Tzira @S.G.A.T. @tolgab @soo @turkuazz @eskici @Maskeli Fedai @cookies @emree-29 @xemrexxx @denizz19 @Mr.At @ozgur2113 @Yiğitt @dosimosi @yatutarsa @hayret bi şey @HachiKo @batuhankaralar @ozmoturk @gözlemci @umuttanyel @mrt-06 @Aserat

Son düzenleme:
Benim müzikle pek aram olmadığı için yarışmacı olamam ama yine jüri üyesi olarak katılırım. :X @Çiğdem-

Bu arada alakası yok ama Aşkın Peşinden'e de yorumunu bekliyorum. Son bölüm daha kısa oldu. :A

Bugunden beridir sarkı sıralaması yapmaktan beynim yandı ve hala karar veremedim :F (biri hariç)

Benim müzikle pek aram olmadığı için yarışmacı olamam ama yine jüri üyesi olarak katılırım. :X @Çiğdem-

Bu arada alakası yok ama Aşkın Peşinden'e de yorumunu bekliyorum. Son bölüm daha kısa oldu. :A
Şampiyon @Forumdash şimdiden konusu hazırlansın. :A
juri kadrosundan devam edersin juride lazım @Aserat :A

@Billy Kane iremin dantel albümüde yenilmişti buda öyle olabilir sen iyi blirsin :A

Herkese başarılar diliyorum. Telefondan girdiğim için yarışma imkanım yok, Yıldızlar Yarışıyora bile zar zor sahne/oy kullanabiliyorum.

Başka bir sezona inşallah katılırız. :D

Herkese başarılar diliyorum. Telefondan girdiğim için yarışma imkanım yok, Yıldızlar Yarışıyora bile zar zor sahne/oy kullanabiliyorum.

Başka bir sezona inşallah katılırız. :D
all stara gelmiş olursan askerden senin berkayına birşeyler düşünürüz :A

gitmeden oy gönderebildiğin haftalar oy yollasan yeter :A

Sıralamada yardımlarını beklerim :A
Yılın albümü Mor be Dantel'le kıyaslanamaz bilene. :A
albüm genel olarak iyi evet ama bakalım mor ve deli bileye gelene kadar güme gidebilirde diğer şarkıları nasıl karşılanıcak bakalım :A

2.sezon 1.haftadan elenmiştin @vadikızı yine öyle olmaz umarım :A :A :A

albüm genel olarak iyi evet ama bakalım mor ve deli bileye gelene kadar güme gidebilirde diğer şarkıları nasıl karşılanıcak bakalım :A

kız değiştirsem olurmu

Sen hala şu sana dinlemdediğim zamandan beridir hala albümü dinlemedin dimi:A yatmaya giderken aç müzikle uyu :A

Sen hala şu sana dinlemdediğim zamandan beridir hala albümü dinlemedin dimi:A yatmaya giderken aç müzikle uyu :A
başarılar diliyoruk ablacım
Hayırlı olsun.:tearsofjoy:

Burcu Güneş'i çok severim. :hearteyes: İçime sinen bir şarkıcı ile yarışmak istedim.
albümdeki tüm şarkıları dinlemiştim görev falanda güzel @Forumdash :A

@vadikızı sen belirlemişken o dediğin albümle katıl cnm amaç eğlenmek :A

@Harunnn60 burcu seviliyor forumda finale çıkmıştık bu albümdede çok önemli hitleri var şansın var bence :A

Forum İstatistikleri

Konular
172,998
Üyeler
8,481
Son Üye
Tufan