Hit alma çabaları vol 87897meryem yazsa kimse konuya bakmayacak oyüzden cnm
Hit alma çabaları vol 87897meryem yazsa kimse konuya bakmayacak oyüzden cnm
Bir de ''yıldız oyuncu'' yazmış atalım kendimizi
başlıkta raci şaşmaz da var bakan çok olurdu yiğit sen hiç konuşma total d de dizi yapsa kraliçe ilan edersinmeryem yazsa kimse konuya bakmayacak oyüzden cnm
Kanal D'me gelsin onu baş tacı da yaparım, ne diyorsun sen @Çiğdem-başlıkta raci şaşmaz da var bakan çok olurdu yiğit sen hiç konuşma total d de dizi yapsa kraliçe ilan edersin
bunu diyince aklıma şu geldi sizin kenan her dilde rezil oldu sinemle evlenerek soldaki hayaller sağdaki hayatlar @Çiğdem- @Yiğitt @eskici @Harunnn60 @gizem ak @MayısKralı @Harunnn60 @vadikızıHayaller ve hayatlar
Gönül bu ota da konar ona da konar yani.bunu diyince aklıma şu geldi sizin kenan her dilde rezil oldu sinemle evlenerek soldaki hayaller sağdaki hayatlar @Çiğdem- @Yiğitt @eskici @Harunnn60 @gizem ak @MayısKralı @Harunnn60 @vadikızı
Ekli dosyayı görüntüle 51444
bence @Çiğdem- sinemden güzel artık düşün sinem ne ka çirkinGönül bu ota da konar ona da konar yani.
Hem Sinem Kobal da güzel kız, ''ona da'' lafını hak etmiyor bence.
Yaaa gitmişler en kötü fotosunu bulmuşlar kızın Kenan napsaydı? Berguzarı mı tavlasydıGerçi Arda'ya taktı boynuzu ama Halite de acımasaydıbunu diyince aklıma şu geldi sizin kenan her dilde rezil oldu sinemle evlenerek soldaki hayaller sağdaki hayatlar @Çiğdem- @Yiğitt @eskici @Harunnn60 @gizem ak @MayısKralı @Harunnn60 @vadikızı
Ekli dosyayı görüntüle 51444
höst haddini bil .ssYaaa gitmişler en kötü fotosunu bulmuşlar kızın Kenan napsaydı? Berguzarı mı tavlasydıGerçi Arda'ya taktı boynuzu ama Halite de acımasaydı
Ben de dedim, Ramiz Dayı gibi nasihat verdim Kenan'a, Berguzar'ı tavla evlat dedim ama gitti bi kokunun üstüne konduhöst haddini bil .ss
zaten bergüzar olsun diyen yok bergüzar gibi azıcık boylu poslu,kenanın yanına yakışacak, kariyeri kenanın yanında cücük kalmayacak biri olsun diyolla fanları
bergüzar en iyisine sahip kenana bakmaz o yüzdenBen de dedim, Ramiz Dayı gibi nasihat verdim Kenan'a, Berguzar'ı tavla evlat dedim ama gitti bi kokunun üstüne kondu
Yok bizim oğlan evli olduğu için yan bakmadı. Çocuk var ortada sonuçta. Ezel dizisinde babaliği tattiği için awafsdagafa (ayy tamam sus )bergüzar en iyisine sahip kenana bakmaz o yüzden
ıyyy saçmalamada nirvana oldu bu.ssYok bizim oğlan evli olduğu için yan bakmadı. Çocuk var ortada sonuçta. Ezel dizisinde babaliği tattiği için awafsdagafa (ayy tamam sus )
Hit alma çabaları vol 87897
Kötüde olsa ilk tefa @Çiğdem- 'e iltifat ettin. Çiğdem ekran görüntüsü al, hatıra olarak saklarsın.
Yaaa gitmişler en kötü fotosunu bulmuşlar kızın Kenan napsaydı? Berguzarı mı tavlasydıGerçi Arda'ya taktı boynuzu ama Halite de acımasaydı
dün haberi çıakrttılar bugün kesin sonuca gidecekler hadi bakalım @eskici @destere @cookiesamann karşılaştırdığı kişiye bak andır kalsın böyle iltifat