zati pekte romanı kalmadı dizi yapılmayan )
Aynen, aslinda orijinal hikayeler üretilse daha iyi olur
zati pekte romanı kalmadı dizi yapılmayan )
ozana bay hit kazandırdık
Zaten hit alıyordu bu extra oldu.
Tamam işte aynı şey Süleyman içinde geçerli.kim ne biliyor.Herkes anlatildiği kadariyla biliyor.İtiraz edilen yerlerde "esinlenilmiştir" ibaresi kullanılıyor.Ama Başta başabakan olmak üzere bi ton insan konuşuyor.
Yok Receple ben kanka olamam ayrı dünyalarin insanıyız galiba O sadece STV izliyor ben atv akanld show star izliyorum Ne kadar farklıyız bak
madem bılmıyonuz adamın hayatını niye karalıyonuz . sabahtan beri bunu diyoruz. uydurukta son nokta furıze . adamın şiir bile okudu ya orda tek nikahlı eş dururken ))))
neyse hazır takasla warlords da yokken vadi konusu açayım bari
Son kayıt olan üyemiz hoş geldiniz, FOX'cu Haluk
Ben varım yeterim sana.
Aynen, aslinda orijinal hikayeler üretilse daha iyi olur
Son kayıt olan üyemiz hoş geldiniz, FOX'cu Haluk
büyük reyiz mahoni kaçacak delik arıyodur
- - - Ekleme - - -
yok aga sende takas daki özellikler
- - - Ekleme - - -
- - - Ekleme - - -
Başbakan isteyecekte Muhteşem Yüzyıl kalkmayacak.
Muhteşem Yüzyıl'ı fazla büyütüp,Başbakanı baya küçültmüşsünüz.Birisi televizyon dizisi birisi Türkiye Cumhuriyeti başbakanı.
o başbakanı tahttan indirmek halkın elinde bu hamleyle isi biter anında ipini çekerler
o başbakanı tahttan indirmek halkın elinde bu hamleyle isi biter anında ipini çekerler
Yok artık.
Bak sana açıklayayım olayı.Başkabana oy atan kitle zaten Muhteşem Yüzyıl'ı sevmeyen bir kitle.Seven varsada bir dizi yüzünden oy atmıycaz demezler.Dizi bu ya dizi.Ekonomik bir kriz falan değil.
basbakanın isi bitti bence bu hamleyle ipini çekti kimse akp vermez oy çünkü erdogan gazze ates altındayken rekorlu diziye laf atması erdogani küçük düsürdü bunun altında kalıp ufalıp bitecektir devri
basbakanın isi bitti bence bu hamleyle ipini çekti kimse akp vermez oy çünkü erdogan gazze ates altındayken rekorlu diziye laf atması erdogani küçük düsürdü bunun altında kalıp ufalıp bitecektir devri
karalama olduğunu ne biliyosun dzideki gigib olma ihtimali de var o zaman bilmiyorsak