Başbakan Muhteşem Yüzyıl'a Savaş Açtı!

Boş işler bunlar. Tayyip önce benim sorularıma cevap versin sonra açsın o ağzını.

oooo emre tarihi geriden takip etmek moda olmuş sende :)))))) geçen sene bolca tartıştık forumda haberi var arattır . suan mobıldeyım kusura

ben de biliyorum o haberi ibo nuneşi saraydan güüçlü bir kadınmış hatice değilmiş ama o da söylenmtiydi diye hatırlıyorum :D

- - - Ekleme - - -

Vedanın ab si vadinin özeti doğru. :D

konuya dön bence :D veda aldığı oranalra göre ab vadi total dizisidir :D türkan da ab dizisydi

millet ne bılsın turkanın hayatını itiraz edeceklerse yaşayan itiraz edecek ..

bakıyom receple kankısın eşinin ne izledigini bılıyon :)))))
Tamam işte aynı şey Süleyman içinde geçerli.kim ne biliyor.Herkes anlatildiği kadariyla biliyor.İtiraz edilen yerlerde "esinlenilmiştir" ibaresi kullanılıyor.Ama Başta başabakan olmak üzere bi ton insan konuşuyor.

Yok Receple ben kanka olamam ayrı dünyalarin insanıyız galiba:X O sadece STV izliyor ben atv akanld show star izliyorum:X Ne kadar farklıyız bak :F

ben de biliyorum o haberi ibo nuneşi saraydan güüçlü bir kadınmış hatice değilmiş ama o da söylenmtiydi diye hatırlıyorum :D

- - - Ekleme - - -

konuya dön bence :D veda aldığı oranalra göre ab vadi total dizisidir :D türkan da ab dizisydi

Anlatımıyorum ya neyse totalinin 1 numara olması daha iyi en çok izlenen dizi. :D

basbakana buyuk tepkı var gazze ates altında gazze yardım beklıo basbakan kanuni dio

basbakan seçımlerde kesın batacaktır :)