Başbakan Muhteşem Yüzyıl'a Savaş Açtı!

Tamam işte aynı şey Süleyman içinde geçerli.kim ne biliyor.Herkes anlatildiği kadariyla biliyor.İtiraz edilen yerlerde "esinlenilmiştir" ibaresi kullanılıyor.Ama Başta başabakan olmak üzere bi ton insan konuşuyor.

Yok Receple ben kanka olamam ayrı dünyalarin insanıyız galiba:X O sadece STV izliyor ben atv akanld show star izliyorum:X Ne kadar farklıyız bak :F

madem bılmıyonuz adamın hayatını niye karalıyonuz . sabahtan beri bunu diyoruz. uydurukta son nokta furıze . adamın şiir bile okudu ya orda tek nikahlı eş dururken :)))))

Başbakan isteyecekte Muhteşem Yüzyıl kalkmayacak.:D

Muhteşem Yüzyıl'ı fazla büyütüp,Başbakanı baya küçültmüşsünüz.Birisi televizyon dizisi birisi Türkiye Cumhuriyeti başbakanı.:D

Başbakan isteyecekte Muhteşem Yüzyıl kalkmayacak.:D

Muhteşem Yüzyıl'ı fazla büyütüp,Başbakanı baya küçültmüşsünüz.Birisi televizyon dizisi birisi Türkiye Cumhuriyeti başbakanı.:D

o başbakanı tahttan indirmek halkın elinde :) bu hamleyle isi biter anında ipini çekerler :)

o başbakanı tahttan indirmek halkın elinde :) bu hamleyle isi biter anında ipini çekerler :)

Yok artık.:D

Bak sana açıklayayım olayı.Başkabana oy atan kitle zaten Muhteşem Yüzyıl'ı sevmeyen bir kitle.Seven varsada bir dizi yüzünden oy atmıycaz demezler.Dizi bu ya dizi.Ekonomik bir kriz falan değil.:D

üstad bana göre başbakan, iyi işler yapan ama dine göre yöneten bir başbakan turgut özalı sevmeyen adamlar öldükten sonra kıymetini biliyor.. neden bizim milletimiz, kaybedince kıymetini anlıyor?

Yok artık.:D

Bak sana açıklayayım olayı.Başkabana oy atan kitle zaten Muhteşem Yüzyıl'ı sevmeyen bir kitle.Seven varsada bir dizi yüzünden oy atmıycaz demezler.Dizi bu ya dizi.Ekonomik bir kriz falan değil.:D

basbakanın isi bitti bence bu hamleyle ipini çekti kimse akp vermez oy çünkü erdogan gazze ates altındayken rekorlu diziye laf atması erdogani küçük düsürdü bunun altında kalıp ufalıp bitecektir devri :d :d :d

basbakanın isi bitti bence bu hamleyle ipini çekti kimse akp vermez oy çünkü erdogan gazze ates altındayken rekorlu diziye laf atması erdogani küçük düsürdü bunun altında kalıp ufalıp bitecektir devri :d :d :d

Mahoni bende ciddi ciddi senle tartışıyorum.Tamam senin dediğin gibi olsun.:D

karalama olduğunu ne biliyosun :D dzideki gigib olma ihtimali de var o zaman bilmiyorsak

olmadıgını bilmediği şeyleri olabilr diye birisinin yaptıgını söylersen bu iftira olur. bunu kaç kez tekrarlayacam yahuu. bu kadar uydurmaya meraklısınız neden adama iyilik yazmıyonuzda kötü şeyler yazıyınuz sebebp ? :)))))))))