Tabi vadi ab dizisi değil 12 ratingi ben aldım bu hafta.
alak nerede veda ab si yüksek vadinin totali
Tabi vadi ab dizisi değil 12 ratingi ben aldım bu hafta.
haber olduysa linkitarihçi söylüyorsa videosu please
alak nerede veda ab si yüksek vadinin totali
ayse kulin romanlari ışte ne bekliyorsun )) reyting kötü olunca kanal d gözünün yaşına bakmaz ))
oooo emre tarihi geriden takip etmek moda olmuş sende ))))) geçen sene bolca tartıştık forumda haberi var arattır . suan mobıldeyım kusura
Vedanın ab si vadinin özeti doğru.
Tamam işte aynı şey Süleyman içinde geçerli.kim ne biliyor.Herkes anlatildiği kadariyla biliyor.İtiraz edilen yerlerde "esinlenilmiştir" ibaresi kullanılıyor.Ama Başta başabakan olmak üzere bi ton insan konuşuyor.millet ne bılsın turkanın hayatını itiraz edeceklerse yaşayan itiraz edecek ..
bakıyom receple kankısın eşinin ne izledigini bılıyon ))))
ben de biliyorum o haberi ibo nuneşi saraydan güüçlü bir kadınmış hatice değilmiş ama o da söylenmtiydi diye hatırlıyorum
- - - Ekleme - - -
konuya dön bence veda aldığı oranalra göre ab vadi total dizisidir türkan da ab dizisydi
Anlatımıyorum ya neyse totalinin 1 numara olması daha iyi en çok izlenen dizi.
Anlatımıyorum ya neyse totalinin 1 numara olması daha iyi en çok izlenen dizi.
bir kere de birine katuılmak yerine yorum yapsan cevap vericem ama neyse
Aga şunla uğraşmaya
- - - Ekleme - - -
Konuşmaya değmez.
Aga şunla uğraşmaya
- - - Ekleme - - -
Konuşmaya değmez.
basbakana buyuk tepkı var gazze ates altında gazze yardım beklıo basbakan kanuni dio
basbakan seçımlerde kesın batacaktır
Hayal-i Mahoni görürüz.4.kez 1.olduğumuzda görüşürüz😉😉basbakana buyuk tepkı var gazze ates altında gazze yardım beklıo basbakan kanuni dio
basbakana buyuk tepkı var gazze ates altında gazze yardım beklıo basbakan kanuni dio
Konu reyting konusunu kadar ilgi gördü.
Bence Kanal D artik Ayse Kulin romanlarini dizi olarak yapmaz.. (Türkan, Veda)