20 Dakikada Mutlu Son ! Sonunda Tuba Büyüküstün'e Partner Bulundu!

engin kabul etse tuba havada uçarak kabul eder hazır berenin parlattığı adam reytingide ikiye katlar :))
emrenin dedği dogru tuba ile berenin arasında problem var berenin patnerleriyle çalışmak problem olacaktı cansel elçinden sonra ondan engin olmadı. berenin eskilerini tuba topluyor diye :))))

emrenin dedği dogru tuba ile berenin arasında problem var berenin patnerleriyle çalışmak problem olacaktı cansel elçinden sonra ondan engin olmadı. berenin eskilerini tuba topluyor diye :))))

beren canselle oynarken daha star değildi

ama tuba starken berenin artıklarıyla idare ediyor :))

Tuba beren değilki sıradan insanlarla başrol oynasın. Daha tecrübeli ve karizma biri istiyor Tuba. :))

cansel elçinle beren oynadı sonra tuba kulan :)))) kalite aramış olsaydı canselle çalışmazdı. onun dersi berenden sonra geliyor imajından rahatsız

ocakta herkes gerçekleri görecek agb olmadan nasıl sürünecekler görecez

Cansel iyidir Kötü yoldaki rolü kötüydü ama.

cansel beyefendi çıtkırıldım avrupai bit tip dışına çıkamaz ondan her rolü oynamasını beklemek imkansız .. tek tiplerin adamıdır ..onun için kötü yoldaki rolü tam cansel için yazılmış roldü dizi tutmayınca canseli psikopata bağladılar ama zorlamayla olmuyor bu işler kediden aslan yaratamazsın :))

beren canselle oynarken daha star değildi

ama tuba starken berenin artıklarıyla idare ediyor :))

beren daha çok tubanın eskilerin toplarak buraya geldi.. önce tubanın sevgilisini elinden aldı :)) sonra murat yıldırım aside oynarken oda murat yıldırmla filim çekti. bunları kulanarak beren yıldız oldu artık lüzüm görmüyor artık :))))

beren daha çok tubanın eskilerin toplarak buraya geldi.. önce tubanın sevgilisini elinden aldı :)) sonra murat yıldırım aside oynarken oda murat yıldırmla filim çekti. bunları kulanarak beren yıldız oldu artık lüzüm görmüyor artık :))))

tubanın sevgilisinin dizilerle alakası yok?

murat yıldırımla film çektiğinde zaten star dı artık

beren söke söke adım adım zaptetti tubanın yerini şimdi tuba onun eskileriyle kendine yer arıyor :))

tubanın sevgilisinin dizilerle alakası yok?

murat yıldırımla film çektiğinde zaten star dı artık

beren söke söke adım adım zaptetti tubanın yerini şimdi tuba onun eskileriyle kendine yer arıyor :))

dediğin doru olsa tuba engin akyüreği kabul edersi. ay yapım hiç enginin yüzüne bakmamış :)))). yüksel aytugunun puhpuhllaması olmsa engin akyürek ortada yok :)))) engin akyüreğin berene kadar tutan tek dizisi yabancı damat orda da yan rolün yanıydı :)))))

Yha Şimdi Laf Berene Mi Atladı Hem Atladıysa Bile Beren Bir Kere Kesinlikle Daha Usta Vede Daha İyi Bir Oyuncu VE HerZmn Zirvede Kalan Biri Bunu Perşembe Görücez !

berenciler bu habere çok sevinmiş yaptıkları yorumsa şu :bas rol de oynamayi kimse kabul etmedi, ay yapim bu yuzden Ilker Aksumu secmeye mecbur oldu :))))))))