20 Dakikada Mutlu Son ! Sonunda Tuba Büyüküstün'e Partner Bulundu!

ilker aksum,hç yakıştıradamadm,tuba daha iyilerini hakediyor,ilker kimmş ya! timurcin esen olsaydı daha guzel olurdu..yazık oldu diziye.

dediğin doru olsa tuba engin akyüreği kabul edersi. ay yapım hiç enginin yüzüne bakmamış :)))). yüksel aytugunun puhpuhllaması olmsa engin akyürek ortada yok :)))) engin akyüreğin berene kadar tutan tek dizisi yabancı damat orda da yan rolün yanıydı :)))))

tuba şimdi her bulduğunu kapacak durumda 1 aydır ha şudur ha budur bir kişi bulamadılar tubaya bıraksalar yolda geçen tekir kediyi pertner yapar :))

benim kanatim tubanın en iyi patneri olacak ilker aksum.. çok süper aşk bakışları olan biri ilker aksum .. bilen bilir( canım ailemi izleyenler bilir) canım ailemde ezgi mola( tubadan daha genç ) çok iyi bir ikili oldular

benim kanatim tubanın en iyi patneri olacak ilker aksum.. çok süper aşk bakışları olan biri ilker aksum .. bilen bilir( canım ailemi izleyenler bilir) canım ailemde ezgi mola( tubadan daha genç ) çok iyi bir ikili oldular

ezgi mola oz amanalr hafif tombikti dha büyük gösteriyordu ,:D

bencede ilker aksumdan daha iyisinide bulamaz tuba brad pitt gelse ilkerin rolünü beceremez :)

- - - Ekleme - - -

ezgi mola oz amanalr hafif tombikti dha büyük gösteriyordu ,:D

neyi büyük gösteriyordu :))

Tuba keşke Muhteşem Yüzyıl'ı kabul etseydi partneri hem iyi oyuncu hemde yakışıklı Mehmet Günsür olacaktı

Forum İstatistikleri

Konular
172,797
Üyeler
8,482
Son Üye
Sabir