- Reaksiyon puanı
- 13,174
- Puanı
- 1,059
Nejat'ı yapaydılar ya partner.
nejat berenin patneri oldu
Nejat'ı yapaydılar ya partner.
tuba hayranları isyan halinde ilker aksumu duyunca isyan etmişler kimse inanası gelmiyor .. ama dizide başladı nasıl toparlayacaklar diziyi bilemiyorum
psikodramı en çok sen bilirsin destere )))tuba hayranlarındaki mantık nedir acaba başrole içi boş yetenek kabızı parlak bir oğlan bulsalar mutlumu olacaklar ..
psikodramı en çok sen bilirsin destere )))
insanlar dizideki aşka inanması lazım çirkin adam güzel kız aşkına kim inanır ... insanlar dizide kendini o kişinin yerine koymak isteyecek kimse ilker aksumla aşk yaşama k istemez )))))))
beni de alın yurun bahçesindeki kerdiler de başrol olsun hatta o kadar övecek olan mahoniyi de alın
yurun bahçesindeki kerdiler : yurdun bahçesindeki kedilergüzel kız çirkin oğlan aşkı gerçek aşk olur güzel oğlan çirkin kız aşkıda gerçek aşk olur güzel kız güzel oğlan aşkı sadece estetik açıdan hoş olur .. gerçek hayatta güzel kızlar sadece güzel oğlanlarlamı evleniyor )
tabi burda suudi krallarının manken gibi kızlarla evlenmesi hikayesini konuya dahil etmiyoruz orda para ile aşk oluyor )
- - - Ekleme - - -
yurun bahçesindeki kerdiler ???????????)
yurun bahçesindeki kerdiler : yurdun bahçesindeki kediler
dediğin geröekçi olur güzel kızları çirkin adamlar kapar normal hayatta ama kimse bu aşkı izlemez ))))))) eger gerçekçi aşk izlemek istiyorsa sanat filmi izleyecen destere )))
sanat filmleride hiç çekilmiyor
yedinci sanat denen bir tür var hiç izledinmi beyazsoy izlerken işkence çekiyorum daha bitiremedim hiçbirini )
rus sineması bu tarz şeylerle daha çok haşır neşir
yedi sanat sinema değil mi. sanat filimlerinde uzun uzun bakışmaları atarak izleyebiliyorum. ama genelde sanat filimlerin ana fikri vardır konuşmalar bakışmalar filme sahicilik verilmek için yapılır. asıl o fikri bilirsen filmi izlemene gerek yok. normal sinema ise seni eglendirmek için yapılır. kısacası normal sinema roman gibidir. sanat filmi felsefe kitabıdır.
Ay Yapım kafayı yedi herhalde İlker Aksum Tubanın abisi olur ancak
Engın zaten olmayacak mı partner
ay yapım enginlle hiç görüşmemiş. zaten engin olsa adam boştaydı proje bu kadar beklemez hemen olurdu