20 Dakikada Mutlu Son ! Sonunda Tuba Büyüküstün'e Partner Bulundu!

Umarım başarılı olur :) Resimler güzel. Benim kafamı karıştıran Ay Yapım + Star bünyesi. Ay Yapımın Star için ilk dizisi

öyle bir uyumdan söz etmek veya etmemek mümkünmü??

dizi iyiyse beyaz tv de yayınlansa yine izlenir ..

- - - Ekleme - - -

diloşa ben bakarım tubadan daha güzel bir kere sen tubişe bak :d

diloşun tekrarına bakarım yani bırakmam kimseye :))

- - - Ekleme - - -

bak takasla tek ortak noktanız diloş. diloş eski kurtlar ekibinden ya takasta eski kırtlar ekibini çok sever :))))))))))

- - - Ekleme - - -

Bence mümkün. Mesela Ay Yapım + atv bünyesi uyuşmuyor. Yıllardır atv`ye dizi yapıyor Ay Yapım bir tane bile tutan yok. Bir tek bu sene Karadayı tuttu. Ancak o da beklenenlerin altında. Kenan İmirzalıoğlu için o dizinin 10 reytingi geçeceğini bekleniyordu. Ancak Pazartesi ancak 3. olabiliyor

bak takasla tek ortak noktanız diloş. diloş eski kurtlar ekibinden ya takasta eski kırtlar ekibini çok sever :))))))))))

takasın bakış açısı polatın bakış açısıyla denk ..:)

ben bağımsız takılıyorum, diloş eskiden kırtlarda oynamasada güzel kız oynasada güzel kız ..:)

Bence mümkün. Mesela Ay Yapım + atv bünyesi uyuşmuyor. Yıllardır atv`ye dizi yapıyor Ay Yapım bir tane bile tutan yok. Bir tek bu sene Karadayı tuttu. Ancak o da beklenenlerin altında. Kenan İmirzalıoğlu için o dizinin 10 reytingi geçeceğini bekleniyordu. Ancak Pazartesi ancak 3. olabiliyor

bunun nedeni basit ay yapım kanal d ye beren li diziler çekti atv ye dandik diziler çekti ..:)))

yani berenin başarısı başka bir başarı yok ortada ..

beren harici tek tutan işi yaprak dökümü onuda fazla abartmaamk lazım ..