diloşun tekrarına bakarım tabi eğer sırf tipine bakıpta yeteneksiz birini tubanın yanına koymazlarsa.. öyle bir durumda diloşa devam )
diloşa ben bakarım tubadan daha güzel bir kere sen tubişe bak
diloşun tekrarına bakarım tabi eğer sırf tipine bakıpta yeteneksiz birini tubanın yanına koymazlarsa.. öyle bir durumda diloşa devam )
Umarım başarılı olur Resimler güzel. Benim kafamı karıştıran Ay Yapım + Star bünyesi. Ay Yapımın Star için ilk dizisi
diloşa ben bakarım tubadan daha güzel bir kere sen tubişe bak
öyle bir uyumdan söz etmek veya etmemek mümkünmü??
dizi iyiyse beyaz tv de yayınlansa yine izlenir ..
- - - Ekleme - - -
diloşun tekrarına bakarım yani bırakmam kimseye )
Bence mümkün. Mesela Ay Yapım + atv bünyesi uyuşmuyor. Yıllardır atv`ye dizi yapıyor Ay Yapım bir tane bile tutan yok. Bir tek bu sene Karadayı tuttu. Ancak o da beklenenlerin altında. Kenan İmirzalıoğlu için o dizinin 10 reytingi geçeceğini bekleniyordu. Ancak Pazartesi ancak 3. olabiliyoröyle bir uyumdan söz etmek veya etmemek mümkünmü??
dizi iyiyse beyaz tv de yayınlansa yine izlenir ..
- - - Ekleme - - -
diloşun tekrarına bakarım yani bırakmam kimseye )
bak takasla tek ortak noktanız diloş. diloş eski kurtlar ekibinden ya takasta eski kırtlar ekibini çok sever )))))))))
takasın bakış açısı polatın bakış açısıyla denk ..
ben bağımsız takılıyorum, diloş eskiden kırtlarda oynamasada güzel kız oynasada güzel kız ..
Bence mümkün. Mesela Ay Yapım + atv bünyesi uyuşmuyor. Yıllardır atv`ye dizi yapıyor Ay Yapım bir tane bile tutan yok. Bir tek bu sene Karadayı tuttu. Ancak o da beklenenlerin altında. Kenan İmirzalıoğlu için o dizinin 10 reytingi geçeceğini bekleniyordu. Ancak Pazartesi ancak 3. olabiliyor
diloş bnm olacak takasın paylaştığı sahneden sonras kesin bnm olmalı
hoşuna mı gitti
izin vermedi iskender öldürdü ama harbiden süper he