15 Ekim 2012 Pazartesi Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
hakime hanımda bir karizma var beyazsoy süper :)) gerçi ben bodur ipek yalovaya baktım:) o da iyi kıvırıyor oyunculuklar muhteşem kenan zaten klas adam ..

hakime hanım bergüzar korel bütün dizilerinde aynı oynuyor hep atar yapıyor başroldeki erkeklere :))) ee hakime olunca bu atarlık yerine oturuyor :))) ama bergüzar korel bu oyunculugunu değiştirmesi lazım hep atarlı roller gelmez bak bitmeyen şarkıda işe yaramadı dizi yayından kalktı :)))

ipek yalovo önce şu aksanını değiştirsin oyunculugundan önce ben muhteşemde oynarken yabancı presesi canlandırıyor normal dedimde burda kulakları tırmalıyor bidekıza tako kulansalar iyi olur :)))))) oyunculuguna gelirsek ortada oyunculuk gerektrcek bişey yoktu

Osman sınav kenan a dizi çeksin deli yùrek gibi off :D

ama kanal D sıkışık Sultan başlıcak bildiğim kadariyla...Kanal D reklam vermıyecekse Arka Sokaklar'in reklamı ne zaman yayınlancak?
atv'de bugun bir tek Karadayı var Karadayı için alınan reklamlar bellki tekrarda verilcek...
Acun zaten programı 2'ye bölüyor..İstediği dilimde verir reklamı en çok reklamı son dilimde veriyor bildiğim kadariyla...

Kanal D reklam vermeyecek demiyorum, Kanal D de Star gibi 12 dakikalık reklam verip çok uzun süre reklamsız gitmeli, 20 dakikada bir reklama çıkmak reytingi çok düşürüyor. Eskiden tüm kanallar aynı reklam düzenini kullanıyordu ve sonuçlar gerçekten kimin izlendiğini gösteriyordu, şimdi reklamların serbestleşmesiyle kim daha iyi taktik uyguluyor yarışı var, Kanal D de bu taktik işini çözememiş gibi...

Yalan Dünya, Arka Sokaklar gibi dizilerde 12 dakikalık reklam düzeni zirveyi bile getirebilir...

hakime hanım bergüzar korel bütün dizilerinde aynı oynuyor hep atar yapıyor başroldeki erkeklere :))) ee hakime olunca bu atarlık yerine oturuyor :))) ama bergüzar korel bu oyunculugunu değiştirmesi lazım hep atarlı roller gelmez bak bitmeyen şarkıda işe yaramadı dizi yayından kalktı :)))

ipek yalovo önce şu aksanını değiştirsin oyunculugundan önce ben muhteşemde oynarken yabancı presesi canlandırıyor normal dedimde burda kulakları tırmalıyor bidekıza tako kulansalar iyi olur :)))))) oyunculuguna gelirsek ortada oyunculuk gerektrcek bişey yoktu

Atarliği pavyon sahnelerinde işe yarıyordu...Bitmeyen şarkıda iyiydi de başrol erkeğinde iş yoktu Gold film basitliği.TÜrk filmi tadinda bişeyler yapalım demişler.Özenilmemişti o dizi için.Sadece Berguzar var diye yapılmiş gibi...

Totali Alamadı Karadayı Yine Acun 1.

sbt de öyle tns de durum nasıl olur belli olmaz birbirlerine çok yakındılar

- - - Ekleme - - -

Atarliği pavyon sahnelerinde işe yarıyordu...Bitmeyen şarkıda iyiydi de başrol erkeğinde iş yoktu Gold film basitliği.TÜrk filmi tadinda bişeyler yapalım demişler.Özenilmemişti o dizi için.Sadece Berguzar var diye yapılmiş gibi...

atarlık sadece orda kendine asılanlara işe yarıyordu dizi atar yaparak geçecek dizi değildi tabi senaryoda berbattı o ayrı mesele