ve böylece de sema ergenekon ve eylem canpolat erkek izleyicisine de hitap edebilecegini ispat ettiler..
Bugün ara ara ATV'yi açtım, 5-10 saniye bakıp değiştirdim, hepte sıkıcı anlara denk geldim, o nedenle bu dizi bugün dibi görmüştür diyordum bilgisayar başına oturana kadar. )
Bu dizi tuttuğuna göre Karagül'e de daha iyimser bakabiliriz.
ilk dakiklar sıkıcı olabilir. ben son dakikalara baktım ama bu dizinin tutma sebebi başrol oyuncuları ve ay yapım( toygar ışıklı).. senaryo süper değil okadar.
ilk dakiklar sıkıcı olabilir. ben son dakikalara baktım ama bu dizinin tutma sebebi başrol oyuncuları ve ay yapım( toygar ışıklı).. senaryo süper değil okadar.
beyazsoy yakinda umarim öyle bir dizi senaryosu yazilacak ki Sen biliyorsun ))
sülüman binbir gecede o ceyranda kaldı hamile karısını boşadı. inşallah bu dizide de ceyranda kalıp üşütmez kendini ))))))))
- - - Ekleme - - -
bergüzar anasından daha iyi oyuncu. malum bergüzar hem babadan hemn anadan oyuncu dogal olarak annesini cebinden çıkarır. ama atarsız rollerden uzak durmalı )))))
Tutma sebepleri her zaman senaryodur bence, oyuncular, müzik vs. tamamlayıcıdır. Aksini kabul etmem, hiç bir dizi yapımcı, müzik ya da oyuncu nedeniyle izlenmez...
sülümanın muhteşemde pargalıya bir melül melül bakışı var yani birbirlerine aşık bunlar dersinn ) sülüman hürrem için değilde gördüğüm kadarıyla pargalı için bergüzardan ayrılabilir )