15 Ekim 2012 Pazartesi Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Evet Hülya Darcan "Dila Hanim" dizisinde Riza karakterin annesi rolünde.

Kanal D dip yaptı Sultan ile. :) Arka Sokaklar'ın uzatılması mantıklı olmuş...

ve böylece de sema ergenekon ve eylem canpolat erkek izleyicisine de hitap edebilecegini ispat ettiler..

senaryodan solayı erkek dizisi değil başrollerden dolayı erkek dizisimsi tamda erkek değil aslında. kurtlar vadisinin ilk zamları gibi light erkek dizisi kadınlarda ön planda.

Bugün ara ara ATV'yi açtım, 5-10 saniye bakıp değiştirdim, hepte sıkıcı anlara denk geldim, o nedenle bu dizi bugün dibi görmüştür diyordum bilgisayar başına oturana kadar. :))

Bu dizi tuttuğuna göre Karagül'e de daha iyimser bakabiliriz. :)

ilk dakiklar sıkıcı olabilir. ben son dakikalara baktım ama bu dizinin tutma sebebi başrol oyuncuları ve ay yapım( toygar ışıklı).. senaryo süper değil okadar.

Yer Gök Aşk'ın boşluktan izlendiği de kesinleşmiş oldu, bu sezon biter muhtemelen...

Abi kadın dizisi erkek dizisi mi olurmuş ya :) Bir diziyi beğenseniz, kadın dizisi diye izlemeyecek misiniz? :))

ilk dakiklar sıkıcı olabilir. ben son dakikalara baktım ama bu dizinin tutma sebebi başrol oyuncuları ve ay yapım( toygar ışıklı).. senaryo süper değil okadar.

beyazsoy yakinda umarim öyle bir dizi senaryosu yazilacak ki :) Sen biliyorsun :)))

Tutma sebepleri her zaman senaryodur bence, oyuncular, müzik vs. tamamlayıcıdır. :) Aksini kabul etmem, hiç bir dizi yapımcı, müzik ya da oyuncu nedeniyle izlenmez...

habertürkte simge fıstıkoglu tekrar haberlere dönmüş :))) pes etmişler gece showu sunammıyorsun diye :))))))))) kadından showwoman olmadıgının bir ispatı daha :))))))

- - - Ekleme - - -

beyazsoy yakinda umarim öyle bir dizi senaryosu yazilacak ki :) Sen biliyorsun :)))

inşallah :))))

sülüman binbir gecede o ceyranda kaldı hamile karısını boşadı. inşallah bu dizide de ceyranda kalıp üşütmez kendini :)))))))))

- - - Ekleme - - -

bergüzar anasından daha iyi oyuncu. malum bergüzar hem babadan hemn anadan oyuncu dogal olarak annesini cebinden çıkarır. ama atarsız rollerden uzak durmalı :))))))

sülümanın muhteşemde pargalıya bir melül melül bakışı var yani birbirlerine aşık bunlar dersinn :)) sülüman hürrem için değilde gördüğüm kadarıyla pargalı için bergüzardan ayrılabilir :))

Tutma sebepleri her zaman senaryodur bence, oyuncular, müzik vs. tamamlayıcıdır. :) Aksini kabul etmem, hiç bir dizi yapımcı, müzik ya da oyuncu nedeniyle izlenmez...

senaryo kötü değil süper değil dedim. senaryo kötü olsa oyuncular bişey yapamaz ama senaryo idare eder tarzdaysa yani saçma seğilse oyuncularda diziyi yukarı çeker birde müzikler çok önemli oda senaryoyu yukarı çıkarıryor

- - - Ekleme - - -

sülümanın muhteşemde pargalıya bir melül melül bakışı var yani birbirlerine aşık bunlar dersinn :)) sülüman hürrem için değilde gördüğüm kadarıyla pargalı için bergüzardan ayrılabilir :))

herkes görmek istediğini görürmüş :))) algıda seçiçilik işte buna danir :)))))

Forumdash osman sınav necati şaşmaz ı keşfetti hikayesi mucize resmen n.şaşmaz abd ye gidiyomuş 11 eylül de saldırı olunca burda kalmış sonra da vadi işte nerden nereye

Karadayı artık tekrar vermesin, herkes ilk bölümü izliyor anlaşılan...