15 Ekim 2012 Pazartesi Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
sülümanın muhteşemde pargalıya bir melül melül bakışı var yani birbirlerine aşık bunlar dersinn :)) sülüman hürrem için değilde gördüğüm kadarıyla pargalı için bergüzardan ayrılabilir :))
puhahaha o bakişi sadece ben hissetmiyormuşum :X Zaten dizi başladiği ilk zamanlar fragmanda Pargali Sülaman'in odasindan mum üfleyerek cıkıyor.haberlerde de Süleyman'ı eşcinsel yaptilar gibi bişeyler cıktı.O bakişi taaa ilk bölümden beridir var yani.Çoçukken birlikte filan buyumuşler Süleyman ile Pargalı'nın gençliğini gösterdikleri bölümde de Süleyman Pargalıya o bakişlari atiyordu...Baskılardan dolayı öyle olmadi ama bakişlarla demek ki amaçlarina ulaşmışlar :F:F

- - - Ekleme - - -

Forumdash osman sınav necati şaşmaz ı keşfetti hikayesi mucize resmen n.şaşmaz abd ye gidiyomuş 11 eylül de saldırı olunca burda kalmış sonra da vadi işte nerden nereye
Hep merak etmişimdir Necati Ş. kimdir? Nasıl damdan düşer gibi başrol aliyor önceki projeleri varmi diye ama ne kısmetse hiç araştirmadim...Amerikaya niye gidiyormuş ki?

kenan vadide oynamazdı başlayan işe sonradan girmek kenana yakışmaz başta girse zaten ölmüş olurdu bu dizi şaşmaz kardeşler a.ş. ye aittir:D

senaryo kötü değil süper değil dedim. senaryo kötü olsa oyuncular bişey yapamaz ama senaryo idare eder tarzdaysa yani saçma seğilse oyuncularda diziyi yukarı çeker birde müzikler çok önemli oda senaryoyu yukarı çıkarıryor

- - - Ekleme - - -

herkes görmek istediğini görürmüş :))) algıda seçiçilik işte buna danir :)))))

oooowww endgame beğenmiş mesajını nerdesin endgame kayboldun göremiyoruz forumda:)

zübeyr-raci-necati şaşmaz akrabalk ilişkilerini tam bilmiyorumama raci ile necati kardeş diye hatırlıyorum:D
Sorumun cevabini buldum :X Parayı nasıl bölüşüyorlar :F Birbirlerine diyorlarmıdır (b) "ben olmasam sen bi hiçtin - asıl ben olmasam o dizin tutmazdi - [h=3]$#*!$#*!$#*!$#*!$#*!$#*!$#*!$#*! "[/h]

Forumdash n.şaşmaz abd de iş kurmuş emlaktı galiba oraya yerleşmeye gidiyomuş tam saldırı günü işte raci şaşmaz eskiden beri osman sınavla çalışırdı deli yürek in senaristiydi vadinin yapımcısı ve senaristi necati şaşmaz ın kardeşidir polat 41 raci 38 yaşında bi de yapımcı zübeyr şaşmaz var

- - - Ekleme - - -

Necati şaşmaz ın bölüm başı 75 bin aldığı söyleniyo şimdi zam yapmıştır kesin :D

Forumdash n.şaşmaz abd de iş kurmuş emlaktı galiba oraya yerleşmeye gidiyomuş tam saldırı günü işte raci şaşmaz eskiden beri osman sınavla çalışırdı deli yürek in senaristiydi vadinin yapımcısı ve senaristi necati şaşmaz ın kardeşidir polat 41 raci 38 yaşında bi de yapımcı zübeyr şaşmaz var

- - - Ekleme - - -

Necati şaşmaz ın bölüm başı 75 bin aldığı söyleniyo şimdi zam yapmıştır kesin :D
Hazır ünü duyulmuşken dizi bitince emlakçilik / inşaat işine girerdim onun yerinde olsam :X KVP'nin yayınladiği ülkerde iyi satar.

Adam kazandığını kazandı ihtiyacı yok öyle şeylere tr de yapsa patlar zaten adamın dizide okuduğu kitaplar satış rekoru kırıyo bi ara bi oyuncakla oynuyodu zekayla ilgili oyuncak meşhur oldu her yerde satıyolar :d o dediğini vadinin erhanı yaptı ufak inşaat diye :D vadinin en çok ciro yapan dizi olduğunu da belirtmek işterim :D

Zaten öyle pana sadece raci şaşmazın falan değil

Adam kazandığını kazandı ihtiyacı yok öyle şeylere tr de yapsa patlar zaten adamın dizide okuduğu kitaplar satış rekoru kırıyo bi ara bi oyuncakla oynuyodu zekayla ilgili oyuncak meşhur oldu her yerde satıyolar :d o dediğini vadinin erhanı yaptı ufak inşaat diye :D vadinin en çok ciro yapan dizi olduğunu da belirtmek işterim :D

Takas oyuncagi falan birakalim ama bihterin yedigi cikolata vardi o zaman ulker daha yeni cikartmisti :d onu bi yedi.. Butun her yerde bihter gibi cikolata yeme ozentili akimi cikti 😀d elbise, toka , gecelik , tarak , gozluk , sakiz, bihterin elini deydirdigi hersey ertesi hafta satilma rekorlari kiriyodu :d
Bihter magzasi bile acilmisti :d bunlarin yaninda kvp oyuncagin patlsmadida neymis :d :d :d

Simge Fıstıkoğlu haber sunarken Erol Günaydın'a Engin Günaydın dedi :D

- - - Ekleme - - -

00:45 - 01:00 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) FOX: 2.61 , 2) KANALD: 2.16 , 3) SHOW: 1.63

Sabaha kadar açıklanacak mı anlık reytingler :D

Son düzenleme:
SBT 23:00'de başlayan programlar için anlık reytingi 1'e kadar uzatmış anlaşılan... Bence 24 saat devam etsin...