15 Ekim 2012 Pazartesi Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kanal d de ne var şimdi

Pana istese alırdı ama kenan baş adam polat memati varken gelemezdi

hakime hanım bergüzar korel bütün dizilerinde aynı oynuyor hep atar yapıyor başroldeki erkeklere :))) ee hakime olunca bu atarlık yerine oturuyor :))) ama bergüzar korel bu oyunculugunu değiştirmesi lazım hep atarlı roller gelmez bak bitmeyen şarkıda işe yaramadı dizi yayından kalktı :)))

ipek yalovo önce şu aksanını değiştirsin oyunculugundan önce ben muhteşemde oynarken yabancı presesi canlandırıyor normal dedimde burda kulakları tırmalıyor bidekıza tako kulansalar iyi olur :)))))) oyunculuguna gelirsek ortada oyunculuk gerektrcek bişey yoktu

bende muhteşemde aksan yaptığını sanmıştım ama doğal hali buymuş ipek konuşunca gözümden yaşlar geliyor o kadar acıklı bir konuşması var:)) bergüzarın atarlığını seviyorum iyi oyuncu sert tiplemelere iyi gidiyor ayrıca yaşlanınca hanımağa rollerinin aranan ismi olur bergüzar ..

ikinci şık bizim sülüman çok şanslı adam muhteşemde hürrem evde bergüzar iki afet arasında ceryanda kalıyordur :))))

Pana istese alırdı ama kenan baş adam polat memati varken gelemezdi
KVP 'yi zamanında Osman Sınav yapmıyor muydu? Neden Kenan'ı almamiş o zamanlar (b) Necati Şaşmaz'ı nerden bulmuşlar?...

- - - Ekleme - - -

Sanırım Arka Sokaklar çok geç bitti bugün, bundan sonraki reytingler Sultan'ın olabilir...
Kçata başlamiş ki Sultan? Sultan'in böyle reytingi yoktu diye biliyordum😕

- - - Ekleme - - -

bende muhteşemde aksan yaptığını sanmıştım ama doğal hali buymuş ipek konuşunca gözümden yaşlar geliyor o kadar acıklı bir konuşması var:)) bergüzarın atarlığını seviyorum iyi oyuncu sert tiplemelere iyi gidiyor ayrıca yaşlanınca hanımağa rollerinin aranan ismi olur bergüzar ..

ikinci şık bizim sülüman çok şanslı adam muhteşemde hürrem evde bergüzar iki afet arasında ceryanda kalıyordur :))))

Berguzar gittikçe anasına benziyor...Anası kim biliyormusun? Dila Hanımdaki hanım ağa...

KVP 'yi zamanında Osman Sınav yapmıyor muydu? Neden Kenan'ı almamiş o zamanlar (b) Necati Şaşmaz'ı nerden bulmuşlar?...

- - - Ekleme - - -

- - - Ekleme - - -

Berguzar gittikçe anasına benziyor...Anası kim biliyormusun? Dila Hanımdaki hanım ağa...

hulya darcan..

karadayayıyının son 20 dakikasını izledim ilk bölümdeki mantıksızlar ilk bölümde kalmış ama hem müzikler hem oyuncluklar çok iyi dizinin içine giriyor insan bu dizi haftaya kesin totalde birinciliği alır abde de o sesi bayagı bir zorlar. kötü adamda yerinde. ben ze ezelin tahtını bayagı zorlayacak

- - - Ekleme - - -

- - - Ekleme - - -

rızanın annesimi ?? eğer oysa çok normal bence bergüzarın gidişatta o istikamette ..:)

sülüman binbir gecede o ceyranda kaldı hamile karısını boşadı. inşallah bu dizide de ceyranda kalıp üşütmez kendini :)))))))))

- - - Ekleme - - -

rızanın annesimi ?? eğer oysa çok normal bence bergüzarın gidişatta o istikamette ..:)

bergüzar anasından daha iyi oyuncu. malum bergüzar hem babadan hemn anadan oyuncu dogal olarak annesini cebinden çıkarır. ama atarsız rollerden uzak durmalı :))))))

karadayayıyının son 20 dakikasını izledim ilk bölümdeki mantıksızlar ilk bölümde kalmış ama hem müzikler hem oyuncluklar çok iyi dizinin içine giriyor insan bu dizi haftaya kesin totalde birinciliği alır abde de o sesi bayagı bir zorlar. kötü adamda yerinde. ben ze ezelin tahtını bayagı zorlayacak

Bugün ara ara ATV'yi açtım, 5-10 saniye bakıp değiştirdim, hepte sıkıcı anlara denk geldim, o nedenle bu dizi bugün dibi görmüştür diyordum bilgisayar başına oturana kadar. :))

Bu dizi tuttuğuna göre Karagül'e de daha iyimser bakabiliriz. :)

ve böylece de sema ergenekon ve eylem canpolat erkek izleyicisine de hitap edebilecegini ispat ettiler..