15 Ekim 2012 Pazartesi Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
reklamlardaki düşüşü çıkarırsak karadayı 7.7 almış gözüküyor bu 15 dakikalık dilimde

ATV reklam vermiyor, Star blok reklam veriyor, olan sürekli reklama çıkan Kanal D'ye oluyor...

Kanal D hafta içi de BBEB gibi blok reklama çıkmalı, bu yarışta kara bakmamak lazım, yeni reklam düzeni 12 dakikalık tek seferlik reklamlar...

karadayı tekrarından başladı. bu arda sbt ye göre totalde 7.12 almış.. geçen haftada dedim karadayı ab dizisi siz ilk rakamlara bakarak diziyi yargılamayın diye sultanda da oldu benzer durum. içeriğe bakarak bir dizinin ab oldugu belli olur :))))

karadayı tekrarından başladı. bu arda sbt ye göre totalde 7.12 almış.. geçen haftada dedim karadayı ab dizisi siz ilk rakamlara bakarak diziyi yargılamayın diye sultanda da oldu benzer durum. içeriğe bakarak bir dizinin ab oldugu belli olur :))))

hakime hanımda bir karizma var beyazsoy süper :)) gerçi ben bodur ipek yalovaya baktım:) o da iyi kıvırıyor oyunculuklar muhteşem kenan zaten klas adam ..

ATV reklam vermiyor, Star blok reklam veriyor, olan sürekli reklama çıkan Kanal D'ye oluyor...

Kanal D hafta içi de BBEB gibi blok reklama çıkmalı, bu yarışta kara bakmamak lazım, yeni reklam düzeni 12 dakikalık tek seferlik reklamlar...

ama kanal D sıkışık Sultan başlıcak bildiğim kadariyla...Kanal D reklam vermıyecekse Arka Sokaklar'in reklamı ne zaman yayınlancak?
atv'de bugun bir tek Karadayı var Karadayı için alınan reklamlar bellki tekrarda verilcek...
Acun zaten programı 2'ye bölüyor..İstediği dilimde verir reklamı en çok reklamı son dilimde veriyor bildiğim kadariyla...

22:46 da yer gök aşk reklma girdi 23 kadar blok reklam yapacak

Kenan İmirzalıoğlu varsa o dizi yüksek alır zaten ilerleyen haftalarda performansı merak konusu

Ab de o ses 9.82 karadayı 8.93 reytingkurduna baktım ayrıca vadinin beyaz tv deki tekrarı ab 1 e dayanmış kanalı için süper :D

Kenan da ki karizma kimse de yok bütün dizileri tuttu adamın :D