13 Ekim 2012 Cumartesi Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
yeşim sevilen bir karakter değildi yükselmemesi normal :D

[TABLE="class: cms_table, width: 600"]
[TR]
[TD="align: center"]1[/TD]
[TD="align: center"]YETENEK SIZSINIZ TURKIYE[/TD]
[TD="align: center"]STAR TV[/TD]
[TD="align: center"]13.10.2012[/TD]
[TD="align: center"]21:39:24[/TD]
[TD="align: center"]23:32:21[/TD]
[TD="align: center"]7,74[/TD]
[TD="align: center"]23,19[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]2[/TD]
[TD="align: center"]YETENEK SIZSINIZ TURKIYE BASLIYOR[/TD]
[TD="align: center"]19:56:56[/TD]
[TD="align: center"]21:39:24[/TD]
[TD="align: center"]5,63[/TD]
[TD="align: center"]18,54[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]3[/TD]
[TD="align: center"]BUYUK RISK FINAL[/TD]
[TD="align: center"]19:46:20[/TD]
[TD="align: center"]19:50:26[/TD]
[TD="align: center"]5,47[/TD]
[TD="align: center"]20,24[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

ab grubu süper selçuk yöntem bravo :D

karadayı bu ne hal. bu reyting pek umut vermiyor. karadacıvılar. dizinin pazartesını alması biraz zor olacak :))))

62 KARADAYI(TKR) ATV 13.10.2012 14:38:49 16:57:42 0,87 6,45
Bu hafta kaç kere verdiler? Ben sayamadımda(b)

Acun gene kurnazliğini yapmiş yeni bölümü özetle birlikte vermiş.Acun reytingi forumulunu buldu şimdi her hafta gene özetin içinde yenibölümü yayınlar.Gerçek reytingi ortalama amr'si 5-6.0 shr'si 15-16'dir...

@destereye müjde Alev Alev yukseliyor:X

Lale Devri'nin sonunu izledim haber sitelerinde hey Allah'ım kız ucurum dibinde polis molis ölecek hastanın başinda bekler gibi kendisini aşaği atmasını beklıyorlar.Kimsenin kılı kıpardamıyor yakınlarini bile ona yaklaşmasını istemiyorlar.Dizide tek bi güzel taraf gördüm Seranay'a beyaz yakişiyormuş :X

Ya sbt anlıkklarda 9u gördü,bizde ona göre yorum yapıyoruz,huzur s.anlıklarda dokuzu görmuştu 7.76 aldı. ben çözemedm.

Sbtye göre yorum yapman bence yanlış. Dün yapabiridin ama bugün Tns var sonuçta :)
Huzur Sokağı hep 7nin üstünde alıyor.Ama Lale Devri en fazla 5.5 :)

Yetenek Sizisniz Türkiye iki grupta da zirveyi almış tebrikler Lal Devri totalde aynı, A/B'de düşüş yaşamış. Bu bölüm o kadar konuşuldu ki, açıkcası ben yükseliş bekliyordumBen Bilmem Eşim Bilir yine iyi gitmiş. Bu kez aksine totalde daha yüksek oranalmışStarı şu konuda kınıyorum. Büyük Riskin 4 dakikasını bölmüş. Pes! Herzaman yaptığı bir şey ama listede üst sıralarda gözüküyor bu yaptığıyla ve diğerlerinin hakkını çalıyor. 4 dakika bölünmeyi herkes yapsaydı 10alan diziler 15 falan alırdıTürk Malı dip yapmış. Show Tv'nin battığı andırAlev Alevin kapasitesi bu diyeceğim ama bu bile değil. 2-3 haftaya 2 reytinge düşer

Sbtye göre yorum yapman bence yanlış. Dün yapabiridin ama bugün Tns var sonuçta :)
Huzur Sokağı hep 7nin üstünde alıyor.Ama Lale Devri en fazla 5.5 :)

Herkes anlık sonuçlara göre yorum yapar,benim anlamadığm ikiside anlıklarda 9u görüyor fakat biri 7 diğeri 5 alıyor.. açıkla !

Lale Devrinde yine adrenalin yapmışlar, dün öldü falan dedik yine bulmuşlar :D fragmanı izledim bu kız 9 canlı :D

Bu hafta kaç kere verdiler? Ben sayamadımda(b)

Acun gene kurnazliğini yapmiş yeni bölümü özetle birlikte vermiş.Acun reytingi forumulunu buldu şimdi her hafta gene özetin içinde yenibölümü yayınlar.Gerçek reytingi ortalama amr'si 5-6.0 shr'si 15-16'dir...

@destereye müjde Alev Alev yukseliyor:X

Lale Devri'nin sonunu izledim haber sitelerinde hey Allah'ım kız ucurum dibinde polis molis ölecek hastanın başinda bekler gibi kendisini aşaği atmasını beklıyorlar.Kimsenin kılı kıpardamıyor yakınlarini bile ona yaklaşmasını istemiyorlar.Dizide tek bi güzel taraf gördüm Seranay'a beyaz yakişiyormuş :X

ilk gün tekrarını saymazsak bu ikinci tekrarı. zati ilk tekrarı gece 23:30daydı. bence dizi ses getirseydi bu kadar az ızlenmezdı 0,85 reyting ya bu ne :)))) atv yahşi cazıbeyı koysa (10. tekrarı) karadayıyi ikiye katlardı :))))))

Günün en büyük yükselişini Şefkat Tepe yapmış. A/B'de 14. sıraya kadar yükselmiş. :) Totalde de reytingini artırmış. :)

1E1K izledim. Çok iyiydi yine. A/b'de durumu iyi. :)

Acun farkı açmış...

Lale Devri'nin liderlik mutluluğu kısa sürmüş. :D

Büyük Risk uçmuş. Mükemmel! :)

ilk gün tekrarını saymazsak bu ikinci tekrarı. zati ilk tekrarı gece 23:30daydı. bence dizi ses getirseydi bu kadar az ızlenmezdı 0,85 reyting ya bu ne :)))) atv yahşi cazıbeyı koysa (10. tekrarı) karadayıyi ikiye katlardı :))))))
KVp'nin arkasından da yayınladı gene hemen hemen ilk gün yayınlandiği shr'ye yakın almişti.İlk gün tekrarı'da saat 22:00'de yayınlanmişti.dizinin süreside 2 saat zaten...8'de dizi başladı reklamsız 22'ye kadar sürmüştü.

Yetenek Sizisniz Türkiye iki grupta da zirveyi almış tebrikler Lal Devri totalde aynı, A/B'de düşüş yaşamış. Bu bölüm o kadar konuşuldu ki, açıkcası ben yükseliş bekliyordumBen Bilmem Eşim Bilir yine iyi gitmiş. Bu kez aksine totalde daha yüksek oranalmışStarı şu konuda kınıyorum. Büyük Riskin 4 dakikasını bölmüş. Pes! Herzaman yaptığı bir şey ama listede üst sıralarda gözüküyor bu yaptığıyla ve diğerlerinin hakkını çalıyor. 4 dakika bölünmeyi herkes yapsaydı 10alan diziler 15 falan alırdıTürk Malı dip yapmış. Show Tv'nin battığı andırAlev Alevin kapasitesi bu diyeceğim ama bu bile değil. 2-3 haftaya 2 reytinge düşer

alev alev yükselecek dizinin bu 3 bölümü geçiş bolumuydu . asıl hikaye bundan sonra başlıyor. bu 3 bölüm berbat sonuç almadiysa ilerki bölümler unut vadediyor. zati lale devrıde yavaş yavaş gerileyecektir. alev alev ikinci bir lale devri olacaktır

Şefkat Tepeye bakın siz özellikle abde harika gitmiş totalde oranlarını 1 reytingin üzerinde artırmış tnsde stv absi uçtu resmen

KVp'nin arkasından da yayınladı gene hemen hemen ilk gün yayınlandiği shr'ye yakın almişti.İlk gün tekrarı'da saat 22:00'de yayınlanmişti.dizinin süreside 2 saat zaten...8'de dizi başladı reklamsız 22'ye kadar sürmüştü.

o ilk bölüm 2saat tekrarıni kısaltarak verdi atv bazı gereksiz uzatmaya yönelik sahneleri kestiler. bu kaçıncı tekrarı olursa olsun reyting çok düşük. sebebi o saatte erkekler ekranda olmayabilir. kadınlarca da pek sevılmemıs olabilir dizi. çünkü çok karanlık ve fazla mafyatoz

Alev alev atvyi idare etmiş alemin kıralı bi türlü yükselemedi.

Lale Devri'den daha yüksek reytingler beklerdim açikcasi..