o sbt gerçek reytingler tns nin sbt trt kurdugu gayri resmi sirket neye inanmak istiyorsan ona inanırsın ama kale alınan sirket TNS Tiak
Ama akşam olup anlıklar yayınlanınca yorum yapmasını biliyorsun !
o sbt gerçek reytingler tns nin sbt trt kurdugu gayri resmi sirket neye inanmak istiyorsan ona inanırsın ama kale alınan sirket TNS Tiak
Ama akşam olup anlıklar yayınlanınca yorum yapmasını biliyorsun !
İki hafta ust uste 5.57 alması senide kuşkulandırmıyor mu? ve yine aynı share almış.ben bek inanamadm.daha yuksek alması lazmdı.acunun parmağı var bu işte,bendn dmesi ! şike
@beyazsoy
Bu konuda 3.sayfayı okumanı tavsiye ediyorum.
Oku da böyle yalan dolan sallama bari.![]()
yorumu sbt göre yapiyorum hakikat bu gecen cumartesi sbt anlıklariyla karsılastiriyorum![]()
mahoni ozaman görmüş olabilir bende gördüğümü yazıyorum 20:30 civarı yeni bölüm başlamıştı.
gwçwn hafta
5 YETENEK SIZSINIZ TURKIYE BASLIYOR STAR TV 19:57:49 21:38:23 4,26 13,71
buda bu hafata
2 YETENEK SIZSINIZ TURKIYE BASLIYOR STAR TV 19:56:56 21:39:24 5,63 18,5
reytingler sana cevap olur umarım
Güldürdün beyazsoy.Fırladı çünkü tekrarında güzel şeyler yayınlamıştır.
Forumdaki eski sayfaları okursan kreys takas falan yazmış. 20.51'de başlamış. Bence salllayan sensin.![]()
yaw lordly reytişngler benim dediğimi destekliyor geçen hafata iyi şey olsaydı geçen hafat 2 olmaz dı acun)))
Reytinleri boşver beyazsoy yeni bölüm 20.30 değil 20.50'de başlamış.![]()
Yorumunu sbtye görede yapmıcksn o zaman,oturup yarını beklıceksin,tns gerçek ya !
Desteklemeyi mesteklemeyi boşver yeni bölüm 20.50'de başlamış.![]()
Yorumunu sbtye görede yapmıcksn o zaman,oturup yarını beklıceksin,tns gerçek ya !
kardeşim reyting beni destekliyor gözümle gördüm diyorum. sen mahoninin yazdıgını dogru kabul ediyon ki mahoni 20:50 de yebi bölüm başladı demiyor .. buda ön yardını gösterir))))))
Kreys bu mesajı 20.54'te yazmış.y.sizsiniz yeni bölüm basladi .
51 geçe başladı yetenek
Yapar.Çünkü o yorum Sbtye göredir.Bugün ise Tnsye göre yorum yapar.Elimizde resmi bir şirketin verileri varken gayri resmi bir şirketin verilerine göre yorum yapmak bence saçma![]()
Yapmayın demiyorum yapabilrsiniz.Ben de yapabilirim ama karşılaştırma olarak yaparım![]()
Acun 20.51 de başladı beyazsoy sallıyo yine önlemmişne önlemi be lale daha önce başlamış acundan