13 Ekim 2012 Cumartesi Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bence tnsde alır nedense özelikle Yeşimin ayrıldığı ana çok yükselmiş geçen hafta 5-6 arası almıştı bu haftada 8lerde alır.

- - - Ekleme - - -

Ne 8 i 10 - 12 arası bekliyorum
Hayatta alamaz 10-12 arası , 21.00de yeni bölüm başladıysa aldığı reytingler sbtye göre 7,9,6,5,7 ortalama 7 reyting oluyo son kısmıda 13aldıysa kurda göre ortalama 8gibi çıkıyo sbtye göre , tnsdede yakın alır.

lale devrinden bahsediyoruz ne 8i ne 12si yahu 6 alsın opsun boşuna koysun :))))

Lale Devri Totalde 1. olur ama Abde olamaz. 6.5 reyting ve 5 reyting alır bence

Büyük Riske bak A/B'de yuh :A
Acun A/B'de farka boğmuş.
1E1K A/B'de mükemmel gitmiş.

lale deveri bir hafta birinci oldu diye çok sisirmeyin demistim acun onca reklama ragmen fark atmıs :)

dedim lale devri hayelcılerine yeşim kim lale devri ne 8i ne 12si 6 alsın opsun başına koysun . onu bılem alamamış :)))) neyse lale devri hayelcılerının hayalleri kısa sürdü.

atv alev alevi daha geç bıtırmelı alemin kralını çarşambaya almalı artık. bu ısrar anlamsız dizinin sonunu getiriyorsunuz . gerçi berbat bir dizi ama neyse :)))) bu arada alev alevi akasya durağına benzetıp total dizisi diyenler fena cuvalladılar dizi ab dizisi çıktı :))))

Lale devri sokun sokunu yasamis :d dizi ab de 3'e dusmus.. Cok sasirdim 6 falan bekliyodum..
Ben bilmem e bilr gecen haftaya gore bi dusus soz konusu ama haftaya yukselir..
Acunn yine her iki gurupta zirvede..
Alev alev orta karar ilerliyo.,

[TABLE="class: cms_table"]
[TR]
[TD="align: center"]10[/TD]
[TD="align: center"]EN BUYUK SHOW[/TD]
[TD="align: center"]SHOW TV[/TD]
[TD="align: center"]13.10.2012[/TD]
[TD="align: center"]22:46:38[/TD]
[TD="align: center"]00:19:39[/TD]
[TD="align: center"]3,09[/TD]
[TD="align: center"]10,4[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Acuna 1 saati bölüyor diyenler buna ne diyecekler?

Lalenin en heyecanlı bölümünde bile Acun zirvede yer aldıysa artık zirveyi bırakmaz.
1e1k Totalde 2 Abde 2.81 almış.Bence oranlarını arttırması lazım.Ama yine de iyi.
Alev Alev beklediğimden iyi gidiyor.En azından ilk 10da.
Bbeb güzel gidiyor.Kanal D 5 reytingle yetinmeli.
Büyük Risk Abde 3.lüğe yükselmiş :D Bence bu yılın en güzel bilgi yarışması. Son ana kadar heyecan var.

dedim lale devri hayelcılerine yeşim kim lale devri ne 8i ne 12si 6 alsın opsun başına koysun . onu bılem alamamış :)))) neyse lale devri hayelcılerının hayalleri kısa sürdü.

atv alev alevi daha geç bıtırmelı alemin kralını çarşambaya almalı artık. bu ısrar anlamsız dizinin sonunu getiriyorsunuz . gerçi berbat bir dizi ama neyse :)))) bu arada alev alevi akasya durağına benzetıp total dizisi diyenler fena cuvalladılar dizi ab dizisi çıktı :))))

Nerenle bakıyorsun Alev Alev'in Total'i ile A/B arasında 0,4 reyting fark var. :A

karadayı bu ne hal. bu reyting pek umut vermiyor. karadacıvılar. dizinin pazartesını alması biraz zor olacak :))))

62 KARADAYI(TKR) ATV 13.10.2012 14:38:49 16:57:42 0,87 6,45

Şuan hayal kırıklığı yaşıyorum,tns de lale devri yine aynı oranı almış,oysaki ben en az 7.50 falan beklyordum ! bu işin içnde birşey war !

YSTyi tebrik ediyorum gerçekten güzel bölümdü ve geçen haftaya göre totalde 2 reyting , abde yaklaşık 2,5 reyting yükselerek her 2.gruptada açık ara zirvede olmuş , totalde 6,89 reyting , abde ise 7,74 reytingle açık ara zirvede olup ilk 2yi kapatmış.

Lale Devri geçen yine totalde aynı oranı yani 5,57 reyting , abde 3,87 reyting alarak kötü gitmiş.

BBEB oranlarını yükselterek totalde 5,03 reytingle 3.sırada , abde 4,78 reytingle 4.sırada yer almış.

Şefkat Tepe de iyi giderel totalde 4,74 reytingle 4.sırada , abde 2,56 reytingl 14.sırada yer almış.

Alev Alev oranlarını korumuş ve totalde 3,16 reytingle 8.sırada , abde 3,20 reytingle 7.sırada yer almış.

Büyük Riskte abde muhteşem gitti , totalde 3,06 ve 1,74 reyting , abde ise 5,47 ve 3,09 reytingle özellikle final kısmı 20share aldı.

Şuan hayal kırıklığı yaşıyorum,tns de lale devri yine aynı oranı almış,oysaki ben en az 7.50 falan beklyordum ! bu işin içnde birşey war !

Yeşim öldü diye hiç izlemeyen biri neden baksın ki :D Yeşim ya bu. Hürrem mi,Memati mi,Cemile mi? :D