13 Ekim 2012 Cumartesi Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
polat vuruldu kaç defa ama tam olarak kafaya kursun yemedi karın bölgesine yedi bir seferde 6 kursundan sag çıkan insanlardan var onlara inaniyorsun polat vurulmasindaki olaydami art niyet ariyon hem polat vuruldugunda tnsde ve tnt de 14 reytingi gördü totalde
adam yediği kurşunla bilinçsiz suya uçtu ama hala sağlam :D
elif 1 kere kaza yaptı öldü kader işte :D

- - - Ekleme - - -

destere alev alevi izledi hararet basmıştır balkonda oturuyordur :D

bence alevi arıyoduR:D

destere yarın su yorumu yapabilir

alev alev mükemmel sonuçlar elde etmis totalde fark atmıs

maçun orta karar gitmis

taş devri idare eder gitmis :D destere yorumlari iyi oluyor umarım gece gelir :D

Elifin yaptığı kaza nasıldı tabi ölcek kaç takla attı

Vadide bütün başroller öldü hala en çok izlenen dizi

- - - Ekleme - - -

Mematinin neyi sağlamdı sallamaya bak

Memati bile gitti be ah ulan ah hüzünlendim çakırın ölümü aklıma geldi yatağımın içine girip ne ağlamıştım aşırı seviyodum o yaşta

nie lale devrinde yga da öldü başroller etkilenmedi hatta arttı afk de öldü o düştü

- - - Ekleme - - -

mematinn tüm kemiklerini kırdı selim ama memati sağlamdı

boşver laleyi .. alev alev dağıtmış piyasayı reytingler tavan yapmış ama haketti süper bir bölümdü özellikle kızın hamile kaldığını öğrendiği an ne trajedi yaşandı bir görmeliydin görenler ağlamaktan yeni bir nehir oluşturdu .. yurdumun değerli vatandaşları diziler açısından ne kadarda şanslı ...:)

boşver laleyi .. alev alev dağıtmış piyasayı reytingler tavan yapmış ama haketti süper bir bölümdü özellikle kızın hamile kaldığını öğrendiği an ne trajedi yaşandı bir görmeliydin görenler ağlamaktan yeni bir nehir oluşturdu .. yurdumun değerli vatandaşları diziler açısından ne kadarda şanslı ...:)

destere alev alev izledin yine düsmüs :D

yarın tns de alev alev bbeb i ve acununu zorlayacak. atv Ak yi artık çarşambaya alıp cumartesini alev aleve teslim edebilir. alev alevde iyi bir yönetmen iyi oyuncular olsaydı dizi cosardı. ama çekim kalitesi çok kötü oyunculuklar dıplerde

belkım oyuncular ıyıdırde destere ızledıgınden dizi yukselemiyor olabilir :)))))

Son düzenleme:
Memati bile gitti be ah ulan ah hüzünlendim çakırın ölümü aklıma geldi yatağımın içine girip ne ağlamıştım aşırı seviyodum o yaşta

ağlamak mı :d :d :D :D :d cidden ağladın mı ? :d

- - - Ekleme - - -

ağlamak mı :d :d :D :D :d cidden ağladın mı ? :d

Hande Soral'in güzelligi Alev Alev dizisinde ortaya çikmis bence

destere yarın su yorumu yapabilir

alev alev mükemmel sonuçlar elde etmis totalde fark atmıs

maçun orta karar gitmis

taş devri idare eder gitmis :D destere yorumlari iyi oluyor umarım gece gelir :D

taş devridemi vardı bugün kreys ..:) ondan haberim yoktu ama dediğin yoruma yakın bir yorumum olacak yarın yorumlarımda istikrarlıyım .:) alev alev tns totoşu 7 felan gelir ab de 12 ye çıkabilir sürpriz yapacak yarın .. macun battı bu gece bir daha kendine gelemez :))
lale soğanı vasat bir reyting almış ..:)

yarın dikkat et dediğim harfiyen çıkacaktır ..

taş devridemi vardı bugün kreys ..:) ondan haberim yoktu ama dediğin yoruma yakın bir yorumum olacak yarın yorumlarımda istikrarlıyım .:) alev alev tns totoşu 7 felan gelir ab de 12 ye çıkabilir sürpriz yapacak yarın .. macun battı bu gece bir daha kendine gelemez :))
lale soğanı vasat bir reyting almış ..:)

yarın dikkat et dediğim harfiyen çıkacaktır ..

:d