Lale Devri bence 8 reyting alır.
Ne 8 i 10 - 12 arası bekliyorum
Lale Devri bence 8 reyting alır.
Hayatta alamaz 10-12 arası , 21.00de yeni bölüm başladıysa aldığı reytingler sbtye göre 7,9,6,5,7 ortalama 7 reyting oluyo son kısmıda 13aldıysa kurda göre ortalama 8gibi çıkıyo sbtye göre , tnsdede yakın alır.Ne 8 i 10 - 12 arası bekliyorum
dedim lale devri hayelcılerine yeşim kim lale devri ne 8i ne 12si 6 alsın opsun başına koysun . onu bılem alamamış ))) neyse lale devri hayelcılerının hayalleri kısa sürdü.
atv alev alevi daha geç bıtırmelı alemin kralını çarşambaya almalı artık. bu ısrar anlamsız dizinin sonunu getiriyorsunuz . gerçi berbat bir dizi ama neyse ))) bu arada alev alevi akasya durağına benzetıp total dizisi diyenler fena cuvalladılar dizi ab dizisi çıktı )))
karadayı bu ne hal. bu reyting pek umut vermiyor. karadacıvılar. dizinin pazartesını alması biraz zor olacak )))
62 KARADAYI(TKR) ATV 13.10.2012 14:38:49 16:57:42 0,87 6,45
Şuan hayal kırıklığı yaşıyorum,tns de lale devri yine aynı oranı almış,oysaki ben en az 7.50 falan beklyordum ! bu işin içnde birşey war !
Yeşim öldü diye hiç izlemeyen biri neden baksın ki Yeşim ya bu. Hürrem mi,Memati mi,Cemile mi?