Yeşim öldü diye hiç izlemeyen biri neden baksın ki Yeşim ya bu. Hürrem mi,Memati mi,Cemile mi?
Alakasız Alakasız benzetmeler...
Bu hafta kaç kere verdiler? Ben sayamadımdakaradayı bu ne hal. bu reyting pek umut vermiyor. karadacıvılar. dizinin pazartesını alması biraz zor olacak )))
62 KARADAYI(TKR) ATV 13.10.2012 14:38:49 16:57:42 0,87 6,45
Ya sbt anlıkklarda 9u gördü,bizde ona göre yorum yapıyoruz,huzur s.anlıklarda dokuzu görmuştu 7.76 aldı. ben çözemedm.
Sbtye göre yorum yapman bence yanlış. Dün yapabiridin ama bugün Tns var sonuçta
Huzur Sokağı hep 7nin üstünde alıyor.Ama Lale Devri en fazla 5.5
Bu hafta kaç kere verdiler? Ben sayamadımda
Acun gene kurnazliğini yapmiş yeni bölümü özetle birlikte vermiş.Acun reytingi forumulunu buldu şimdi her hafta gene özetin içinde yenibölümü yayınlar.Gerçek reytingi ortalama amr'si 5-6.0 shr'si 15-16'dir...
@destereye müjde Alev Alev yukseliyor
Lale Devri'nin sonunu izledim haber sitelerinde hey Allah'ım kız ucurum dibinde polis molis ölecek hastanın başinda bekler gibi kendisini aşaği atmasını beklıyorlar.Kimsenin kılı kıpardamıyor yakınlarini bile ona yaklaşmasını istemiyorlar.Dizide tek bi güzel taraf gördüm Seranay'a beyaz yakişiyormuş
KVp'nin arkasından da yayınladı gene hemen hemen ilk gün yayınlandiği shr'ye yakın almişti.İlk gün tekrarı'da saat 22:00'de yayınlanmişti.dizinin süreside 2 saat zaten...8'de dizi başladı reklamsız 22'ye kadar sürmüştü.ilk gün tekrarını saymazsak bu ikinci tekrarı. zati ilk tekrarı gece 23:30daydı. bence dizi ses getirseydi bu kadar az ızlenmezdı 0,85 reyting ya bu ne ))) atv yahşi cazıbeyı koysa (10. tekrarı) karadayıyi ikiye katlardı )))))
Yetenek Sizisniz Türkiye iki grupta da zirveyi almış tebrikler Lal Devri totalde aynı, A/B'de düşüş yaşamış. Bu bölüm o kadar konuşuldu ki, açıkcası ben yükseliş bekliyordumBen Bilmem Eşim Bilir yine iyi gitmiş. Bu kez aksine totalde daha yüksek oranalmışStarı şu konuda kınıyorum. Büyük Riskin 4 dakikasını bölmüş. Pes! Herzaman yaptığı bir şey ama listede üst sıralarda gözüküyor bu yaptığıyla ve diğerlerinin hakkını çalıyor. 4 dakika bölünmeyi herkes yapsaydı 10alan diziler 15 falan alırdıTürk Malı dip yapmış. Show Tv'nin battığı andırAlev Alevin kapasitesi bu diyeceğim ama bu bile değil. 2-3 haftaya 2 reytinge düşer
KVp'nin arkasından da yayınladı gene hemen hemen ilk gün yayınlandiği shr'ye yakın almişti.İlk gün tekrarı'da saat 22:00'de yayınlanmişti.dizinin süreside 2 saat zaten...8'de dizi başladı reklamsız 22'ye kadar sürmüştü.