WesTxCoasT
Favori Üye
ben diyorum 7 nin altında reytingi yok adam 5 diyo![]()
sezon finali 8 aldı ve onu geçeceği %100 zaten ayrıca 1 yılda değil 10 yıllık süreçte düştü efsane farkı vadi farkı
![]()
Birde Tnt de öbgz geçsin bakalım öyle bir kanala
sezon finali 8 aldı ve onu geçeceği %100 zaten ayrıca 1 yılda değil 10 yıllık süreçte düştü efsane farkı vadi farkı
![]()
Bir sen eksiktin hala öbgz savunuyor dizi yerlerde bu sezon![]()
![]()
"elde veri yok ama kesindir "öylemi bu nasıl bi cümledir.. çocuklar bile bu tezatlığı 10 km den fark edip gülerler..
TOTALİ GÖSTERSENE TÜM KİŞİLERİ YANİ HERGÜN BU AB REYTİNGİ GÖSTERİYO
[TABLE="class: cms_table_rating, width: 100%"]
[TR]
[TD]3[/TD]
[TD]KURTLAR VADISI PUSU[/TD]
[TD]TNT[/TD]
[TD]20:52:15[/TD]
[TD]1:39:57[/TD]
[TD]5,85%[/TD]
[TD]14,56%[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
5 reyting almadı mı? 14 share nedir ya?![]()
27 den 8 e düşmekte bi başarı tabi hemde 1.5 yılda![]()
o reytinglere inana var mı cidden 27 alsa gerçekten 8 e düşer mi 1.5 yılda
![]()
şaka gibisin yav
![]()
[TABLE="class: cms_table_rating, width: 100%"]
[TR]
[TD]3[/TD]
[TD]KURTLAR VADISI PUSU[/TD]
[TD]TNT[/TD]
[TD]20:52:15[/TD]
[TD]1:39:57[/TD]
[TD]5,85%[/TD]
[TD]14,56%[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
5 reyting almadı mı? 14 share nedir ya?![]()
Lafı değiştirme. Soruma cevap ver. Kuzey 6 alınca SBT`ye güvenmiyorsun da şimdimi güven duyguların depreşti ?
Aynısı senin içinde geçerli daldan attlayıp sallıyon![]()
Fatmagül öbgz aşkı memnu farketmez yayınlasın 10 yıl sonra ilk 100de olamaz 6 ya kadar düştümüz oldu ama zirveden hiç inmedik 10 yıldır kabullenin artık![]()
0,2 falan alır anca aga
Birde Tnt de öbgz geçsin bakalım öyle bir kanala![]()
Ben onu inkar etmiyorum. Gördüm ya. İlk bölüm normal. Sen neticeye bak. İlk başladığı günkü reytingden daha az alan diziden korkacaksınvadi kadar ülkenin kitlendiği bi dizi var mıdizisi bitti sinemayla tüm zamanların rekorunu kırdı burdan belli oluyo zaten herşey hiçbri dizinin sinema filmi o kadar izlenmedi asmalı konak falan diyolar sallama reytinglerde 1.sözde sinema filmi yaptı yerlerde süründü
- - - Ekleme - - -
TOTALİ GÖSTERSENE TÜM KİŞİLERİ YANİ HERGÜN BU AB REYTİNGİ GÖSTERİYO![]()
![]()
[TABLE="class: rating"]
[TR]
[TD="class: XL65"]4[/TD]
[TD="class: XL65"]OYLE BIR GECER ZAMAN KI[/TD]
[TD="class: XL65"]KAND[/TD]
[TD="class: XL73"]1:37:28[/TD]
[TD="class: XL75"]4,80%[/TD]
[TD="class: XL76"]14,27%[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
bak total![]()
![]()
Lafı değiştirme. Soruma cevap ver. Kuzey 6 alınca SBT`ye güvenmiyorsun da şimdimi güven duyguların depreşti ?![]()
sbt gibi ayarları yanmış , bi ölçümlşe bi hafta içinde 25 den 15'e düşürür.. sbt yi de anlattırma artık bana herşeyin doğrusunu biz gösteremeyiz ki birazda sen çalış.. tempo.tempo 😛 😛
Mesajları silmekle uğraştırmasanız beni kardeş kardeş geçinip gitseniz çok mu zor?![]()
sbt gibi ayarları yanmış , bi ölçümlşe bi hafta içinde 25 den 15'e düşürür.. sbt yi de anlattırma artık bana herşeyin doğrusunu biz gösteremeyiz ki birazda sen çalış.. tempo.tempo 😛 😛
vadi ilk başladığında da 7 nin altında almadı 10 yıldırda tüm kişilerde 7 nin altında almadı vadi farkı
Ben onu inkar etmiyorum. Gördüm ya. İlk bölüm normal. Sen neticeye bak. İlk başladığı günkü reytingden daha az alan diziden korkacaksın
bkz: Vadi
takas yine öbür tarfta , hayal dünyasının silahlı ve polatlı pamuklu havuzlarında yüzüyo :emmersed: hep beraber toplu çağırma yapalım belki gelir arkadşlar bu tarafa nedersiniz???![]()
takas yine öbür tarfta , hayal dünyasının silahlı ve polatlı pamuklu havuzlarında yüzüyo :emmersed: Hep beraber toplu çağırma yapalım belki gelir arkadşlar bu tarafa nedersiniz???:f:f
Nereden biliyorsun ilk bölüm reytinglerini? Az önce veri yok demedin mi?vadi ilk başladığında da 7 nin altında almadı 10 yıldırda tüm kişilerde 7 nin altında almadı vadi farkı
- - - Ekleme - - -
metenin takma bıyıkları fenna olmuş![]()
![]()
kiskirtma yapma bani yersİn![]()
Tek taraflı mı görüyorsun ?kiskirtma yapma bani yersİn![]()