yanlış anlama sana bişey demedim ama 8 nedir ya üstelik son yaz daha gelmedi bile
- - - Ekleme - - -
harbi mi aga
haci yemin billah çöpcüde burda
yanlış anlama sana bişey demedim ama 8 nedir ya üstelik son yaz daha gelmedi bile
- - - Ekleme - - -
harbi mi aga
aynen hacı Son yaz 1. olacak 10 reytingi rüyasında görür öbgzkson yaz balkanlar ve gs nin şampiyon liginin olduğu bi gün öbgzk tarihi düşüş yaşar 5 e falan düşer bence
- - - Ekleme - - -
aga dalga mı geçiyon ne zirvesi 3 .olur ancak gs nin maçları en az 15 alır şampiyon liginde son ya zaten geçer öbgzk 3. ya da 4.oalcaktır bak gör aga
Daha 3 eylül ya :S Haftaya görürsün. son yaz nedir ya .s Tuğçe kazaz mış furkan palalıymış hazal tek başına sırtlayamaz 2. olabilir ama zirveyi hayal etsin SON YAZyanlış anlama sana bişey demedim ama 8 nedir ya üstelik son yaz daha gelmedi bile
- - - Ekleme - - -
harbi mi aga
İki dünya arasında 2'yi görsünde bi önceaynen hacı Son yaz 1. olacak 10 reytingi rüyasında görür öbgzk
Hahhaha Ustura Öbgz 'nin özetini geçsinde Bi önce
haci yemin billah çöpcüde burda
ayrıldıysa bitsin ona bakarsan vadide kimler ayrıldı kimler başroller öldü onlarca hemde bak hala zirveye oynuyo efsane olmak ayrı bişeydirDaha 3 eylül ya :S Haftaya görürsün. son yaz nedir ya .s Tuğçe kazaz mış furkan palalıymış hazal tek başına sırtlayamaz 2. olabilir ama zirveyi hayal etsin SON YAZ
Sende yanlış anlama ama Vadiyi Öbgz gibi bi diziyle bir tutacak değilsin dizinin çoğu oyuncusu ayrıldı yinede 8 almış kanal d bu hafta full tekrar yayınlar haftaya 10'u görecek.
- - - Ekleme - - -
İki dünya arasında 2'yi görsünde bi önce
he hacı korktu USTURA KEMAL denözetsiz yayınlanmasaydı madem büyük dizi madem reytingleri süper niye özetsiz yayınlanıyo usturadan mı korkuyo
3 reyting var arada son yaz gelince bakalım ne yapacak ya sürünür kesin bak açık konuşayım bu dizi geçen yıl bitecekti bu yıl şansı 0
- - - Ekleme - - -
hahaha aga selam söyle
- - - Ekleme - - -
ayrıldıysa bitsin ona bakarsan vadide kimler ayrıldı kimler başroller öldü onlarca hemde bak hala zirveye oynuyo efsane olmak ayrı bişeydir
öbgz izledin mi ? Hayır3 reyting var arada son yaz gelince bakalım ne yapacak ya sürünür kesin bak açık konuşayım bu dizi geçen yıl bitecekti bu yıl şansı 0
gördü bile şekerimDaha 3 eylül ya :S Haftaya görürsün. son yaz nedir ya .s Tuğçe kazaz mış furkan palalıymış hazal tek başına sırtlayamaz 2. olabilir ama zirveyi hayal etsin SON YAZ
Sende yanlış anlama ama Vadiyi Öbgz gibi bi diziyle bir tutacak değilsin dizinin çoğu oyuncusu ayrıldı yinede 8 almış kanal d bu hafta full tekrar yayınlar haftaya 10'u görecek.
- - - Ekleme - - -
İki dünya arasında 2'yi görsünde bi önce
Cevap Yok
Eskisi kadar büyük olmadığı bir gerçek. Düşüş yaşadığını kimse inkar etmiyor. Ortalama 11-12 reytingle devam edecek yine. Ama izleyici kaptırmamak için yapılmış bir hamle. Sen şu soruya cevap ver. Madem Vadi büyük dizi Vedadan korkmuyor neden erken başlıyor?
Vadi'nin veda'dan korktuğu kadar korkuyomu acabahe hacı korktu USTURA KEMAL den
Cevap Yok
görüyoz ÖBGZK özetsiz başladı ve USTURA KEMALLE aynı gün başladı Tırstığı için bide vadinin hayranı çok olduğu için onları bekletmemek için erken başlıyor
Eskisi kadar büyük olmadığı bir gerçek. Düşüş yaşadığını kimse inkar etmiyor. Ortalama 11-12 reytingle devam edecek yine. Ama izleyici kaptırmamak için yapılmış bir hamle. Sen şu soruya cevap ver. Madem Vadi büyük dizi Vedadan korkmuyor neden erken başlıyor?
Sadece bir tedbir. Eğer korkmaksa Vadi de Vedadan korkusundan neredeyse Ağustosda başlayacaktıgörüyoz ÖBGZK özetsiz başladı ve USTURA KEMALLE aynı gün başladı Tırstığı için bide vadinin hayranı çok olduğu için onları bekletmemek için erken başlıyor
Cevap Yok
eğer vadi atv de diye atv yi savunuyosam Allah belamı versin 10 metre gitmek nasip olmasın bu kadar söylüyorum gerisi size kalmışöbgz izledin mi ? Hayır
ezbere konuşma o zaman. Sırf Vadi atv'de diye atv yi savunmak için konuşuyosun öylesine .. bu mesajlarınızı kaydediyorum günü geldiğinde göstericem
Ablası Önce hatırla sevgili sonra aşk-ı memnu sonra fatmagül şimdide Veda nedir bu vadi nin kanal d 'nin harika yapımlarından çektiği Ee vadi de tedirgin oluyo dolayısıyla
Abisi vadi 13 eylülde başlıyor vedadanmı korkacak 10 yıldır yıkıldımı boş boş konusma
Ben gazla çalışmıyorum Kemal. yorumlarım seni ilgilendirmezHilal Revan Sana Gaz veriyor kanma
erken başladığını kim söyledi 13 eylülde başlıyo
Herzaman 20 Eylülden sonra başlayan Vadi nedense erken başlıyor. Elinde olsa Ağustosda başlayacak Bu kadar emin konuşmamak için 13 eylülü bekleyin. Sonra hayalleriniz yıkılır, TNS şikeci olur
Abisi vadi 13 eylülde başlıyor vedadanmı korkacak 10 yıldır yıkıldımı boş boş konusma
evet aynen bende Yemin ediyorum vadi var diye savunuyosam iki gözüm önüme aksın KALİTELİ BİR DİZİ OLDUĞU İÇİN 1. DİYORUM bu kadar!!!eğer vadi atv de diye atv yi savunuyosam Allah belamı versin 10 metre gitmek nasip olmasın bu kadar söylüyorum gerisi size kalmış