4 Eylül 2012 Salı Reyting Sonuçları

4 Eylül Salı Günü Hangi Yapımları İzlediniz / İzleyeceksiniz ?

• Kartal (ATV)

Oy: 0 0.0%
  • Çılgın Motorcular (Fox)

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    27
  • Anket kapatılmış .

[TABLE="class: cms_table_gridtable"]
[TR="class: cms_table_evenRow"]
[TD]93[/TD]
[TD]KÜÇÜK HESAPLAR - FINAL[/TD]
[TD]STAR TV[/TD]
[TD]23:00:01[/TD]
[TD]24:24:00[/TD]
[TD]01:07:41[/TD]
[TD]0,70[/TD]
[TD]2,59[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TABLE="class: cms_table_gridtable"]
[TR="class: cms_table_evenRow"]
[TD]93[/TD]
[TD]KÜÇÜK HESAPLAR - FINAL[/TD]
[TD]STAR TV[/TD]
[TD]0,78[/TD]
[TD]2,88[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

2 grupta da 93.olmuş

nolms :d foxun hepsi dib ilk 100e giremeyen seyleri var :d

- - - Ekleme - - -

muhtesem acun dila hanm 4 gfün birinciligi kesin :d zuhaha :d metin2 den çıktım bu tip yorumlar normaldir :d

- - - Ekleme - - -

[TABLE="class: cms_table_cms_table_gridtable"]
[TR="class: cms_table_cms_table_evenRow"]
[TD]199[/TD]
[TD]DİNLE SEVGİLİ[/TD]
[TD]FOX[/TD]
[TD]0,01[/TD]
[TD]1.0[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TD]236[/TD]
[TD]DİNLE SEVGİLİ[/TD]
[TD]FOX[/TD]
[TD]0,26[/TD]
[TD]1.01[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

:d :d

[TD]199[/TD]
[TD]DİNLE SEVGİLİ[/TD]
[TD]FOX[/TD]
[TD]0,01[/TD]
[TD]1.0[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TD]236[/TD]
[TD]DİNLE SEVGİLİ[/TD]
[TD]FOX[/TD]
[TD]0,26[/TD]
[TD]1.01[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

:d :d

:(

hahahaha :d :d bu ne yav 8 almış :d :d arka sokalar bile geçti galiba yav hiç güleceğim yoktu 11 alan öbgzk 8 e de düştü biz boşuna vadi rahat geçer demiyoz vadi bu fragmanlar fark atar buna son yaz geldiği gibi zirvede olacak bu k3esin gibi nerdeyse ustura kemal geçecek 8 reyting var ustura kemali izledim bazı yerlerde abartı olsada süperdi çok çok beğendim aslanım çakır :D

son yaz balkanlar ve gs nin şampiyon liginin olduğu bi gün öbgzk tarihi düşüş yaşar 5 e falan düşer bence

- - - Ekleme - - -

yıkılır dedigim zirveyi kaybetmez ama reyting kaybi yasar :d :d kızım bak git :D

aga dalga mı geçiyon ne zirvesi 3 .olur ancak gs nin maçları en az 15 alır şampiyon liginde son ya zaten geçer öbgzk 3. ya da 4.oalcaktır bak gör aga :D

son yaz balkanlar ve gs nin şampiyon liginin olduğu bi gün öbgzk tarihi düşüş yaşar 5 e falan düşer bence

- - - Ekleme - - -

aga dalga mı geçiyon ne zirvesi 3 .olur ancak gs nin maçları en az 15 alır şampiyon liginde son ya zaten geçer öbgzk 3. ya da 4.oalcaktır bak gör aga :D

:d :d :d olabilir hacı :)

Dün Ustura Kemali İzledim çok beğendim artık salı akşamları SHOWdayım :) Reytinglerine gelirsek;Totalde iyi giderek 5 reytingi geçmiş ama A/B de anca 3 reytingi geçebilmiş a/b dede 5 reyting bekliyodum ama olmamış İNŞALLAH ilerki haftalarda dahada yükselir :)

Öyle Bir Geçer Zaman Ki`nin tekrarının aldığı reytingler Vadinin Yeni Bölüm reytingleri :d Gelecek hafta 10u geçeceği kesin. Özetsiz yayınlandığı için böyle oldu. 13 Eylül Perşembe günü Vadi 8 alınca biz de böyle güleriz :d

Haftaya 10u geçecek :)
Off bıktım şu vadinin sanki 100 reyting alıyormuş gibi yorumlardan vadi gelince onuda görecez memati yok vadi sürünecek :d :d Öbgz laf yok ! 😉
bakalım neler olacak :D

- - - Ekleme - - -

Öyle Bir Geçer Zaman Ki`nin tekrarının aldığı reytingler Vadinin Yeni Bölüm reytingleri :d Gelecek hafta 10u geçeceği kesin. Özetsiz yayınlandığı için böyle oldu. 13 Eylül Perşembe günü Vadi 8 alınca biz de böyle güleriz :d
eminmisin vadinin son bölümünden daha düşük almış hahaha :d :d sen vadinin fragmanını izle bakalım 8 mi alır 18 mi görürsün :D

özetsiz yayınlanmasaydı madem büyük dizi madem reytingleri süper niye özetsiz yayınlanıyo usturadan mı korkuyo :D

Dün Ustura Kemali İzledim çok beğendim artık salı akşamları SHOWdayım :) Reytinglerine gelirsek;Totalde iyi giderek 5 reytingi geçmiş ama A/B de anca 3 reytingi geçebilmiş a/b dede 5 reyting bekliyodum ama olmamış İNŞALLAH ilerki haftalarda dahada yükselir :)

aynen aga süperdi ustura kemal salı günleri show dayım kesinlikle

beyler oglum bak git çocuk bizim burda oturuyor :D gecen gördüm çocukla dalga geçiyolardi :d :d gölcük çocugu :D

özetsiz yayınlanmasaydı madem büyük dizi madem reytingleri süper niye özetsiz yayınlanıyo usturadan mı korkuyo :D
Eskisi kadar büyük olmadığı bir gerçek. Düşüş yaşadığını kimse inkar etmiyor. Ortalama 11-12 reytingle devam edecek yine. Ama izleyici kaptırmamak için yapılmış bir hamle. Sen şu soruya cevap ver. Madem Vadi büyük dizi Vedadan korkmuyor neden erken başlıyor? :d