4 Eylül 2012 Salı Reyting Sonuçları

4 Eylül Salı Günü Hangi Yapımları İzlediniz / İzleyeceksiniz ?

• Kartal (ATV)

Oy: 0 0.0%
  • Çılgın Motorcular (Fox)

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    27
  • Anket kapatılmış .
Program sıralamaları eklendi

Ustura Kemal iyi almış yinede o kadar beklemiyordum. Kartal filminin yerlerde sürünmesine üzüldüm çok iyi ve kaliteli bir filmdi bana göre.

Sudan Bıkmış Balıklar ab grubunda çok kötü gitmiş,
Ustura Kemal benim için kötü başlamış neden diye soracak olursanız bu dizinin aylardır deli gibi reklamı yapılıyor bence kanal içinde hayal kırıklığı yaratmıştır,
Öyle Bir Geçer Zaman Ki düşüş yaşasada her iki grupta da rahat bir şekilde zirvede haftaya 10 reytingi geçecektir.
Seksenler çok başarılı gidiyor.

ÖYLE BİR GEÇER ZAMAN Kİ strateji hatası yaptığı için kötü bi başlangıç yapmışş.. haliyle herkez 9 gibi açtı bi baktı yeni bölüm, tabi kaçırdıkları için daha bakmadılar bazıları baktı bazılarıda tekrara baktı o yüzden 10 ve üstü almamış ama özetli başlasaydı yada özetsiz başlıycağını 1 hafta önceden duyursaydı rahat 11- 12 alırdı.. ustura kemal totelde normal ab de ise kötü bi başlangıç yapmış tabi ilerleyen haftalarda ne olur bilmem ama haftaya öbgzk'nin 11-13 arası bi rakam alıcağını düşünüyorum..

Ustura Kemal güzel reyting almış ama ileride düşüşe geçer bence. Hareketlerde ayrıca abartılı ve yapmacık.

ÖBGZK , düşük reytinglerle başlamış , ama haftaya her 2.gruptada 10 ve üstü alır , totalde 8.28 reyting , abde 9.80 reytingle başlamış , ama dediğim gibi haftaya yükselir.

Ustura Kemal totalde 5.53 reytingle 3.sırada yer alarak çok iyi gitmiş , abde 3.60 reyting alarak 5.sırada yer almış , ben 10 reyting bekliyodum , ama ÖBGZK bile abde alamamış.

Seksenler totalde 4.39 reytingle 4.sırada yer almış , abde ise 7.12 reytingle 2.sırada yer almış , abde mütiş gitmiş.

Son düzenleme:
Öyle bir geçer zaman ki 10 reytınge bile muhtaç kalarak kötü başlamış,
Ustura kemal 1 yıldır tanıtımları dönmesine rağmen iyi sonuçlar elde edememiş,dizinin salı günleri şansi yok diye düşünüyorum.
Sudan bikmış balıklar gttikçe düşûş yaşıyor,dizinin gidişatı iyi gözükmüyor,star tv hemen çozüm aramalı bu dizi için.
Beni affet totalde yukselip 12.olmasına rağmen AB de hala düşüş söz konusu,ileride ilk 10 da yer alacağnı düşünüyorum.

'Ustura Kemal' dizisini ve 'Seksenler' dizisini izledim.

'Ustura Kemal' dizisi o kadar beklendi ve sonunda başladı. Diziyi çok beğendim. Oktay Kaynarca'nın müthiş bir oyunculuğu vardı. Bir bağırışı var, kulaklara zarar. Bu dizinin fenomen olacağını düşünüyorum. Oktay Kaynarca'nın yerinde başkası olsa, bu kadar iyi yapamazdı. Kabadayılıklara imza attı, hapiste yattı, gönül işlerinde istediği olmadı ama yılmadı, yıkılmadı. Ustura Kemal'in bir Osmanlı tokadı var, adamın aklını alan. Bir sesi var, insanın içini ferahlatan. Bu sadece bir başlangıç, ilerleyen bölümlerde daha iyi olacağını düşünüyorum.

'Seksenler' dizisi iyiden iyiye, 12 Eylül'ü anlatmaya başlıyor ama bu gelecek hafta olacak. Mahalle biraz küçük olduğundan, geniş olmadığından, biraz yapmacık gelebiliyor insana. En son yayınlanan bölümde, Askerler geldi. Gelecek hafta, darbe anlatılacak. Huzuru bozanlar hapisi boylayacak. Bazıları hapisi boylayabilir. Mesela bunlardan biri, Alper ile Nevzat olabilir. Bu işle alakası olmayanlar bile hapise girebilir. Bakalım gelecek hafta neler olacak. İyi bir bölüm olacağını düşünüyorum.

Büyük Risk ve Seksenler uçmuş. :)

Öbgzk ekibi şoktadır şuan. :d 10 reyting bile alamamış. Haftaya 10 reyting kesin gibi çünkü Seksenler'den başka rakibi yok, bir zahmet 10'u geçsin. :d

- - - Ekleme - - -

Kanal D haber, Show Haber, Atv Haber ve Fox haber art arda yüksek reytinglerle sıralanmış.

Star Haber üvey evlat gibi gerilerde kalmış. :D

Son düzenleme:
Büyük Risk ve Seksenler uçmuş. :)

Öbgzk ekibi şoktadır şuan. :d 10 reyting bile alamamış. Haftaya 10 reyting kesin gibi çünkü Seksenler'den başka rakibi yok, bir zahmet 10'u geçsin. :d

- - - Ekleme - - -

Kanal D haber, Show Haber, Atv Haber ve Fox haber art arda yüksek reytinglerle sıralanmış.

Star Haber üvey evlat gibi gerilerde kalmış. :D

asıl öbgz darbe daha gelmedi son yaz ve sampiyonlar ligi maçlarida geldigi an :) yıkılabilir

ÖBGZ'yi Salı günü yıkacak dizi bence yok ve bu sezonda olmayacak.
Reytinglere bence iyi başladı özetsiz bir şekilde haftaya 10'u geçeceği kesin.
Ama Son Yaz ve Maçlar gelince illaki düşüş yaşar ama bence çok fazla değil ve zirveyi kaybetmeyecektir yine.

Star TV bence Ana Haber Bülteni sunucusunu değiştirmeli.Nazlı Öztarhan'ı izleyen yok.Güzel sunuyor ama reyting getirmiyor.
Balıkları kesinlikle kaldırmalılar veya günlük dizi olabilir.Dizi yazın zirveyi oynuyordu.Bence günlük dizi olarak denenmeli.

Ustura Kemal bence sahneler biraz yapmacık ama Oktay Kaynarca yine döktürmüş.
Ama Salı günü beklenenei vereceğini düşünmüyorum.İlk 10'da olur yine.

[TABLE="class: cms_table_gridtable"]
[TR="class: cms_table_oddRow, bgcolor: #FFFFFF"]
[TD]4[/TD]
[TD]CONAN[/TD]
[TD]ATV[/TD]
[TD]22:19:10[/TD]
[TD]24:19:50[/TD]
[TD]01:37:09[/TD]
[TD]3,74[/TD]
[TD]12,89[/TD]
[/TR]
[TR="class: cms_table_evenRow"]
[TD]5[/TD]
[TD]USTURA KEMAL[/TD]
[TD]SHOW TV[/TD]
[TD]19:57:47[/TD]
[TD]22:10:52[/TD]
[TD]02:02:37[/TD]
[TD]3,60[/TD]
[TD]11,68[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Ustura Bitti Conan İzledim
Ustura 3 Saat Olsa Rahat 2.Sırada Olur Şimdilik 2 Saat de İlk 5 de Ve Yaklaşık 4 Reyting de
Seyirci Ve Sosyal Medya Diziyi Sevmiş
İzleyicisi Ve Oranlarını Arttırır

Koca Kafalar ile Baba Haber bile Star Ana Haberi geçmiş :D

Sudan Bıkarsan böyle ortada kalırsın tüm balıklara ibret olsun doğanın kanunu bu :D

[TD]43[/TD]
[TD]DİNLE SEVGİLİ[/TD]
[TD]FOX[/TD]
[TD]20:09:56[/TD]
[TD]21:21:19[/TD]
[TD]00:49:04[/TD]
[TD]1,40[/TD]
[TD]4,36[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Dinle Sevgili göçmüş malesef. İki grupta da özeti yeni bölümü geçmiş ki, AB`de Yeni Bölüm ilk 100de yok. FOX`da Peygamber Sabrı var :D

[TD]93[/TD]
[TD]KÜÇÜK HESAPLAR - FINAL[/TD]
[TD]STAR TV[/TD]
[TD]23:00:01[/TD]
[TD]24:24:00[/TD]
[TD]01:07:41[/TD]
[TD]0,70[/TD]
[TD]2,59[/TD]
[/TR]
[/TABLE]