4 Eylül 2012 Salı Reyting Sonuçları

4 Eylül Salı Günü Hangi Yapımları İzlediniz / İzleyeceksiniz ?

• Kartal (ATV)

Oy: 0 0.0%
  • Çılgın Motorcular (Fox)

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    27
  • Anket kapatılmış .
ÖBGZ yanlış saatte girdiği ve çıktığı için normalden çok daha düşük reyting aldı. Geçen sezona göre düşme muhakkak vardır ama özellikle gelecek haftaya bakmakta fayda var bu kanıya varabilmek için...

ÖBGZ geç saatte patladı ama bitiş saati geç olacağı için ilk yayından daha iyi reyting alma ihtimali yok...

Öbgzknin tekrar ilk 1 saati ile 21 22.20 arasını birleştirseler öbgzk çok iyi oranlar alır

Öbgzknin tekrar ilk 1 saati ile 21 22.20 arasını birleştirseler öbgzk çok iyi oranlar alır

Tekrarının yüksek reyting alması iki anlama geliyor.

1-) Ustura Kemal'den dizi etkileniyor.

2-) 20:00-21:00 arası yeni bölüm yayınlamak pek mantıklı değil.

Onu bırakta ilk başta özet olsaydı 4 reytingi 13 reytingle değiştir. İşte ortalaması o kadar yükselirdi. Çift hanedn düşük olmasının sebebi işte bu. Yoksa en az 10 alırdı

öyle bir geçer zman ki aslında yanlış bi hamle yapmadı.. bu haftalık 3-4 reytinglik bi kayıbı göze alrak girdi bu işe yoksa 5-6 ya belki çıkabilirdi bu hamleyi yapmasa ki bence o kadar da çıkmaz.. ama bu hafta önemli ama haftaya ki özetli bölüm önemli asıl o zamn nasıl bi oran alacak... bu arada tekrarı çok çok iyi gidiyo..

@sbtanaliz: 23:00 - 23:15 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) KANALD: 8.72 , 2) ATV: 3.63 , 3) KANAL7: 1.92 , 4) KNLTRK: 1.88 , 5) FOX: 1.58

Öyle Bir Geçer Zaman Ki'nin tekrarları bile 1 yıldır fragmanları dönen Ustura Kemali geçiyorsa bu dizi zirveden inmez bence. AB'si daha yuksek olacak o ayrı

arkadaşlar ekşi sözlüğe girdim ilk bölüm byaa beğenilmiş.. sosyal medyadaki yorumların %70 beğenmiş.. haftayaki oranını çok merak ediyorum...

- - - Ekleme - - -

@sbtanaliz: 23:00 - 23:15 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) KANALD: 8.72 , 2) ATV: 3.63 , 3) KANAL7: 1.92 , 4) KNLTRK: 1.88 , 5) FOX: 1.58

tekrarı uçuşlarda... :) bence özetli verilseydi rahat 12 yi geçerdi!! haftaya ki oranı çokk önemli :)

Verilen 15dk'lık reytinglere göre

Reyting Tahminim;

O.B.G.Z.: 7.10~8.72
Ustura K.:5.30~6.80

Son düzenleme:
ÖBGZK çok iyi bölumdü , tekrarını izledim , benim tahminim 8.5 reyting , Ustura Kemal 6.5 reyting alır.