21 Haziran 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

Tekraren söylüyorum, ben sevdigim dizileri izliyorum!

Ya niye bu forumda hep boyle oluyo , Carsamba Kuzey birinci olmasin gerekir , kuzey muhtesem'i 10'a katlar , Persembe Suskunlar acik ara birinci olmasi gerek , nasil seyler diyosunuz anlamiyorum kuzey veya suskunlar daha cok reyting almasi gerekir , bu reytingleri haketmiyolar deseniz tamamda , ama boyle yani Muhtesem Yuzyil'i , Fatmagul'u hic saymiyosunuz yani onlar 0 oyle mi? , ben baska bisey yazmicam ama boyle seyler yaziyosunuz ki hayatta mumkun degil , mesela aksam Kuzey 10'a katlar yazmisti birsi kac reyting almasi gerekir kuzeyin'de 10'a katlamis , reytingler ortada evet bende inanmiyorum ama elimizde bunlar kim istemiyosa yazmadin ozaman Muhtesem (13) , Kuzey (6) , Fatmagul (10) , suskunlar (4) yani elimizde bunlar var , yani oyle seyler hem diziye hem izleyenlere yani sizin demek istediginiz yani reyting rekoru kiran diziler hic reyting almasinlar.

dün forumda olsaydın sana çok güzel cevaplar verecektim ama malesef seyretmekle kaldım.o işler öyle değil gidip reytingleri falan toplamışsın yok şöyle böyle yazmışsın mesela sen şöyle bişey yazmışsın dün muhteşem geçen sene 13 le son finali yaptı bu senede 13 le yaptı yani hiç düşme yok aynı yine ona bakmayacan işte ortalamaya bakarak konuş geçen yıl 14-15-16 hatta 17 bile almışken şimdi 13 ancak sezon finalinde görebiliyo düşüş var hemde çok fazla 2.sezonuyla dizi düştü mü o dizide iş yoktur.

Muhteşem 13 mü alıyormuş? Muhteşem finalde gece yarısına kadar uzayınca ancak 13'e ulaşabildi. Normal haftalarda Muhteşem 13 alamıyor...

bikere kimse sallamasın acun çarsambaya koydu iyi reytring aldi ama muhtesemi geçemedi

twitter bende girmio neden ?

ıyı sonuc aslında 21-22 saatte 9-10 olabılır. obzg yı gececmıs

salıgunu
20.00 -
21.00 1) KANALD: 4.76 , 2) FOX: 3.16 , 3) SHOW: 2.99 , 4) TRT1: 1.55 , 5) KANAL7: 1.28

ö.b.g.z bitmis aga simdi s.finaliyle 10 zor gecen diziden hayir gelemz ali kaptan dila hanımda oynicakmis dila hanım sali olursa ö.b.g.z 3.lüge düser dila hanım ve özeti ilk iki sirayi kapar