imkansız 13 ten yukarısı imkansız
Ask-i Memnu'nun finali için de ben 17-18 reyting alir dedim, 27 reyting aldi.
beni affet yükseliste süperdi bahar kemal isyan bayragini çekti cüneyt feride sinama sahneleri güzeldi oktay intikam yemini etmesi ayri bi heycandı
beni affet yükseliste süperdi bahar kemal isyan bayragini çekti cüneyt feride sinama sahneleri güzeldi oktay intikam yemini etmesi ayri bi heycandı
kreys kadın dızılerını kacırmıyorsun )))(((cuneyt ferıde ayrılmadılar mı hala ))))
- - - Ekleme - - -
kreys kadın dızılerını kacırmıyorsun )))(((cuneyt ferıde ayrılmadılar mı hala ))))
Ask-i Memnu'nun finali için de ben 17-18 reyting alir dedim, 27 reyting aldi.
- - - Ekleme - - -
27 almadı 23 aldı ayrıca o agb reytingiydi
aşkı memnu final haricinde totalde 20 yi 1 kez bile geçememiş diziydi
beyazsoy, kadin diziler gibi bir ayrimcilik yapilmamasi gerek Türkiye'de bence.. Türkiye'de sadece erkekleri hitap eden diziler çok az bence. Bence Beni Affet tüm kesimleri hitap eden bir dizi..
- - - Ekleme - - -
[TABLE="class: rating, width: 100%"]
[TR]
[TD="class: XL65, width: 190"][/TD]
[TD="class: XL65, width: 95"]TARIH[/TD]
[TD="class: XL79, width: 223, colspan: 3"]24/06/2010[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: XL65"][/TD]
[TD="class: XL65"][/TD]
[TD="class: XL65"]HEDEF KITLE[/TD]
[TD="class: XL79, colspan: 3"]A/B[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: XL65"]S NO[/TD]
[TD="class: XL65"]PROGRAM ADI[/TD]
[TD="class: XL66"][SUB]KANAL[/SUB][/TD]
[TD="class: XL65"]SURE[/TD]
[TD="class: XL65"](R) AMR %[/TD]
[TD="class: XL65"]SHR %[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: XL65"]1[/TD]
[TD="class: XL65"]ASK-I MEMNU[/TD]
[TD="class: XL65"]KAND[/TD]
[TD="class: XL68"]1:47:21[/TD]
[TD="class: XL69"]27,09%[/TD]
[TD="class: XL70"]67,31[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Neyse, güzel bir veda bekliyoruz.
anlasilan sende kadin dizisilerini izliyorsun))) erkek dizisi yok cunku erkekler fazla roman okumaz ve dogal olarak fazla dizi izlemiyor ))++ beni afet acik secik ev hanimi dizisi bu tartisma bile goturmez
fks14 ab yi göstermişsin yine TOTAL le konuşun total ayrıca agb nin şaibe reytingleri bunlar
fks14 kusura bakma ama bütün kadın dizilerini izliyosun feriha fatmagül iffet ne varsa valla tv de bi o diziler kalsa tv yi camdan atar yine izlemem
kurtlar vadisi tekrari 15 reyting aldi derken kimse sikeci agb demiyor ama aski memnuya gelince sikeci ))))
- - - Ekleme - - -
fsk izlesin o senarist izleyip nasil dizi yapmamasi gerektigini anlayacak )))))))+
ben agb ye hiç güvenmiyorum ki zaten pana da şikeci olduklarını hep söyledi o tekrar 15 değil 20 yi geçiyordur çok rahat demekki
nerden biliyoruz tam tersi olmadigini. o zamanlarda kurtlar vadisi konsept danismani soner yalcin ve ozamanlar ulkede soner yalcinin iceri girmesine neden olan orgut ulkeye sekil veriyor belki kurtlari ozaman yuksek gosteriyorlardi ne malum. sbt de kurtlarin ne halde oldugu ortada. demek agb nin son reytingleri asil dogruymus
hepsi yalan sokakları boşaltan dizi kurtlar vadisi
nerden biliyoruz tam tersi olmadigini. o zamanlarda kurtlar vadisi konsept danismani soner yalcin ve ozamanlar ulkede soner yalcinin iceri girmesine neden olan orgut ulkeye sekil veriyor belki kurtlari ozaman yuksek gosteriyorlardi ne malum. sbt de kurtlarin ne halde oldugu ortada. demek agb nin son reytingleri asil dogruymus