21 Haziran 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

Bilmem.. Sen kendine yakistiriyosan devam et, aslında herkez aynı renkte olsa hayatın anlamı pek kalmaZ arada böyle sizingibiler olsunda bizde neşemizi bulalım.

bizim köyden bakınca sende senin aynadaki biz gibi görünüyorsun :))))) koplex cümleler kulandım sana ayak uydurmak için kusura bakma :)))))))))))))))))))))))

Fatmagül'ün final bölümü degil, birinci bölümü izliyoruz..

:d beyazsoy söylediklerinin tamamına katılıyorum

- - - Ekleme - - -

fatma gül düsüste:))))))))

21:00 - 22:00 ortalama <S style="COLOR: rgb(255,102,102); TEXT-DECORATION: none">#</S>sbt<S style="COLOR: rgb(255,102,102); TEXT-DECORATION: none">#</S>reyting 'leri; 1) KANALD: 8.42 , 2) SHOW: 3.67 , 3) ATV: 3.52 , 4) TRT1: 2.08 , 5) STAR: 1.84

GEÇEN HAFTA:

[TABLE="class: cms_table_cms_table, align: center"]
[TR]
[TD]21.00 - 22.00
[/TD]
[TD]1) KANALD: 7.93 , 2) SHOW: 3.64 , 3) ATV: 3.45 , 4) TRT1: 2.37 , 5) FOX: 1.57
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

BU HAFTA:

1) KANALD: 8.42 , 2) SHOW: 3.67 , 3) ATV: 3.52 , 4) TRT1: 2.08 , 5) STAR: 1.84

Ben bir düsüs göremiyorum kreys.. Aksine yükselis görüyorum.

ama beren ilk bölümde hakikaten güzelmiş iki yılda yüzü ne hale gelmiş yahuu

bizim köyden bakınca sende senin aynadaki biz gibi görünüyorsun :))))) koplex cümleler kulandım sana ayak uydurmak için kusura bakma :)))))))))))))))))))))))

Ben herkezi doğal haliyle kabullenicek olgunluktayim sadece bazı gercekleri kendilerine uydurmak için busuşturunce cevabimi veriyorum. O kadar yani, kusura bakılacak bisey yok bence. :)

Fatmagül'ün ilk bölümünü yayınlamalarına rağmen 8 küsür reyting çok çok iyi. :)

Ben herkezi doğal haliyle kabullenicek olgunluktayim sadece bazı gercekleri kendilerine uydurmak için busuşturunce cevabimi veriyorum. O kadar yani, kusura bakılacak bisey yok bence. :)

ama biz seni bu halinle hiç kabul edemedik yahu. arası bizim gezegene insen hani :))))))))))))

selımın anlattıgı ortaya cıktı flashback bıttı. Beren hala cok guzel makyajsız anca bu kadar oluyor :))