21 Haziran 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

Engin Akyürek de göbekcik var ya böyle jön mü olur .. :))))))))

Son düzenleme:
kalıte fark dedıgın boyle olur. 2 saat fınal yarısı tekrar ve 10 reytıngı gectı

- - - Ekleme - - -

flashbackın bazı sahnelerı yenı cekılmıs beren aynı beren

çek cumhuriti maçı çok kötü ya millet uykuya dalmasa iyi çek cumhuriyeti 10 kişiyle defans yapıyor

iyice bakın final kısmında kerimle yürüken yüzü büyümüş berenin ilk bölümdeki halinden eser kalmamış sıradanlaşmış. ee bu kadar gece gezersen olacagı bu:))))))))))))

flashbackın bazı sahnelerı yenı cekılmıs. Kırmızı elbıseyle yururken cok guzeldı ayrıca

flashbackın bazı sahnelerı yenı cekılmıs. Kırmızı elbıseyle yururken cok guzeldı ayrıca

o sahnede contrası çok açmışar yüzündeki çöküntüler belli değildi ben beyaz bir yüz vardı. belli olmaz. ama yüzüne zoom yaptılar orda danha net belli oldu eski halinde eser kalmadıgı

Son düzenleme:
Arkadaşlar maç penaltılara gidip trt bölerse fatmagul finalde nurdagül olup 2 olabilir

o sahnede contrası çok açmışar yüzündeki çöküntüler belli değildi ben beyaz bir yüz vardı. belli olmaz. ama yüzüne zoom yaptılar orda danha net belli oldu eski halinde eser kalmadıgı

zorlama :D beyaz elbıseyle daha uzak cekımdı.

Adam gıbı 2 saatte fınal yarısı tekrardı ustelık reytıng rekoru kırılacak
fatmagul farkı

- - - Ekleme - - -

Fatmagül Farkı Vadi FarkıNIN ADI ALTINDA Ezilir:D

goruyoruz reytınglerı :D

bu fınal benı tatmın etmedı açık konuşayım daha ıyı beklerdım.

Destere konuya beklenıyor

zorlama :D beyaz elbıseyle daha uzak cekımdı.

Adam gıbı 2 saatte fınal yarısı tekrardı ustelık reytıng rekoru kırılacak
fatmagul farkı

- - - Ekleme - - -

goruyoruz reytınglerı :D

SBT nin reytingleriyle bu işler yürümez 70 milyon kişi ile ölçsünler bakam noluyo:d Fatmagül 6-7 vadi 60 reyting:D

artık şu şöyle olsa şu reytingi alır diyenler cezalandırılmalı ya da hazımsızlık puanı verilmeli:D

Fatmagül, %90'ı ilk bölümün tekrarı olan bu yavan ve özensiz finaliyle "bile" 10 reyting almış. Helal, başka ne denir. :)