21 Haziran 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

Bu sıkıcı bölümle bile 10'u geçiyorsa çok iyi demektir... Bölüm o kadar kötüydü yani. Hiç bir şey olmadı. Bitsin gitsin diye çekmişler. Reyting gayet iyi.

80 bölüm boyunca "Fatmagül'ün Suçu Ne" ekibinde yer alan tüm kisilere, oyunculara, senaristler Ece Yörenç ve Melek Gençoglu'na, yapimci Kerem Çatay'a, Kanal D CEO'su Irfan Dogan'a, Yönetmen Hilal Saral'la, Müzikleri hazirlayan Toygar Isikli'ya, BEREN SAAT'e ve ENGIN AKYÜREK'e sonsuz tesekkürler!

Takas sen hiç bi diziyi çekemiyorsun zaten her dizi kötü senin için D: azcık diğer dizilerede bak yazışma şeklin değişsin kanki :D

geçen hafata

21.00 - 22.00 1) KANALD: 7.93 ,
22.00 - 23.00 1) KANALD: 9.29 ,
bu hafta

21.00 - 22.00 1) KANALD: 8.42 ,
22.00 - 23.00 1) KANALD: 9.5 ,

ortalana 0.35 puan artış

Bu sıkıcı bölümle bile 10'u geçiyorsa çok iyi demektir... Bölüm o kadar kötüydü yani. Hiç bir şey olmadı. Bitsin gitsin diye çekmişler. Reyting gayet iyi.

aslında finali fatmagüle yakışır sona erdi vadiciler şaşırıyor neden finalde 10 15 kişi ölmedi aksiyon olmadı diye fatmagülde öyle saçmalıklar olmaz hayatın normal akışına aykırı bir final yapamazlardı iki yıldır aynı istikrarlı gidişlerine uygun şekilde sona erdi .

Takas sen hiç bi diziyi çekemiyorsun zaten her dizi kötü senin için D: azcık diğer dizilerede bak yazışma şeklin değişsin kanki :D

la çakma vadici fatmagülcü mü oldun şimdi :d :d :d
bizim farkımız bu işte bi gün öyle bi gün böyle değiliz her türlü vadiciyiz...

şu diziyi vadiyi kıyaslayanlara sadece gülecem artık la böyle final mi olur :d :haha:
final reytingine bak ya harbi güldüm he :D
bilmediğin işlere karışma istersen:d

- - - Ekleme - - -

öbzg 23 de sonra yarım saat uzadı. ayrıca 22-23 saati sbt yanlış yazmış 7.54 diye yazmış 9.54 yada 10.54 olacaktı. ondan yüksek çıktı. fatmagül 10,5 gibi alır herhal

bence 12 alır :D

aslında finali fatmagüle yakışır sona erdi vadiciler şaşırıyor neden finalde 10 15 kişi ölmedi aksiyon olmadı diye fatmagülde öyle saçmalıklar olmaz hayatın normal akışına aykırı bir final yapamazlardı iki yıldır aynı istikrarlı gidişlerine uygun şekilde sona erdi .

hep bakışmalarla geçen dizi bakışmalarla bitti arada tecavüz reytingleri yukarı tam düşecek bi daha tecavüz öyle böyle bitti 1 yıl daha sürse vadiden reyting şov görecekti ama işi biliyolar :d

- - - Ekleme - - -

bilmediğin işlere karışma istersen:d

- - - Ekleme - - -

bence 12 alır :D

bilmediğim şey neymiş xxx :D

Takas ben senmiyim la vadiyi her konuda savunurum ben fatmagülde ilk başlarda izliyordum açıkcası sonradan bırakdım musa uzunlar var diye bakmıştım snein gibi bütün dizilere düşmanlık etmiyorrum la :D

la çakma vadici fatmagülcü mü oldun şimdi :d :d :d
bizim farkımız bu işte bi gün öyle bi gün böyle değiliz her türlü vadiciyiz...

lawrence arkadaşımız ergenlikten çıkmış işte gerçek dünyaya adım atmış çakma kahramanlara artık inanmıyor .. üzücü olan bazı insanların ömür boyu ergen kalması :))))))))

Kimse fatmagul süper bir final yaptı demesin. Emek vermemişler resmen finale. Bu final en iyi final yapan diziler listesinin yanından geçemez. Suskunlar sezon finali fatmagul finalinde iyiydı.

Takas alemto kvp1905 west coast onur bunlar kendilerini vadideki polat alemdar yerine koyup laf atıyorlar kopuyorum la büyümüş bunlar hahaha D: :D

hep bakışmalarla geçen dizi bakışmalarla bitti arada tecavüz reytingleri yukarı tam düşecek bi daha tecavüz öyle böyle bitti 1 yıl daha sürse vadiden reyting şov görecekti ama işi biliyolar :d

- - - Ekleme - - -

:D :D ılk bolumde oldu hazımsızlık boyut degıstırmıs :D

bunu her macta kacan vadı mı soyluyor ılgınc

Takas ben senmiyim la vadiyi her konuda savunurum ben fatmagülde ilk başlarda izliyordum açıkcası sonradan bırakdım musa uzunlar var diye bakmıştım snein gibi bütün dizilere düşmanlık etmiyorrum la :D

ben adam gibi dediğimin her zaman arkasındayım bi gün öyle diğer gün şöyle değilim anladın sen :D
ben dizilere düşman olmam kötü dizi napim finaline baksan ne olduğu belli zaten :D

- - - Ekleme - - -

asla öğrenemeyeceğin bişi boşver:D

Kimse fatmagul süper bir final yaptı demesin. Emek vermemişler resmen finale. Bu final en iyi final yapan diziler listesinin yanından geçemez. Suskunlar sezon finali fatmagul finalinde iyiydı.

fatmagül finali aslında son üç bölüme yaymıştı son bölümde tüm işlerin hallolduğu klasik dizilere benzemez yani 3 bölüm önce final havasına girdi o açıdan finalden büyük sürprizler beklememek lazım bekleyen diziyi izlemiyor demektir ...

:D :D ılk bolumde oldu hazımsızlık boyut degıstırmıs :D

bunu her macta kacan vadı mı soyluyor ılgınc

vadi babalar gibi aralar verir reyting derdi olsa hiç ara vermeden oynardı fatmagül 2 yıldır 1 kez ara verebildi :d reytingim düşmesin diye
vadi farkı :D

fatmagul fınal ıyı degıldı cıdden. Resmen ılk bolumun tekrarıydı ama vadının sezon fınalıne fark atmıs. .
Fatmagul farkı