Bu sıkıcı bölümle bile 10'u geçiyorsa çok iyi demektir... Bölüm o kadar kötüydü yani. Hiç bir şey olmadı. Bitsin gitsin diye çekmişler. Reyting gayet iyi.
Takas sen hiç bi diziyi çekemiyorsun zaten her dizi kötü senin için D: azcık diğer dizilerede bak yazışma şeklin değişsin kanki
bilmediğin işlere karışma istersenşu diziyi vadiyi kıyaslayanlara sadece gülecem artık la böyle final mi olur :haha:
final reytingine bak ya harbi güldüm he
öbzg 23 de sonra yarım saat uzadı. ayrıca 22-23 saati sbt yanlış yazmış 7.54 diye yazmış 9.54 yada 10.54 olacaktı. ondan yüksek çıktı. fatmagül 10,5 gibi alır herhal
aslında finali fatmagüle yakışır sona erdi vadiciler şaşırıyor neden finalde 10 15 kişi ölmedi aksiyon olmadı diye fatmagülde öyle saçmalıklar olmaz hayatın normal akışına aykırı bir final yapamazlardı iki yıldır aynı istikrarlı gidişlerine uygun şekilde sona erdi .
bilmediğin işlere karışma istersen
- - - Ekleme - - -
bence 12 alır
la çakma vadici fatmagülcü mü oldun şimdi
bizim farkımız bu işte bi gün öyle bi gün böyle değiliz her türlü vadiciyiz...
hep bakışmalarla geçen dizi bakışmalarla bitti arada tecavüz reytingleri yukarı tam düşecek bi daha tecavüz öyle böyle bitti 1 yıl daha sürse vadiden reyting şov görecekti ama işi biliyolar
- - - Ekleme - - -
bilmediğim şey neymiş xxx
Takas ben senmiyim la vadiyi her konuda savunurum ben fatmagülde ilk başlarda izliyordum açıkcası sonradan bırakdım musa uzunlar var diye bakmıştım snein gibi bütün dizilere düşmanlık etmiyorrum la
hep bakışmalarla geçen dizi bakışmalarla bitti arada tecavüz reytingleri yukarı tam düşecek bi daha tecavüz öyle böyle bitti 1 yıl daha sürse vadiden reyting şov görecekti ama işi biliyolar
- - - Ekleme - - -
bilmediğim şey neymiş xxx
Kimse fatmagul süper bir final yaptı demesin. Emek vermemişler resmen finale. Bu final en iyi final yapan diziler listesinin yanından geçemez. Suskunlar sezon finali fatmagul finalinde iyiydı.
ılk bolumde oldu hazımsızlık boyut degıstırmıs
bunu her macta kacan vadı mı soyluyor ılgınc